👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Anilorak88 wrote:TBK są juz Twoje wyniki ??
Miło, że pytasz 😘
W ogóle jakieś jaja.... robiłam kwas moczowy i mocz, a wieczorem dostałam tylko wyniki kwasu. Podniósł się od poniedziałku o 0.1, więc siedzę w domu. Najgorzej, że nie wiem, czy mam białko w moczu. Wyników nie ma, długi weekend za pasem, do środy muszę czekać, ani mój gin nie pracuje w poniedziałek ani przychodnia. Będę szukać w poniedziałek czynnego labo w moczem w torebce 🙈
Taka jestem zła, że cała noc nie mogłam spać, tak mnie głowa boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 05:05
-
Hej, mało tu piszę, ale melduję się dzisiaj ze szpitala. Od dwóch tygodni cholestaza ciążowa, kwasy przekroczyły 40 jednostek, więc za moment Zosia będzie już z nami na świecie. Wczoraj wypadł balonik, dzisiaj będzie przebijany pęcherz płodowy i mam nadzieję, że obejdzie się bez cesarki, którą dość ciężko zniosłam przy pierwszej ciąży z synem. Trzymajcie kciuki
Justa877, Epidrac, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
galadriela wrote:Hej, mało tu piszę, ale melduję się dzisiaj ze szpitala. Od dwóch tygodni cholestaza ciążowa, kwasy przekroczyły 40 jednostek, więc za moment Zosia będzie już z nami na świecie. Wczoraj wypadł balonik, dzisiaj będzie przebijany pęcherz płodowy i mam nadzieję, że obejdzie się bez cesarki, którą dość ciężko zniosłam przy pierwszej ciąży z synem. Trzymajcie kciuki

Mocne kciuki za Was dziewczyny i za sn ✊️✊️✊️ -
Sama nie wiem co zrobić 😟😟
mniej więcej od 5 rano mam bóle podbrzusza , powracają co około 10-7minut czas trwania około 50sekund.
Tylko, że brzuch nie twardnieje, czy to oznaka żeby jechać do szpitala?♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
• 1.03 ⏸️ beta hcg (13dpo)222,70 --> 664,10 --> 1873,70
• 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
• 02.06 - 200g 🐻
• 26.06 - 405g 💝 II prenatalne wzorowo
• 16.07 - 23+3 663g 🎀
• 05.08 - 26+3 900g 🩷
• 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne książkowo ☺️
• 10.09 - 31+4 1946g💪
• 1.10 - 34+4 2450g 💝
• 15.10 - 36+4 3000g 🤗
• 29.10 - 38+4 3400g ❤️
• 07.11 - 39+6 3800 😍

✨️2025 jest nasz!✨️ -
Ja bym chyba pojechala, na tym stapie jest spore prawdopodobienstwo ze to skurcze:)Majlen wrote:Sama nie wiem co zrobić 😟😟
mniej więcej od 5 rano mam bóle podbrzusza , powracają co około 10-7minut czas trwania około 50sekund.
Tylko, że brzuch nie twardnieje, czy to oznaka żeby jechać do szpitala? -
Majlen wrote:Sama nie wiem co zrobić 😟😟
Tylko, że brzuch nie twardnieje, czy to oznaka żeby jechać do szpitala?
Daj znac jak sytuacja, pojechaliscie do szpitala?
Podejrzewam, ze to juz byly skurcze u ciebie.
Chociaz u nas niby rekomenduja, zeby jechac jak bedzie czestotliwosc co 5-3 min. Ale ja pewnie pojade szybciej tym razem.
Galadriela kciuki za dobry porod. 🍀 -
Ja pobrałam sobie aplikację do mierzenia skurczy i zaznaczałam je w niej. Zaczęły wyskakiwać powiadomienia o kierowaniu się do szpitala, więc po 5 godzinach to zrobiłamMajlen wrote:Sama nie wiem co zrobić 😟😟
Tylko, że brzuch nie twardnieje, czy to oznaka żeby jechać do szpitala?
Ale jeśli cokolwiek Cię niepokoi albo po prostu będziesz czuła się bezpieczniej w szpitalu, to jedź już teraz! Powodzenia 💗
galadriela, trzymam kciuki 🤞🏻
My jesteśmy już w domu od wczoraj. Mała jest cudowna – nie mogę przestać się na nią patrzeć. Trudno mi opisać, co czuję… Wczoraj się popłakałam, gdy się zaczęła uśmiechać. No i śpimy razem, choć wiem, że nie jest to rekomendowane 😅 Ale naprawdę nie wyobrażam sobie zostawić jej na całą noc w dostawce, tym bardziej, że na przykład dzisiaj w nocy często szukała cycka i po prostu przy nim spała.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:08
Kropka89, wellwellwell lubią tę wiadomość
29 i 35 👩❤️👨
10.03 – ⏸️
4.11.2025, godz. 15:10 – Ala, 3250 g, 52 cm. 👶✨ -
Foxy cudownie 🥰
Majlen decyzja pewnie już podjęta więc trzymam kciuki za powodzenie akcji. Ja teraz codziennie rano zastanawiam się, że może to dziś i póki co nic z tego.
TBK no to masz psikusa z tym moczem. Anielskie pokłady cierpliwości muszą mieć ciężarne. Chyba nie bez powodu mówi się, że trzeba mieć zdrowie żeby chorować.
Galadriela powodzenia! -
TBK, myślałam dziś od rana o Twoich wynikach. Też bym poszukała labu który dziś albo jutro przyjmuje. Może gdzieś w dużym mieście będzie w szpitalu/ przy szpitalu niedaleko Ciebie żeby mąż zawiózł?
-