👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja, pisałaś ze delicol to sam cukier. Dałam ostatnio bo jakieś dziwne placze byly a mloda po sekundzie sie uspokoiła i zaczęła oblizywać z uśmiechem. Przerażające 🙄
Dziewczyny, wstyd przyznać ale nie obcinalismy jeszcze pazurków bo strach a teraz mloda zarosła brudem 🫣 jak obcinanie, na śpiocha?
Dwa, chce kupić mate na podłogę. Mamy taką pstrokata Tiny love z palakiem ale to chyba za wcześnie plus to jest sam materiał, jest za twardo by położyć mala.
Myślicie ze taka jwst ok? Ta czesc kontrastowa jeszcze nam sie przyda cxy juz niekoniecznie? A moze macie baby gym i polecacie?
https://allegro.pl/oferta/mata-piankowa-skladana-mata-niemowleca-kontrastowa-duza-edukacyjna-2stronna-18235235113 -
Kropka a gdzie we Wrocławiu można coś kupić dla Bejbisia? Chodzi mi o ciuchy.
-
Fabregasowa wrote:Dziewczyny, wstyd przyznać ale nie obcinalismy jeszcze pazurków bo strach a teraz mloda zarosła brudem 🫣 jak obcinanie, na śpiocha?
Dwa, chce kupić mate na podłogę. Mamy taką pstrokata Tiny love z palakiem ale to chyba za wcześnie plus to jest sam materiał, jest za twardo by położyć mala.
Ja obcinałam raz, na śpiocha, niczym operacja na otwartym sercu 😂 Generalnie nie jest to moja ulubiona czynność…
Co do maty - ja kupiłam Kindercrafta, bardzo się cieszyłam, że jest nieco pulchniejsza i nie muszę nic dawać pod spód, a fizjo jak ją zobaczyła u nas to stwierdziła, że super jest jako kontrasty i zabawa, ale do leżenia na brzuszku się nie nadaje bo jest za miękka i najlepsza jest tradycyjna zwykła mata (np. jak do jogi) albo po prostu te puzzle co się układa na ziemi.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:19
12.2024 - odstawienie AH po 14 latach.
🍀 12.03.2025 ⏸️
🍀 01.04 - jest ❤️
🍀 06.05 - panorama + prenatalne = zdrowy syn! 💙
🍀 10.06 - 170g szczęścia 💙
🍀 02.07 - II prenatalne, 300g zdrowego syna 💙
🍀 12.08 - 780g 💙
🍀 09.09 - III prenatalne, 1315g kawalera 💙
🍀 07.10 - 2000g 💙
🍀 29.10 - 2500g 💙
🍀 12.11 - 2900g 💙
🍀 22.11 - 3050g 💙
💙 28.11.2025, 40+6, Leoś, SN, 3020g, 54cm, 10/10💙

-
Ja mam za to pytanie czy, któraś z Was ma obracającą się karuzelę i jak tak to jaką?
Ja mam taką kontrastową, co się nie obraca, sama w ręku zaczęłam ją obracać Leosiowi i miał niezły festyn, więc chce mu zamontować. Ale powiem szczerze, że jak przeglądam to co kolejna to brzydsza ta karuzela.12.2024 - odstawienie AH po 14 latach.
🍀 12.03.2025 ⏸️
🍀 01.04 - jest ❤️
🍀 06.05 - panorama + prenatalne = zdrowy syn! 💙
🍀 10.06 - 170g szczęścia 💙
🍀 02.07 - II prenatalne, 300g zdrowego syna 💙
🍀 12.08 - 780g 💙
🍀 09.09 - III prenatalne, 1315g kawalera 💙
🍀 07.10 - 2000g 💙
🍀 29.10 - 2500g 💙
🍀 12.11 - 2900g 💙
🍀 22.11 - 3050g 💙
💙 28.11.2025, 40+6, Leoś, SN, 3020g, 54cm, 10/10💙

-
Fabregasowa wrote:Nadzieja, pisałaś ze delicol to sam cukier. Dałam ostatnio bo jakieś dziwne placze byly a mloda po sekundzie sie uspokoiła i zaczęła oblizywać z uśmiechem. Przerażające 🙄
Dziewczyny, wstyd przyznać ale nie obcinalismy jeszcze pazurków bo strach a teraz mloda zarosła brudem 🫣 jak obcinanie, na śpiocha?
Myślicie ze taka jwst ok? Ta czesc kontrastowa jeszcze nam sie przyda cxy juz niekoniecznie? A moze macie baby gym i polecacie?
https://allegro.pl/oferta/mata-piankowa-skladana-mata-niemowleca-kontrastowa-duza-edukacyjna-2stronna-18235235113
My mamy taką właśnie podobną jak w linku i mate taką z pałąkiem mamy na niej. Na samej tej macie piankowej fajnie się bobasowi leży na brzuszku. -
Domisiek wrote:Ja mam za to pytanie czy, któraś z Was ma obracającą się karuzelę i jak tak to jaką?
Ja mam taką kontrastową, co się nie obraca, sama w ręku zaczęłam ją obracać Leosiowi i miał niezły festyn, więc chce mu zamontować. Ale powiem szczerze, że jak przeglądam to co kolejna to brzydsza ta karuzela.
My mamy taką co się sama kręci, dostaliśmy od kogoś więc nie wiem za bardzo skąd jest ale Antosiek jak ma kryzys to jest to jedna jedyna rzecz, która potrafi go uspokoić na jakiś czas. Chyba kupimy drugą w zapasie 😅 bo jakby ta się zepsuła a on by nam znowu robił histerię jedzeniowe to to jest jedyna rzecz która go uspokaja na te kilka minut oczekiwania.
Polecam to w 100%, nasza najlepsza zabawka. -
Fabregasowa wrote:Nadzieja, pisałaś ze delicol to sam cukier. Dałam ostatnio bo jakieś dziwne placze byly a mloda po sekundzie sie uspokoiła i zaczęła oblizywać z uśmiechem. Przerażające 🙄
https://allegro.pl/oferta/mata-piankowa-skladana-mata-niemowleca-kontrastowa-duza-edukacyjna-2stronna-18235235113
Ja mam taka z 4fizjo:
https://allegro.pl/oferta/mata-edukacyjna-piankowa-dwustronna-skladana-dla-niemowlat-pandy-200x180cm-12296335010
I na nia klade taka mate z pałąkami kontrastowa.
Ewentualnie jeszcze sa takie rozwijane a nie skladane, podobno tez spoko.
Puzzli nie polecam, uzywalam, ale one sie z czasem rozjezdzaja. No i te skladane maty sa spoko bo mozesz przenosic miedzy pokojami, puzzle srednio. -