Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Asia091 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 05:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jakaś zorza miała być nad Polską.. ja nie widzę a Wy?

09.2024 💔
    15.03.2025 ⏸️
    02.04.2025 0,93 mm + 💓
    09.05.2025 I prenatalne - podwyższone ryzyko preeklampsji(ACARD 150)
    24.06.2025 - 230 g zdrowego chłopca👶 💙
    21.07.2025 II prenatalne - 414 g Synka 🥰
    26.08.2025 - 992 g Szczęścia 👶💙
    09.10.2025 - 1924 g 👶 💙
    CC 14.11.2025 22:00/2420g/47,5cm 👶 IGNACY 💓

age.png
  • Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wellwellwell wrote:
    A co myslisz o ubrankach ze smyka? Ja po raz kolejny sie zawiodlam, mialam tam juz nie kupowac, ale doatalismy bon w prezencie a musialam wlasnie na 68 juz pozamawiac… w pepco i sinsay sa slabe te rzeczy, ale chociaz tanio wychodza, a w smyku jak przegladalam to ceny poza wyprzedaza wcale nie sa niskie, a jakosc wg mnie malo zadowalajaca. :/ jedynie spodenki w miarę spoko, ale pajace i body w ogole mi nie podeszly.

Mi też średnio, ale trochę podostawaliśmy ze Smyka i większość też dla mnie taka sobie. Jeden komplet prążkowany mamy fajny, a tak to bez szału za te ceny. Ja w 90% kupuję w HM i tylko raz body okazało się niewypałem, a tak to fajna jakość, na promocjach spoko ceny, po wielokrotnym praniu i suszeniu w suszarce bębnowej, nic się nie dzieje, nie zmieniają też drastycznie rozmiaru. Mam też kilka rzeczy z Reserved i też są spoko

👩32 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷

3.11 3029g bobasa 🥹
    17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

age.png
  • Belma Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domisiek wrote:
    Belma, mnie CDL powiedziała, że karmienie nie powinno boleć. Owszem, dyskomfort na początku karmienia jest wpisany w normę, bo sutki muszą się przywiązywać i nie ma jak ich wcześniej wystawić na taką ekspozycje. Natomiast ból nie powinien się pojawiać. Jeżeli sama widzisz, że chwyta płytko to myślę, że trzeba nad tym popracować, może masz u siebie dobrą CDL?

Tak, będę miała konsultacje jeszcze jedną bo poprzednia powiedziała że przy moich brodawkach nie będzie kp. Będziemy próbować ☺️

‹‹ 986 987 988 989 990
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ