Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Alicee98 spóźnione urodzinowe życzenia ❤️
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
A ja dziś zaprowadziłam córkę do przedszkola, poszłam do piekarni i poczułam takie chlust… szybko do domu i faktycznie, powtórka z soboty, z tym że jeszcze gorzej 😥
Bałam się jechać autem więc zamówiłam ubera na sor.
Przyjęli mnie na oddzial, potroili dawkę progesteronu i czekam na kroplówkę na zatrzymanie krwawienia.
W usg wszystko dobrze, dzidziuś ładnie urósł od soboty, serduszko bije. Nadal nie wiadomo co jest przyczyną krwawienia. Mam całkowity nakaz leżenia, mogę wstawać tylko do toalety.

-
Alicee98 wrote:Kurczę dziewczyny, tak piszecie o kiepskich USG przy pakietach medycznych, że się zastanawiam teraz czy nie umówić dodatkowo gdzieś prywatnej wizyty u kogoś kto ma dobry sprzęt 😃
Bo w piątek mam wizytę w medicover i zaczęłam się stresować.
Poczekaj może do wizyty, co Ci powiedzą.
Na razie to i tak kwestia potwierdzenia czy jest zarodek i może już ❤️
Jak to zobaczą na sprzęcie w Medi, to raczej prywatnie nic innego nie usłyszysz na tym etapie
Wydaje mi się że jakoś USG to większe znaczenie będzie miała już w kolejnych etapach -
stayaway wrote:Hej,
Alicee98 spóźnione urodzinowe życzenia ❤️
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
A ja dziś zaprowadziłam córkę do przedszkola, poszłam do piekarni i poczułam takie chlust… szybko do domu i faktycznie, powtórka z soboty, z tym że jeszcze gorzej 😥
Bałam się jechać autem więc zamówiłam ubera na sor.
Przyjęli mnie na oddzial, potroili dawkę progesteronu i czekam na kroplówkę na zatrzymanie krwawienia.
W usg wszystko dobrze, dzidziuś ładnie urósł od soboty, serduszko bije. Nadal nie wiadomo co jest przyczyną krwawienia. Mam całkowity nakaz leżenia, mogę wstawać tylko do toalety.
O matko, ale się nastresujesz
To odpoczywaj dużo i oby już było ok 😘
-
Jestem już po wizycie, spodziewałam się, że serduszka jeszcze nie będzie, ale liczyłam chociaż na zarodek. Co prawda dr powiedziała, że widzi mała kropeczke około 1 mm, no ale na USG info, że bez widocznego echa zarodka. A więc na teraz mamy pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem zoltkowym. No ale zastanawiający jest GS 12mm.
Owulacja była w 18dc więc mogło się to trochę poprzesuwać.👩 35 lat ❤️ 🧔33 lat ❤️ 👦 1,5 lat ❤️ 🐶 13 lat
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
31.10 - Remek jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
3 cs
21.02 [10 dpo] - beta 15,6
24.02 [13 dpo] - 122 (przyrost 313%)
26.02 [15 dpo] - 298 (przyrost 151%)
28.02 [17 dpo] - 660 (przyrost 121%)
09.03 [26 dpo] - pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy bez zarodka
17.03 - gin z PZU
23.03 - gin prywatnie
...