👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale powiedzcie mi - gdzie te przykładowe dzieci z tych zdjęć usg mają nogi? 😂 Że to tak dobrze te wyrostki widać12.24 💔 6tc
01.25 💔 6tc
19.02 ⏸️
10.03 0, 53cm - serce bije!
31.03 2,5 cm - mały misio ❤️
14.04. prenatalne - 5,12 cm
25.04. 152 bpm, 13+2
14.06. ➡️ połówkowe -
Dziewczyny my od rana leżymy na oddziale ginekologicznym 😞 Dostałam rano tak silnego krwawienia, że podpaska mi przesiąkła dosłownie w kilka sekund. Na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze, nic się nie odkleja, szyjka zamknięta. Możliwe,że krwawienie jest z drugiej jamy macicy. Lekarz sugeruje też, że dawka heparyny może być zbyt wysoka. Do tego od początku czerwca mam włączony acard. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze. 😞
-
Jjkm97 wrote:Dziewczyny my od rana leżymy na oddziale ginekologicznym 😞 Dostałam rano tak silnego krwawienia, że podpaska mi przesiąkła dosłownie w kilka sekund. Na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze, nic się nie odkleja, szyjka zamknięta. Możliwe,że krwawienie jest z drugiej jamy macicy. Lekarz sugeruje też, że dawka heparyny może być zbyt wysoka. Do tego od początku czerwca mam włączony acard. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze. 😞
O matko to się najadłaś strachu od rana. Dobrze że maluszek bezpieczny, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ✊🏻 musi być dobrze ❤️Jjkm97, Ilka96 lubią tę wiadomość
-
Jjkm97 wrote:Dziewczyny my od rana leżymy na oddziale ginekologicznym 😞 Dostałam rano tak silnego krwawienia, że podpaska mi przesiąkła dosłownie w kilka sekund. Na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze, nic się nie odkleja, szyjka zamknięta. Możliwe,że krwawienie jest z drugiej jamy macicy. Lekarz sugeruje też, że dawka heparyny może być zbyt wysoka. Do tego od początku czerwca mam włączony acard. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze. 😞
O kurcze! Ile stresu 🥺 ale całe szczęście, że bobas cały i łożysko się nie odkleja 🫂👩31 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
29.04 2,56cm bobasa z tętnem 174 🥹
21.05 badania prenatalne, zdrowy 6,5cm bobas 🥹
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
-
Nana powiem Ci że mój bobasek to idealnie się ustawil w takiej właśnie pozycji. Zdjęcie z netu:)
-
Szkoda że nie mam zdjęć bo lekarz był zajęty tłumaczeniem dzieciom co akurat wyświetla nz USG ☺️
-
Nana, ja po prenatalnych myślałam że widzę dwie nogi, a teraz mam wątpliwości czy na tym zdjęciu to nie jest jednak wyrostek, ale lekarz który mnie badał powiedział, że na tym etapie on nawet się nie podejmuje zgadywania na podstawie tego wyrostka
Później na wizycie u mojej prowadzącej ona stawiała bardziej na dziewczynkę po tym wyrostku, ale nie była pewna.
Ja jak widzę te reelsy na instagramie z tymi wyrostkami tok połowę błędnie interpretuje 😅
No nic, trzeba poczekać, kiedyś w końcu się ujawni.
Jjkm współczuję bardzo przeżyć, dobrze że jesteście zaopiekowani 💕 będzie dobrze, wysyłam dobre myśli!Jjkm97 lubi tę wiadomość
-
Jej wspolczuje stresu… mam nadzieję, ze zaopiekuja sie wami jak nalezy. Cale szczescie, ze ostatecznie z bobasem wszystko dobrze:Jjkm97 lubi tę wiadomość
-
Nana11 wrote:Ale powiedzcie mi - gdzie te przykładowe dzieci z tych zdjęć usg mają nogi? 😂 Że to tak dobrze te wyrostki widać
Haha no ja tęż rozkminiam, gdzie te dzieci maja nogi.
U mnie tez niby zasloniete noga, ale wydaje mi sie ze przez noge przeswituje ten wyrostek… choc moge sie mylic. 🙈 jak pytalam chat gpt gdzie jest wyrostek to mi zaznaczyl na glowie. 😆
Ilka96, Nana11, gutka8 lubią tę wiadomość
-
Ja dziewczyny umówiłam się na połówkowe na skończony 20 tydzień ciąży a to będzie 8 lipca
4 lipca mam wizytę u prowadzącego a 8 połówkowe. Teraz długo czekania 🫣
Ilka96, wellwellwell, Asia091 lubią tę wiadomość
-
Ilka96 wrote:Właśnie wrzuciłam do czata zdjęcie z prenatalnych i powiedział że nie jest pewny, ale bardziej stawia na dziewczynkę 😀 może też tak spróbuj nana 😅
Robiłam tak właśnie kilka tygodni temu, czat powiedział że z jednego to może może chłopiec , ale niewiadomo, za ciężko stwierdzić, a że z drugiego zdjęcia to nawet się nie podejmuje zgadywać 😂
Jak wrócę do domu to Wam wrzucę zdjęcia, może Wy coś wywróżycie 😅
@Jjkm, trzymam kciuki, żeby już tylko lepiej było!Jjkm97, Ilka96 lubią tę wiadomość
12.24 💔 6tc
01.25 💔 6tc
19.02 ⏸️
25.04. 152 bpm, 13+2
14.06. ➡️ połówkowe -
Dlaczego masz zastrzyki i tabletki? One nie działają tak samo? -
A nie wiem czy dobre wrażenie odnoszę ale chyba zdecydowana większość kobiet to marzy o dziewczynce ? ☺️ Ja bez względu na to czy będzie chłopczyk czy dziewczynka to chce kupić neutralną wyprawkę . Może kiedyś komuś się przyda
Ilka96 lubi tę wiadomość
-
Ania 89 wrote:A nie wiem czy dobre wrażenie odnoszę ale chyba zdecydowana większość kobiet to marzy o dziewczynce ? ☺️ Ja bez względu na to czy będzie chłopczyk czy dziewczynka to chce kupić neutralną wyprawkę . Może kiedyś komuś się przyda
Ja marzę o synu. 🤪
Teraz to juz ostatnia szansa, bo raczej juz na kolejne dzieci sie nie zdecydujemy. No ale wiadomo, bedzie co bedzie i tak bede kochac najmocniej na swiecie. ❤️Domisiek, Zumi lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca, 16:52
Jjkm97 lubi tę wiadomość
-
12.24 💔 6tc
01.25 💔 6tc
19.02 ⏸️
25.04. 152 bpm, 13+2
14.06. ➡️ połówkowe -
12.24 💔 6tc