X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Mylove Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka wczoraj miałam wizytę . Wszystko ok , mała waży już prawie 500 gram . Szyjka długa a o to się bałam najbardziej bo byliśmy w górach i nawet na Kasprowy weszłam na nogach , 3 godziny do góry 😆 troche dużo chodziłam po górach i ogólnie się nie oszczędzam bo nie ma jak przy dwójce dzieci , a w pierwszej ciąży mi się szyjka skracała i musiałam leżeć do końca …
    No i mam cholestaze , próby wątrobowe podwyższone , teraz czekam na wynik kwasów żółciowych , muszę wysłać lekarzowi i pewnie leki przepisze , póki co dieta wątrobowa .

anna.90, Bećka, edka85, Rudka, Mel 456, Zumi, kalinok, nnaciaa, Foxy96 lubią tę wiadomość

🤰34 👨31
    👧 10 👦 6
    🦮🐈
    7.11.24- poronienie samoistne
    6.03.25- ||
    13.03.25- ciąża potwierdzona
    29.04- badania prenatalne
    9.11.25- termin
  • Nana11 Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Mylove, a miałaś jakieś objawy, czy z samych wyników Ci wyszło?

12.24 💔 6tc
    01.25 💔 6tc

19.02 ⏸️
    10.03 0, 53cm - serce bije!
    31.03 2,5 cm - mały misio ❤️
    14.04. prenatalne - 5,12 cm
    25.04. 152 bpm, 13+2
    14.06. ➡️ połówkowe
  • Kropka89 Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie po połówkowych. Chłopak silny i zdrów :) Śmiesznie się ułożył bo siedzi po turecku i jeszcze tam sobie rączki trzyma 😂 to już wiem dlaczego mnie tam tak uciska 😂🤣 Mam nadzieję że znajdzie sobie jakieś lepsze pozycje niebawem. Pani doktor zapraszała na 3 prenatalne w 30tyg ciąży, ale są one już płatne u nas 490 zł. Zapisałam się póki co ale też zapytałam czy nie ma problemu jakbym chciała jednak zrezygnować. Generalnie to dopiero wrzesień także daleeeko. A regularnie mam też usg u swojego prowadzącego więc zobaczę jak to wyjdzie.
    Wczoraj nic nie pisałam bo starszak miał wyrywaną 5 (ale mega dzielnie to zniósł byłam pod wrażeniem!) a potem jeszcze byliśmy u ortopedy ale tutaj się zawiodłam Pani doktor była bardzo niemiła, ciągle go upominała że patrzy na mnie zamiast przed siebie a na moje pytania odpowiadała tylko skinieniem głowy i zero takiej wiecie komunikacji jakiejkolwiek. Wizyta w stylu siedź wykonuj i się nie odzywaj. Ale dostał skierowanie na fizjoterapię terminy we Wrocławiu uwaga na za rok najszybciej a w tej placówce na za dwa lata. Także idziemy prywatnie pewnie a jak się doczekamy to będziemy kontynuować na NFZ…Jak był malutki to było to samo, rehabilitacja pilna a termin na za 1,5 roku. Smutne to tyle płacimy składek i nawet maluszki nie mogą mieć rehabilitacji kiedy potrzeba :(

Bećka, edka85, Klekotka, Rudka, Mel 456, kalinok, wellwellwell, nnaciaa lubią tę wiadomość

Dopegyt (nadciśnienie)
    Pregna Plus
    Magnez (tężyczka)
    Acard 150
    ————-

2018👦 Ignacy
    2019👦 Jan
    2023 7tc 💔
    26.11. 2025 ❤️ czekamy na Stasia

preg.png
  • Mylove Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana11 wrote:
    @Mylove, a miałaś jakieś objawy, czy z samych wyników Ci wyszło?
    Wszystko mnie swędziało a najbardziej stopy , ja miałam w dwóch poprzednich ciążach także znam to uczucie … to jest choroba po 30 tc a ja mam teraz 23 tc i już się pojawiło , no ale w każdej ciąży mam szybciej .
    Poszłam na własną rękę na próby wątrobowe i już są koło 100 a norma chyba do 35 lub 40 .
    Czekamy na wyniki kwasów i będzie działał

🤰34 👨31
    👧 10 👦 6
    🦮🐈
    7.11.24- poronienie samoistne
    6.03.25- ||
    13.03.25- ciąża potwierdzona
    29.04- badania prenatalne
    9.11.25- termin
  • Fluffy. Koleżanka

Wysłany: 9 lipca, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie zapisuje na 3 prenatalne. Mój prowadzący bardzo dokładnie wszystko sam sprawdza, a badania przepływów i tak muszę mieć co miesiąc ze względu na przeciwciała.

Kropka89, Nana11, Klekotka lubią tę wiadomość

2012 🩵
    10.2024 👼 16tc
    24.02.2025 ⏸️

preg.png
  • TBK Ekspertka

Wysłany: 9 lipca, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka89 wrote:
    Ja właśnie po połówkowych. Chłopak silny i zdrów :) Śmiesznie się ułożył bo siedzi po turecku i jeszcze tam sobie rączki trzyma 😂 to już wiem dlaczego mnie tam tak uciska 😂🤣 Mam nadzieję że znajdzie sobie jakieś lepsze pozycje niebawem. Pani doktor zapraszała na 3 prenatalne w 30tyg ciąży, ale są one już płatne u nas 490 zł. Zapisałam się póki co ale też zapytałam czy nie ma problemu jakbym chciała jednak zrezygnować. Generalnie to dopiero wrzesień także daleeeko. A regularnie mam też usg u swojego prowadzącego więc zobaczę jak to wyjdzie.
    Wczoraj nic nie pisałam bo starszak miał wyrywaną 5 (ale mega dzielnie to zniósł byłam pod wrażeniem!) a potem jeszcze byliśmy u ortopedy ale tutaj się zawiodłam Pani doktor była bardzo niemiła, ciągle go upominała że patrzy na mnie zamiast przed siebie a na moje pytania odpowiadała tylko skinieniem głowy i zero takiej wiecie komunikacji jakiejkolwiek. Wizyta w stylu siedź wykonuj i się nie odzywaj. Ale dostał skierowanie na fizjoterapię terminy we Wrocławiu uwaga na za rok najszybciej a w tej placówce na za dwa lata. Także idziemy prywatnie pewnie a jak się doczekamy to będziemy kontynuować na NFZ…Jak był malutki to było to samo, rehabilitacja pilna a termin na za 1,5 roku. Smutne to tyle płacimy składek i nawet maluszki nie mogą mieć rehabilitacji kiedy potrzeba :(

Też wczoraj byłam u ortopedy. MASAKRA. Czekaliśmy 2 godziny, wizyta trwała może z 3 minuty. Syn miał ściagnac koszulkę i buty, pochylić się i tyle. Było pytanie czy szybko rośnie, odpowiedziałam, że tak, no jo to ma nosić wkładki i wyzyta za pół roku. Całe szczęście chodzimy prywatnie do świetnej fizjoterapeutki. Wkładki nie są potrzebne, tylko dobrze dobrane cwiczenia w gabinecie i domu. Te 150zł raz w tygodniu to dobrze zainwestowane pieniądze. Tylko jak doliczę prywatnie rtg, aparat, wizyty u ortodonty, różne badania to się robi niezła sumka przy dwójce dzieci. I po co te składki? U nas na NFZ też ponad rok się czeka.

Nadzieja32 wielki układ dla Ciebie za Twoją pracę ❤️ szkoda, że część lekarzy, jak np. ten nas ortopeda nie wspomina o fizjoterapii, a wręcz twierdzi, że nie jest potrzebna.

Kropka89 lubi tę wiadomość

• Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TBK wrote:
    Też wczoraj byłam u ortopedy. MASAKRA. Czekaliśmy 2 godziny, wizyta trwała może z 3 minuty. Syn miał ściagnac koszulkę i buty, pochylić się i tyle. Było pytanie czy szybko rośnie, odpowiedziałam, że tak, no jo to ma nosić wkładki i wyzyta za pół roku. Całe szczęście chodzimy prywatnie do świetnej fizjoterapeutki. Wkładki nie są potrzebne, tylko dobrze dobrane cwiczenia w gabinecie i domu. Te 150zł raz w tygodniu to dobrze zainwestowane pieniądze. Tylko jak doliczę prywatnie rtg, aparat, wizyty u ortodonty, różne badania to się robi niezła sumka przy dwójce dzieci. I po co te składki? U nas na NFZ też ponad rok się czeka.

Nadzieja32 wielki układ dla Ciebie za Twoją pracę ❤️ szkoda, że część lekarzy, jak np. ten nas ortopeda nie wspomina o fizjoterapii, a wręcz twierdzi, że nie jest potrzebna.

Dziękuję :) Niestety wielu lekarzy nie jest zbyt chętnych do współpracy z fizjo. I to nie tylko ortopedów, ale też neurologów. Rodzice potem są skołowani, bo lekarz mówi co innego, a fizjo co innego. Mam naprawdę wiele historii, że zalecenia lekarskie w ogóle nie pokrywały się z najnowszą wiedzą i musiałam o tym powiedzieć rodzicom, ale niestety z decyzją do podjęcia kogo słuchać, zostaje rodzic.

👩31 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    29.04 2,56cm bobasa z tętnem 174 🥹
    21.05 badania prenatalne, zdrowy 6,5cm bobas 🥹
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
    26.06 wszystko dobrze 🥹

preg.png
  • Kropka89 Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TBK, masakra! To mieliście dokładnie to co my.
    Ja akurat wiem że mój syn od malutkiego miał słabe napięcie mięśniowe i widać że wciąż ten brzuch jest turbo słaby i normalnie czasem jak dziecko Afryki wygląda. Chudzina straszna (gastrologa mamy akurat ok i czekamy na badania) i przy takiej lordozie i jeszcze jak on zawodowo już prawie gra w tenisa stołowego to ja mam przed oczami już tylko same skrzywienia 😅 Nadzieja, nam ta pani ortopeda powiedziała tylko żeby „bawił się na drążku, na ściance i na pająkach na placach zabaw” a jestem więcej jak pewna że jak pójdę do fizjo to dostaniemy pakiet ćwiczeń i wizyty. No ale tak, to już moja decyzja że się haniebnie wyłamie i nie posłucham lekarki która mówi że „nic nie robić więcej” 🤣

TBK też macie przygodę z ortodontą? Ja wczoraj za to wyrwanie 5 mlecznej zapłaciłam niemało, czeka nas aparat i wizyty oczywiście. A i tak mam znajomych którzy liczą mi że „uuu teraz przy 3 dzieci to będziesz bogata” 🤣

Dopegyt (nadciśnienie)
    Pregna Plus
    Magnez (tężyczka)
    Acard 150
    ————-

2018👦 Ignacy
    2019👦 Jan
    2023 7tc 💔
    26.11. 2025 ❤️ czekamy na Stasia

preg.png
  • edka85 Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka89 wrote:
    TBK, masakra! To mieliście dokładnie to co my.
    Ja akurat wiem że mój syn od malutkiego miał słabe napięcie mięśniowe i widać że wciąż ten brzuch jest turbo słaby i normalnie czasem jak dziecko Afryki wygląda. Chudzina straszna (gastrologa mamy akurat ok i czekamy na badania) i przy takiej lordozie i jeszcze jak on zawodowo już prawie gra w tenisa stołowego to ja mam przed oczami już tylko same skrzywienia 😅 Nadzieja, nam ta pani ortopeda powiedziała tylko żeby „bawił się na drążku, na ściance i na pająkach na placach zabaw” a jestem więcej jak pewna że jak pójdę do fizjo to dostaniemy pakiet ćwiczeń i wizyty. No ale tak, to już moja decyzja że się haniebnie wyłamie i nie posłucham lekarki która mówi że „nic nie robić więcej” 🤣

TBK też macie przygodę z ortodontą? Ja wczoraj za to wyrwanie 5 mlecznej zapłaciłam niemało, czeka nas aparat i wizyty oczywiście. A i tak mam znajomych którzy liczą mi że „uuu teraz przy 3 dzieci to będziesz bogata” 🤣
    Mój młodszy też ma słaby brzuch i poszłam z nim od razu do fizjo (oczywiście prywatnie). Bedzie miał co miesiąc masaże + dostaliśmy ćwiczenia do domu. A do ortodonty idę z najstarszym teraz w sierpniu (rzecz jasna również prywatnie). Na NFZ kazano nam czekać półtora roku...Do tego czasu to ja mu chyba zdążę wyprostować te mleczne zęby.

Piąte w drodze! Będzie dziewczynka 😁
    preg.png

4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratulacje za udane wizyty i same dobre wieści ☺️ TBK oj zdecydowanie się ucieszyłam, że poznałam płeć dzidziulka:) i marzyłam o drugiej córeczce więc w ogóle cudownie :) szczerze to dla psychiki mi lepiej. Wiem że nie ma to znaczenia ale wiecie jak psychika działa. Syna mam niepełnosprawnego, córkę zdrową. I głowa swoje robi. Oj najbardziej się uciesze jak zobaczę zdrowego dzidziulka w listopadzie ☺️

Fabregasowa, wellwellwell lubią tę wiadomość

Test pozytywny 12 marca❤️
    16 maja prenatalne wizyta ❤️🍀 wszystko dobrze☺️
    06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    08.07 połówkowe Zdrowa dziewczynka ☺️🩷
    preg.png
  • Asia091 Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja jestem po USG wątroby, lekarz podejrzewa cholestaze a pani radiolog co robiła USG widzi zmiany na watrobie .. jeszcze nie rozmawiałam z moim prowadzącym bo operuje ale pewnie na obchodzie popytam go co i jak. Także leżę sobie pod kroplówkami a Bejbiś kopie.
    Ale zmiana jest pielęgniarek i to są cudowne kobiety 🙂

09.2024 💔
    15.03.2025 ⏸️
    02.04.2025 0,93 mm + 💓
    09.05.2025 I prenatalne - podwyższone ryzyko preeklampsji(ACARD 150)
    24.06.2025 - 230 gram zdrowego chłopca 💙
    11.07.2025 II prenatalne -
    TP 18.11.2025. 🤞
  • Mel 456 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Asia091
    Trzymam kciuki za szybki powrót do domu i dobre wyniki!

Ja jestem po usg połówkowym. Chłopak zdrowy, wygląda 1:1 jak jego tatuś, kiedy się urodził.
    Prawie 400 gramów. Akurat sobie drzemał w czasie badania, ale ruszał rączkami i nawet wkładał sobie paluszki do buzi. I ma super słodkie stópki 🥰

Szyjka na szczęście w normie - badał mi tylko przez USG transwaginalne, ale moja lekarka prowadzącą w zeszłym tygodniu badała mnie też normalnie z wziernikiem.

Niestety mam nadal dość nisko łożysko, wiem, że jeszcze ma czas, żeby się podnieść i w ponad 90% przypadków się podnosi, ale już się wczoraj naczytałam o łożysku przodującym i się trochę zestresowałam.

A co do czereśni... To moja największa miłość wśród owoców, zawsze zjadałam kilogram naraz, teraz staram się trochę mniej zjadać za jednym zamachem. Myję je dokładnie, zjadam tylko idealne (nie umiem zjeść brzydkiej albo miękkiej) i nigdy ich nie otwieram, bo chyba by mnie szlag trafił jakbym musiała wyrzucić owoce, które kosztują 20 zł przez robale 😅. Te larwy nie są w ogóle szkodliwe dla człowieka, w ciąży też nie. Są tylko obleśne. Jeżeli kiedyś jakaś zjadłam, to nie zauważyłam i dobrze mi z tym 🙂

Zumi, Klekotka, kalinok, wellwellwell, Bećka, Kropka89, edka85, nnaciaa, Foxy96 lubią tę wiadomość

15.07.2025 endokrynolog
    28.07.2025 wizyta kontrolna

preg.png
  • Daria997 Znajoma

Wysłany: 9 lipca, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Czy macie wybrane łóżeczka ? Zastanawiam się czy kupić dostawkę czy łóżeczko rosnące z dzieckiem typu waldin 7w1. Bardziej podoba mi się to drewniane ale nie mam zielonego pojęcia co będzie lepsze 🫣

• Fabregasowa Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna.90 wrote:
    Ja jestem po rozmowie z szefowa, za miesiąc wybieram się na L4, powiem Wam że stresowałam się trochę bo pracuje sama na placówce, ktoś musi przyjść na zastępstwo. Ale w sumie od dawna to było wiadomo że w końcu nadejdzie taki czas. Dobrze mieć to za sobą.

Tak długo ukrywałaś fakt ciazy czy po prostu chciałaś iść na l4 jak najpóźniej? Bo faktycznie tak tylko 1kg na plusie to może być po tobie nie widać 😀

Dziewczyny zapisalam sie do fizjo na pakiet 3 wizyt ale zastanawiam się czy to nie za dużo, bo muszę sie wyrobić przed porodem a 1wizyta dopiero za 5tyg. W zasadzie to czego sie spodziewać, oceny dna miednicy, ćwiczeń, przygotowania do porodu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca, 14:47

👩‍🦰1990🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. PAI homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb

⏸️ 11dpo, 22.03 🥳
    19.05 prenatalne - niskie ryzyka
    16.06 - amnio - zdrowa dziewczynka🩷
    21.07 2prenatalne 🩷
    30 07 -> wizyta

Bąblu, widzimy się w listopadzie!🥹

~neoparin 40, aspirin Cardio 100, euthyrox 75, luteina 200/utrogestan

preg.png
  • anna.90 Ekspertka

Wysłany: 9 lipca, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabregasowa wrote:
    Tak długo ukrywałaś fakt ciazy czy po prostu chciałaś iść na l4 jak najpóźniej? Bo faktycznie tak tylko 1kg na plusie to może być po tobie nie widać 😀

Dziewczyny zapisalam sie do fizjo na pakiet 3 wizyt ale zastanawiam się czy to nie za dużo, bo muszę sie wyrobić przed porodem a 1wizyta dopiero za 5tyg. W zasadzie to czego sie spodziewać, oceny dna miednicy, ćwiczeń, przygotowania do porodu?
    Nie, szefowa wiedziała i to dość szybko, poprostu jeszcze pracowałam do tej pory :) brzuch jest ale waga pokazuje że tylko 1kg przytyłam. Dziwi mnie ten fakt. Tym bardziej że jem dość często, z tym że mniejsze porcje.
    Daria, my postawiliśmy na klasyczne drewniane łóżeczko. Ale mamy małą sypialnie. Jest też opcja później zmiany barierki i tworzy się wtedy tapczanik.

preg.png
  • Anilorak88 Ekspertka

Wysłany: 9 lipca, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wybrałam normalne, drewniane łóżeczko z możliwością obnizania barierki co może funkcjonować jako dostawka. Ale łozeczko planuje postawić może z metr od łóżka więc zobaczymy jak to będzie funkcjonować.

Możecie mi coś więcej napisać o urofizjo. Na ten moment nic mnie nie uwiera, nie boli itd ale tak piszecie, że zaczęłam się zastanawiać czy lepiej iść czy nie ma takiej potrzeby.

👩🧔‍♂️ 37

8.03 ⏸️ 2cs 🫣🥰
    25.03 ❤️

preg.png
  • Zumi Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem ciekawa waszej opinii o fizjo uroginekologicznym, kiedy najlepiej iść w ciąży. Wcześniej rozważałam pójście dopiero po porodzie albo wcale, ale zaczęło mi się coś dziwnego robić z biodrami, mam wrażenie jakby miały się "rozlecieć" i przez to zaczęłam dziwnie chwiać się podczas chodzenia, dosłownie zaczęło mi się to wczoraj. Ogólnie mam bardzo wąskie biodra w stosunku do reszty ciała i nigdy nie wiem czy mam wąskie biodra czy szeroką klatkę piersiową przy jednoczesnym braku talii (jestem typową kolumną) i często łapię się na myśli: czy ja w ogóle dam radę urodzić naturalnie? Moja mama i siostra urodziły dwoje dzieci SN więc jest szansa i dla mnie 😁

👩‍🦱29🧑32
    08.2024 rozpoczęcie starań o pierwszą dzidzię
    30.09.2024 💔 5 tydz. cb
    25.01.2025 💔 6 tydz. był pęcherzyk
    02.03.2025 ⏸️😍
    12.03.2025 🩺⚪0,48 cm pęcherzyk 😍 (5+2)
    21.03 2025 🩺💗jest serduszko, zarodek 0,55 cm (6+2)
    18.04.2025 🩺🐥 3,46 cm człowieczka (10+0)
    08.05.2025 🩺będzie chłopczyk 💙 (13+0)
    12.05.2025 🩺badania prenatalne 7,2 cm zdrowego bobasa 💙 (13+4)
    07.07.2025 🩺 II prenatalne 430 g pięknego bobaska 💙 (21+4)

termin 10.11.2025 🙏🏻

🏥Hashimoto, MTHFR (C677) i (A1298) ➡️ hetero, Czynnik V R2 (H1299) ➡️ hetero
    💊Neoparin 4000 j.m, Sorbifer durules, Letrox 50, Prenatal Duo/Pueria Duo active, Pueria czysty magnez, Sanprobi Superformula, Laktoferyna, Witamina B12

preg.png
  • Zumi Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia091 wrote:
    Dziewczyny ja jestem po USG wątroby, lekarz podejrzewa cholestaze a pani radiolog co robiła USG widzi zmiany na watrobie .. jeszcze nie rozmawiałam z moim prowadzącym bo operuje ale pewnie na obchodzie popytam go co i jak. Także leżę sobie pod kroplówkami a Bejbiś kopie.
    Ale zmiana jest pielęgniarek i to są cudowne kobiety 🙂

Dobrze, że trafiłaś na czas do szpitala na leczenie ❤️trzymam kciuki żeby było tylko lepiej. Daj znać jak tam życie w szpitalnych warunkach ☺️

👩‍🦱29🧑32
    08.2024 rozpoczęcie starań o pierwszą dzidzię
    30.09.2024 💔 5 tydz. cb
    25.01.2025 💔 6 tydz. był pęcherzyk
    02.03.2025 ⏸️😍
    12.03.2025 🩺⚪0,48 cm pęcherzyk 😍 (5+2)
    21.03 2025 🩺💗jest serduszko, zarodek 0,55 cm (6+2)
    18.04.2025 🩺🐥 3,46 cm człowieczka (10+0)
    08.05.2025 🩺będzie chłopczyk 💙 (13+0)
    12.05.2025 🩺badania prenatalne 7,2 cm zdrowego bobasa 💙 (13+4)
    07.07.2025 🩺 II prenatalne 430 g pięknego bobaska 💙 (21+4)

termin 10.11.2025 🙏🏻

🏥Hashimoto, MTHFR (C677) i (A1298) ➡️ hetero, Czynnik V R2 (H1299) ➡️ hetero
    💊Neoparin 4000 j.m, Sorbifer durules, Letrox 50, Prenatal Duo/Pueria Duo active, Pueria czysty magnez, Sanprobi Superformula, Laktoferyna, Witamina B12

preg.png
  • @pauliś@ Nowa

Wysłany: 9 lipca, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie było mnie dłuuuugi czas, nie jestem w stanie Was nadrobić. Jakiś czas temu był tutaj temat wózków, czy wszystkie macie już wybrane? Czy któraś może zdecydowała się na model Roan ivi? Albo ma jakieś doświadczenie z tą marką w przeszłości?

• Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam dalej nic ,prócz paru Cieszków 🙈 czy jest jeszcze któraś która też tak ma? 😁

AnaPyza lubi tę wiadomość

🧒94🧔95
    ⛪👩‍❤️‍💋‍👨2020
    04.2023 początek starań

23.03.2025 ⏸️ 😮 ja w szoku,udało się po 2 latach 💕🌸

08.08- next gin 💜

preg.png
‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ