👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Psaj91 trzymam kciuki z całych sił ✊️✊️✊️ wierzę, że wszystko się dobrze skończy i za kilka dni wrócicie do domu i będziecie mogli odetchnąć 🫂🫂
psaj91 lubi tę wiadomość
👩32 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
3.11 3029g bobasa 🥹
17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

-
Psaj91 kciuki i piąstki Ignasia zaciśnięte 🤞 oraz zawierzam Was w modlitwie. ♥️
psaj91 lubi tę wiadomość
-
Psaj, będzie dobrze, nie ma innej opcji!
psaj91 lubi tę wiadomość
-
Psaj, rowniez trzymam kciuki i dolaczam was do modlitwy❣️
Dzis mielismy maraton po lekarzach. Najpierw usg okolicy ledzwiowo krzyzowej - wyszlo tak sobie, nic nie wiadomo czy dobrze czy niedobrze.. w piatek mamy neurochirurga. Po usg kontrolne echo serca - tu ok, dziurka ktora maly mial w serduszku sie zmniejszyla.
A ja koniec szczepienia - 5w1 prevenar 20 i rotawirusy. Jasiu strasznie plakal w domu przez jakas godzine ale to tak strasznie ze az jakby nekal, chyba przez polykanie powietrza. Teraz biedactwo spi
psaj91 lubi tę wiadomość
-
Domisiek, trzymam kciuki żeby to jednak był taki jeden gorszy dzień, a nie rozregulowanie 🍀 uświadomiłaś męża, że wybudzanie z drzemek to średni pomysł?
-
izzou97 wrote:Domisiek, trzymam kciuki żeby to jednak był taki jeden gorszy dzień, a nie rozregulowanie 🍀 uświadomiłaś męża, że wybudzanie z drzemek to średni pomysł?
Oczywiście. Powiedziałam też, że dom jest na tyle duży, że jak tak bardzo mu przeszkadzają pobudki Małego w nocy to przecież może spać w innym pokoju nie musi z nami.
izzou97, Nadzieja32 lubią tę wiadomość
12.2024 - odstawienie AH po 14 latach.
🍀 12.03.2025 ⏸️
🍀 01.04 - jest ❤️
🍀 06.05 - panorama + prenatalne = zdrowy syn! 💙
🍀 10.06 - 170g szczęścia 💙
🍀 02.07 - II prenatalne, 300g zdrowego syna 💙
🍀 12.08 - 780g 💙
🍀 09.09 - III prenatalne, 1315g kawalera 💙
🍀 07.10 - 2000g 💙
🍀 29.10 - 2500g 💙
🍀 12.11 - 2900g 💙
🍀 22.11 - 3050g 💙
💙 28.11.2025, 40+6, Leoś, SN, 3020g, 54cm, 10/10💙

-
Domisiek wrote:My dzisiaj też tragiczny dzień. Mam wrażenie, że Mały się rozregulował przez te próby „ustawiania go” przez męża i od tego tygodnia z każdym dniem coraz mniej śpi. Jestem wściekła. Dzisiaj nie był w stanie usnąć od 11:30 do 18:30. Jak usnął to dosłownie 15min i płacz. Jestem wykończona po dzisiejszym dniu. Śniadanie zjadłam o 15:00, a w zasadzie już obiad.
Wydaje mi się, że takie dni po prostu się zdarzają. Wojtek wczoraj był nieodkładalny i nie spał od 8 rano do chyba 19 i w ogóle był marudny cały czas. Dzisiaj nie to dziecko. Je i spi ewentualnie leży bez narzekania. Ale cos z tymi mężami jest na rzeczy bo Wojtek zjadł i zasnął o 22. O 2 mąż mnie obudził, ze trzeba go obudzić bo juz 4h mineły. Opierniczyłam go a 15 minut później dziecko samo się obudziło. Tak więc pozdrawiamy z karmienia 😋
izzou97, Asia091 lubią tę wiadomość
-
Psaj ogromne kciuki za malutką i oczywiście Ciebie. Żebyście za chwilkę znowu się tutlily ☺️ Melcie nie dość że brzuszek bolał przy jedzeniu zwłaszcza to na dodatek zastój się robił. Gorączka , ból wszystkich mięśni. No super...
psaj91 lubi tę wiadomość
-
I Melusi zdarzają się dni gdzie większość czasu jest aktywna i marudzi. Ogólnie już dużo jest aktywna. Ostatnio dzieci siedziały przy Niej. Syn mówił i cały czas patrzyła w Jego stronę, ale jak córka też zaczęła mówić to nowy głos zaciekawił i pięknie główkę na drugą stronę odwróciła. W ogóle mega komunikatywna mi się już wydaje
Epidrac, Anilorak88, Foxy96, izzou97, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
Heja, jakbym Wam wstawiła zdjęcie z rana to byłoby najlepszą antyreklamą nt macierzyństwa. 🙃
Melduje się że Mężowie są do d.. 😅 wczoraj wrócił z pracy Pan ojciec i mi dziecko zepsuł i siedział w telefonie bo przecież trzeba ogarnąć jeszcze pracę w domu 🙈 Ignaś nie chciał zasnąć przy nim tylko jak ja go brałam to wtedy następowała cisza aż słyszałam jak wieje wiatr. W nocy jedna pobudka po 3 i kolejna o 5:45 także od 23 do 3 w nocy spał to i ja spałam. Ale co za bzdury mi się śniły 🥺 niby się obudziłam a czułam się jak w śnie i jakby ktoś mnie przyduszał.
Teraz młodzież śpi a ja sączę herbatkę, zaraz ma przyjść położna idę się ogarnąć. Popytam Ją o te masy dobowe. Ciekawe co powie. A i żelazo szoruje po dnie 36 ale CRP piękne ! 20,6 🤡 zaznaczam że mam opryszczkę i katarek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2025, 10:10
-
Asia a poza soebiferem probujesz tez naturalnie dostarczyc zaleza?
Ja misze dzis wziac skierowanie na badania i jutro rano pojde pobrac krew.
W nocy przy zmianie piekuchy maly takie kupsko trzasnal ze ochlapal mnie dywan i wszystko dookola. Mialam mala lampke wlaczona wiec nawet nie widzialam dokladnie gdzie. Rano patrze a ja jeszcse jakis zolty slad na nodze mam🫠 -
Dziewczyny a jakie końcowo pampersy używacie? Ja przetestowałam Dada biale- beznadzieja przeciekają ,pampersy - do tej pory najlepsze,teraz test lupilu zlotych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2025, 11:37
-
Pytanko o 800+ do mam które mają więcej niż jedno dziecko .
Wniosek składamy na nowonarodzone dziecko a te wnioski które już są jakiś czas są aktywne nadal ?
Czy składamy na wszystkie dzieci ?🤰34 👨31
👧 10 👦 6
🦮🐈
7.11.24- poronienie samoistne
6.03.25- ||
13.03.25- ciąża potwierdzona
29.04- badania prenatalne
9.11.25- termin -
My uzywamy złote Dady, Huggies, Bella Happy i Pampersy.Kasiek7 wrote:Dziewczyny a jakie końcowo pampersy używacie? Ja przetestowałam Dada biale- beznadzieja przeciekają ,pampersy - do tej pory najlepsze,teraz test lupilu zlotych
Na Dady młoda jest chyba uczulona, ma czerwone ślady po nich, wiec bedziemy musieli sie pozegnac. Pozostała trojka bez zarzutow, szczegolnie Bella Happy – bardzo korzystna cena. Bede jej po prostu na zmiane zamawiac te trzy marki 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2025, 22:30
Dahlia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny melduję, że już po! Zabieg trwał 3h. Wszystko pięknie wycięte. Co prawda w trakcie spadło jej ciśnienie (właśnie zaraz po odseparowaniu guza), ale anestezjolodzy szybko ją wyprowadzili na prostą. Lekarze wyszli bardzo uśmiechnięci i zadowoleni. Teraz czekamy żeby ją zobaczyć 🥹 Dziękuję Wam za kciuki!! ❤️❤️
Asia091, Domisiek, Tusia88, Fabregasowa, AnaPyza, Paulivvv, wellwellwell, Anilorak88, Dahlia, Lavenda, Kasiek7, kalinok, Ilka96, izzou97, Klekotka, Justa877, Nadzieja32, Kropka89, Natha, Apatheia, Mel 456, Zumi, Rudka, Ann35, nnaciaa lubią tę wiadomość
Starania od 04/24
03/25 - II kreski 🥰 (Aromek)
5+6 tc - 0,25 cm i mamy ❤️
12+6 tc - I prenatalne ➡️ brak ryzyk, 70% dziewczynka 🩷
20+4 tc - połówkowe ➡️ wszystko idealnie, 388g 🩷
27+6 tc - 1145g 🫣🩷
30+3 tc - III prenatalne ➡️ wszystko super, 1600g 😱🩷
33+3 tc - 2240g 🫣 🩷
37+6 tc - 3120g 👀🩷
39+6 tc - 3820g 😱🩷
40+2 tc - ➡️ indukcja
40+5 tc [11/25] - witaj na świecie 🩷😍 -
psaj91 wrote:Dziewczyny melduję, że już po! Zabieg trwał 3h. Wszystko pięknie wycięte. Co prawda w trakcie spadło jej ciśnienie (właśnie zaraz po odseparowaniu guza), ale anestezjolodzy szybko ją wyprowadzili na prostą. Lekarze wyszli bardzo uśmiechnięci i zadowoleni. Teraz czekamy żeby ją zobaczyć 🥹 Dziękuję Wam za kciuki!! ❤️❤️
No jak pięknie .
Teraz już będzie tylko lepiej .
Dzielna malutka 😍
psaj91 lubi tę wiadomość
🤰34 👨31
👧 10 👦 6
🦮🐈
7.11.24- poronienie samoistne
6.03.25- ||
13.03.25- ciąża potwierdzona
29.04- badania prenatalne
9.11.25- termin -
Samych cudownych chwil dla Was ♥️psaj91 wrote:Dziewczyny melduję, że już po! Zabieg trwał 3h. Wszystko pięknie wycięte. Co prawda w trakcie spadło jej ciśnienie (właśnie zaraz po odseparowaniu guza), ale anestezjolodzy szybko ją wyprowadzili na prostą. Lekarze wyszli bardzo uśmiechnięci i zadowoleni. Teraz czekamy żeby ją zobaczyć 🥹 Dziękuję Wam za kciuki!! ❤️❤️
psaj91 lubi tę wiadomość