👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
MAM PYTANIE, JAK NAMÓWIĆ MĘŻA NA SKAKANKI!?
Mój się broni nogami i rękami. Bo on nie będzie dziecka bił po głowie i nie przetłumaczysz mu że jego penis niedobrze do dziecka ale ten Nieeeeee.. ale mnie wkur.....Już nawet zaczynam podejrzewać że ma babe na boku. Ale już go uprzedziłam i poinformowałam że jak się dowiem że chodził na miasto to mu siusiaka obetnę tępym nosem i posolę solą 😁 i oczywiście sąd i widzenia raz na miesiąc i alimenty i inne atrakcje też mu zapewnię. Pod koniec ciąży jestem jakaś mocno przewrażliwiona 🫣
Zazdroszczę tych skakanek i innych wygibasów z mężami/ partnerami. Ja tylko spacer i ćwiczenia.
Zjadłam sobie rogala świętomarcińskiego wypiłam kawkę i teraz czekam aż gulasz się zrobi. I dzień zleci a ja dalej nie urodziłam 😁
Kasiek7 lubi tę wiadomość
09.2024 💔
15.03.2025 ⏸️
02.04.2025 0,93 mm + 💓
09.05.2025 I prenatalne - podwyższone ryzyko preeklampsji(ACARD 150)
24.06.2025 - 230 g zdrowego chłopca👶 💙
21.07.2025 II prenatalne - 414 g Synka 🥰
26.08.2025 - 992 g Szczęścia 👶💙
09.10.2025 - 1924 g 👶 💙
TP 18.11.2025. 🤞 -
Asia091 wrote:MAM PYTANIE, JAK NAMÓWIĆ MĘŻA NA SKAKANKI!?
Mój się broni nogami i rękami. Bo on nie będzie dziecka bił po głowie i nie przetłumaczysz mu że jego penis niedobrze do dziecka ale ten Nieeeeee.. ale mnie wkur.....Już nawet zaczynam podejrzewać że ma babe na boku. Ale już go uprzedziłam i poinformowałam że jak się dowiem że chodził na miasto to mu siusiaka obetnę tępym nosem i posolę solą 😁 i oczywiście sąd i widzenia raz na miesiąc i alimenty i inne atrakcje też mu zapewnię. Pod koniec ciąży jestem jakaś mocno przewrażliwiona 🫣
Zazdroszczę tych skakanek i innych wygibasów z mężami/ partnerami. Ja tylko spacer i ćwiczenia.
Zjadłam sobie rogala świętomarcińskiego wypiłam kawkę i teraz czekam aż gulasz się zrobi. I dzień zleci a ja dalej nie urodziłam 😁
Powiedz, ze po porodzie jeszcze dlugo dlugo nic nie bedzie, wiec lepiej zeby korzystal. 😛
-
Ja też podziwiam te, które mają siły i chęci na skakanki z mężami 🙈 tzn. Ja chęci może i mam, ale siły już średnio. No i czuję się wielka, gruba i ociężała i jakoś tak nie wiem czy bym umiała. Mój mąż też się trochę boi i niebardzo chce, ale ja go rozumiem, obie strony mają się czuć komfortowo. Tak więc będziemy praktycznie rok bez seksu 🙈👩32 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
3.11 3029g bobasa 🥹
17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

-
Dziewczyny z tym potem to rzeczywiście coś musi być na rzeczy. I u mnie inny pot od około 3 dni 🫣
-
Ania 89 wrote:Dhalia gratulacje dla Was:) ☺️ Mam nadzieję że jutro będzie Nasz wielki dzień bo chce mieć to z głowy. A każdy dzień to większe ryzyko porodu naturalnego. Dziś jedziemy 260 km od domu tam gdzie będę miała CC na życzenie. Jutro mam mieć tam wizytę i oby od razu cięcie . Tam pionizacja następuje po 2 godzinach i dzieciaczka masz ze sobą. I dwie doby i do domku.
Najgorsze że nie jestem ani psychicznie ani fizycznie przygotowana. Mam nadzieję że ruszy instynkt. Chyba strach przed sytuacja w jakiej się znajduje przecmiewa radość z narodzin dzidziulka. Oby to się zmieniło. Żeby wszystko się ułożylo..
Trzymam kciuki, żeby poszło wszystko po Twojej myśli ❤️
-
Dziewczyny Asia i Nadzieja to może tu jest nasz problem bo mój to samo wczoraj powiedział mi ŻEBYM SIE OCKNĘŁA JESTEM W 9MSC CIAZY I CO JA CHCE SIE SEKSOWAĆ😟🤣 Boi się ma jakieś schizy że myśli o dziecku wtedy itd
powiedziałam mu podobnie jak Asia swojemu ostatnio że znajdę gdzieś na mieście hahaha ja już nie pamiętam co to jest 🤣 a ostatnio znów mam ochotę non stop 🙈ale jak słucham już jego gadania to mi się odechciewa i Asia też już miałam podobne myśli i temu też ta "koleżanka" z pracy na whatsupie tak dokur*** bo miałam już swoje w głowie xd
-
Aaa czyli tu jest u nas pies pogrzebany .. nie ma seksu nie ma porodu. Ja dzisiaj starego zgwałcę ! A jutro będę rodzić 🤣🤣🤣🤣
Kasiek7 lubi tę wiadomość
09.2024 💔
15.03.2025 ⏸️
02.04.2025 0,93 mm + 💓
09.05.2025 I prenatalne - podwyższone ryzyko preeklampsji(ACARD 150)
24.06.2025 - 230 g zdrowego chłopca👶 💙
21.07.2025 II prenatalne - 414 g Synka 🥰
26.08.2025 - 992 g Szczęścia 👶💙
09.10.2025 - 1924 g 👶 💙
TP 18.11.2025. 🤞 -
Asia...no tak, jak trzeba zrobić dziecko, to chłop zgłasza się pierwszy. A jak trzeba pomóc w porodzie, to zawija ogon 😛
I co? Nikt nie rodzi w święto niepodległości 😁 Ja bym sobie zarezerwowała numerek 33, ale zobaczymy jaki wyjdzie. U mnie też na razie cisza, ale dziś idę na wizytę do mojego doktorka, to zajrzy mi tam do piczy i może coś konkretnego powie. -
Czy któraś z Was, która już urodziła powie mi ile jedzą Wasze dzieci?
Od jakiś 3 dni, moje wpadło w jakiś amok jedzeniowy. On ciągle chce jeść, ile by nie zjadł to za chwilę znowu jest głodny - robimy wszystko co się da, a dopiero atak wariacji kończy się, gdy poczuje w buzi butelkę z mlekiem.
Wczoraj skończył 2 tyg, położna nam mówiła że powinien zjadać takie 60-90ml, a on zjada te 90ml, tak że butelka jest sucha na wiór i robi dalszą awanturę, przy czym zachowuje się tak jakby nie jadł ze 3 dni. Nie wiem czy to będzie zdrowe, dawać mu jeszcze większą porcję dla takiego małego brzucha.
Widzę, że mój bobas bardzo wziął sobie do serca, wizję nadgonienia rówieśników wagą, ale chyba przesadza z tempem 😅 -
Edka, dzisiaj w święto lekarz przyjmuje? Wow😅 ja bardzo afirmowalam porod na 11/11 ale kurka raczej sie to nie wydarzy, mimo ze winda sie zepsuła w bloku i pochodziłam sobie na 3p😀
Moj sie zgodzil na seks 2 razy ale romantyzmu nie bylo w tym ani krzty, odbebnic swoje i tyle 🤣 boje sie ze chlop bedzie mieć traumę i po pologu i tak mnie nie tknie 🫣 -