Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
Odpowiedz

Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️

Oceń ten wątek:
  • Naadziejaa Autorytet

Wysłany: 9 maja, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie. ❤️Mam nadzieję , że trzymanie kciuków za nas coś pomoże. I okaże się błędna diagnoza. Przeszukuje internet żeby znaleźć coś na ten temat. Znalazłam kilka podobnych historii i kończyły się dobrze. Tylko , że ja już chyba boję się wierzyć… Boję się myślęc co będzie, boję się czekać na wynik.

preg.png
  • Anett9300 Autorytet

Wysłany: 9 maja, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naadziejaa wrote:
    Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie. ❤️Mam nadzieję , że trzymanie kciuków za nas coś pomoże. I okaże się błędna diagnoza. Przeszukuje internet żeby znaleźć coś na ten temat. Znalazłam kilka podobnych historii i kończyły się dobrze. Tylko , że ja już chyba boję się wierzyć… Boję się myślęc co będzie, boję się czekać na wynik.

Brak mi słów 🥲Bardzo Ci współczuję stresu który przechodzisz 😞 będę się modlić żeby wszystko się dobrze skończyło. 🙏 wiem że to żadne pocieszenie, ale wcale nie musi tak być. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze 🙏

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔
    12.2025 drożność jajowodów

Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
    Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍

🌸03.2026 ⏸️
    7.03 (12dpo) beta 31,75
    9.03 (14dpo) beta 95,17
    11.03 (16dpo) beta 239,76
    13.03 (18dpo) beta 569,37

preg.png
  • Kleo10 Autorytet

Wysłany: 9 maja, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niaha wrote:
    Mój szef też nie odpisał nic na wiadomość o zwolnieniu. Kompletnie zero odzewu.

Przykre to jest 😔 u nas to wcześniej kawki codziennie i pogaduszki, a teraz unika mnie jak może

Dziewczyny, gratuluję dobrych wyników z Sanco i prenatalnych 😍

🙋🏼‍♀️ 30 l. 🙋🏻‍♂️33 l.

04.03.2026 - beta 171,00 mlU/mL (13dpo)
    06.03.2026 - beta 402 mIU/mL (15 dpo)
    09.03.2026 - beta 1577 mIU/mL (18 dpo)
    02.04.2026 - CRL 1,4 cm bobasa z serduszkiem
    23.04.2026 - CRL 5cm, FHR 166/min
    🥹🍀

preg.png
‹‹ 127 128 129 130 131
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ