👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli chodzi o wyprawke to ja tez narazie jestem w lesie, mam narazie pare rzeczy tylko 😄. Na wyprzedazach w hm upolowalam pare body, w sinsayu 4 pajace ale nie przekonuja mnie jakosciowo. Mam jeszcze kocyk merino, kombinezon z engela merino, wanienke, rozek i przescieradlo do łóżeczka ktorego jeszcze nie mamy 😂. Lozeczko wezmiemy z Ikei to standardowe, a materac z ruckena. Jutro odbieram zamowienie ze smyka ale zamowilam tylko niedrapki, polspiochy, smoczki i butelke z dr browna. Jak na janusza biznesu przystalo poluje na promki i co sie nawinie to tak zamawiam. Dziewczyny teraz na momcozy jest -20% z kodem na ich stronie i mozna upolowac te kultowe staniki do karmienia, czy ktoras z was je miala? i czy naprawde warto? 😛
Czeka nas wykanczanie mieszkania w najbliższych miesiacach i przeprowadzka wiec tez się zastanawiam gdzie bedziemy teraz trzymac te wszystkie rzeczy 🙈
Dziewczyny jutro wrzuce link do tej aptecznej&kosmetycznej wyprawki bo muszę rozkminić jak to tutaj załączyć 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca, 21:54
-
Ja mam trochę ciuszkow bo weszłam do Lidla jak była jakaś mega wyprzedaż jak w lumpeksie że wszyscy się bili w tych koszykach ,z ciekawości popatrzyłam do koszyka z niemowlęcym Lupilu a tam komplety bluzeczki spodnie skarpetki ,każde za 2 zł za sztukę 🤣🤷🤷🤷🤯wyrwałam też świetne legginsy za 2 zł dla mnie 🤣 w sumie kupiłam za 30 zł 😅🙈
Kropka89 lubi tę wiadomość
-
Ouu przeprowadzka i wykańczanie mieszkania Klekotka współczuję troszku sprzątania i ogarniania😲 ale później będzie bajka 💜
Klekotka lubi tę wiadomość
-
Kasiek7 wrote:Ja nie mam dalej nic ,prócz paru Cieszków 🙈 czy jest jeszcze któraś która też tak ma? 😁
Ja, mam tylko ubranka, ale też nie wszystkie 😅 ale wózek mamy wybrany, łóżeczko też już wybraliśmy i komodę, ale nadal nie kupiliśmy 😅👩31 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
29.04 2,56cm bobasa z tętnem 174 🥹
21.05 badania prenatalne, zdrowy 6,5cm bobas 🥹
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
26.06 wszystko dobrze 🥹
-
Kasiek7 wrote:Ja mam trochę ciuszkow bo weszłam do Lidla jak była jakaś mega wyprzedaż jak w lumpeksie że wszyscy się bili w tych koszykach ,z ciekawości popatrzyłam do koszyka z niemowlęcym Lupilu a tam komplety bluzeczki spodnie skarpetki ,każde za 2 zł za sztukę 🤣🤷🤷🤷🤯wyrwałam też świetne legginsy za 2 zł dla mnie 🤣 w sumie kupiłam za 30 zł 😅🙈
Jakiś outlet lidla znalazłaś? -
Klekotka wrote:Jesli chodzi o wyprawke to ja tez narazie jestem w lesie, mam narazie pare rzeczy tylko 😄. Na wyprzedazach w hm upolowalam pare body, w sinsayu 4 pajace ale nie przekonuja mnie jakosciowo. Mam jeszcze kocyk merino, kombinezon z engela merino, wanienke, rozek i przescieradlo do łóżeczka ktorego jeszcze nie mamy 😂. Lozeczko wezmiemy z Ikei to standardowe, a materac z ruckena. Jutro odbieram zamowienie ze smyka ale zamowilam tylko niedrapki, polspiochy, smoczki i butelke z dr browna. Jak na janusza biznesu przystalo poluje na promki i co sie nawinie to tak zamawiam. Dziewczyny teraz na momcozy jest -20% z kodem na ich stronie i mozna upolowac te kultowe staniki do karmienia, czy ktoras z was je miala? i czy naprawde warto? 😛
Czeka nas wykanczanie mieszkania w najbliższych miesiacach i przeprowadzka wiec tez się zastanawiam gdzie bedziemy teraz trzymac te wszystkie rzeczy 🙈
Dziewczyny jutro wrzuce link do tej aptecznej&kosmetycznej wyprawki bo muszę rozkminić jak to tutaj załączyć 😆
https://www.fizjomommy.pl/pakujemy-torbe-do-porodu/ - gdzieś też powinna być wyprawka, którą swego czasu wszyscy polecali, ale nie mogę znaleźć. -
Iga Kwietniowa wrote:Jakiś outlet lidla znalazłaś?
Nie ,to było w normalnym Lidlu ,podsłyszałam że na aplikacji pisało ale ja nic nie widziałam 😲 -
Dziewczyny, pytanko organizacyjne - czy ubranka/akcesoria nieprzylegające bezpośrednio do ciałka też pierzecie? Np. kombinezon, albo rożek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca, 06:38
Ana29 lubi tę wiadomość
-
Domisiek wrote:Dziewczyny, pytanko organizacyjne - czy ubranka/akcesoria nieprzylegające bezpośrednio do ciałka też pierzecie? Np. kombinezon, albo rożek?
Tak, ja piore wszystkie ubrania ze sklepu, bo moga byc na nich jakies chemikalia po produkcji.
Gratuluje wszystkich dobrych wieści z wczoraj, a na dzisiaj kto wizytuje to trzymam kciuki. 🤞Kasiek7, Domisiek, Kropka89, Kiki2025 lubią tę wiadomość
-
Domisiek wrote:Dziewczyny, pytanko organizacyjne - czy ubranka/akcesoria nieprzylegające bezpośrednio do ciałka też pierzecie? Np. kombinezon, albo rożek?
Ja nawet dla siebie wszystko zawsze piorę przed ubraniem 🙈TBK, Kiki2025 lubią tę wiadomość
👩31 🧔♂️38
Starania od 01.2025
26.06 wszystko dobrze 🥹
-
Ania 89 wrote:Ja zamierzam kupić używany wózek. Czy ktoś oprócz mnie kupuje używany ?
Ja tak na 80% kupię używany12.24 💔 6tc
01.25 💔 6tc
19.02 ⏸️
10.03 0, 53cm - serce bije!
31.03 2,5 cm - mały misio ❤️
14.04. prenatalne - 5,12 cm
25.04. 152 bpm, 13+2
14.06. ➡️ połówkowe -
Dziewczyny, chyba zaczęłam czuć kopniaczki 🥹 Najpierw myślałam, że to jelita, ale to już kolejny dzień tak samo, więc to raczej ruchy 🥹 zaczęło się tak 3-4 dni temu 🥹 teraz będę spokojniejsza czekając jeszcze 2 tygodnie na połówkowe
Kasiek7, wellwellwell, Ilka96, Domisiek, Karolina835, Klekotka, Zumi, TBK, Rudka, nnaciaa, Foxy96, psaj91, kalinok, Asia091, Bećka, Kropka89 lubią tę wiadomość
👩31 🧔♂️38
Starania od 01.2025
26.06 wszystko dobrze 🥹
-
Nadzieja32 wrote:Ja nawet dla siebie wszystko zawsze piorę przed ubraniem 🙈
Ja też, ale z wyjątkiem - kurtek zimowych/płaszczy nie piorę przed założeniem, dopiero po sezonie.