Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
Odpowiedz

Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️

Oceń ten wątek:
  • Anett9300 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIEEK wrote:
    Piękny pokoi😍 taki przytulny 😍

Ja z wyprawka żyje w zawieszeniu.. muszę czekać aż chociaz trochę wykończymy nowy dom bo teraz żyjemy trochę w jednym domu rodzinnym trochę w drugim i nawet nie mam gdzie dawac tych kupionych rzeczy 😐

Jej mam podobnie. Też lada moment się przeprowadzamy do naszego domu i bardzo mnie to przytłacza. Trochę gratów już zniosłam do domu ale tego jest tyle że głowa mała. Biorę się chyba za przygotowanie ubranek dla maluszka żeby już wszytko było gotowe bo wydawało się że jeszcze dużo czasu a tu zaraz wrzesień i boję się że nie zdążymy z niczym. Marzę o tym żeby już mieć to wszystko za sobą 🙄

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔
    12.2025 drożność jajowodów

Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
    Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍

🌸03.2026 ⏸️
    7.03 (12dpo) beta 31,75
    9.03 (14dpo) beta 95,17
    11.03 (16dpo) beta 239,76
    13.03 (18dpo) beta 569,37

Czekamy na synka 🩵 😍😍😍

preg.png
  • Alicee98 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków 🫶 Obyło się bez operacji, organizm zareagował dobrze na antybiotyk. Jest już w domu, do piątku jeszcze ma brać antybiotyk. Trochę jednak to niepokoi, że to wróci i i tak będzie potrzebna operacja- a jak pisałyście, lepiej teraz niż później 😔
    Z wyprawką też mam wrażenie, że leżę. Tak samo żyjemy w zawieszeniu, niby zaraz powinniśmy się przeprowadzać, dzisiaj stolarz kończy nam montować kuchnię- swoją drogą chyba najbardziej z niej zadowolona jestem z całego domu, wyszła super. Bardzo ładna, dużo szafek do przechowywania i to na czym mi najbardziej zależało dużo blatu roboczego.
    Ubranka mam 56-68 takie już ogarnięte, większe rozmiary pojedyncze, wózek odbieramy na początku września, mamy fotelik do auta, łóżeczko do sypialni, wanienkę, bujaczek i to chyba na razie tyle.
    W czerwcu byliśmy na weselu u mojego kuzyna i już jest informacja, że są w ciąży- niektórzy jednak mają farta 🙈
    Zaczynam szukać koszuli do porodu, może macie coś do polecenia?

Mrowka, Kleo10 lubią tę wiadomość

18.10.2025 ⏸️
    26.11.2025 💔 puste jajo
    —————
    18.02.2026 ⏸️
    16 DPO 259 🥹
    20DPO 1150
    13.03.2026 zarodek 5mm 🫛 30.03 2,44cm 24.04 6,71cm

preg.png
  • KASIEEK Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicee98 wrote:
    Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków 🫶 Obyło się bez operacji, organizm zareagował dobrze na antybiotyk. Jest już w domu, do piątku jeszcze ma brać antybiotyk. Trochę jednak to niepokoi, że to wróci i i tak będzie potrzebna operacja- a jak pisałyście, lepiej teraz niż później 😔
    Z wyprawką też mam wrażenie, że leżę. Tak samo żyjemy w zawieszeniu, niby zaraz powinniśmy się przeprowadzać, dzisiaj stolarz kończy nam montować kuchnię- swoją drogą chyba najbardziej z niej zadowolona jestem z całego domu, wyszła super. Bardzo ładna, dużo szafek do przechowywania i to na czym mi najbardziej zależało dużo blatu roboczego.
    Ubranka mam 56-68 takie już ogarnięte, większe rozmiary pojedyncze, wózek odbieramy na początku września, mamy fotelik do auta, łóżeczko do sypialni, wanienkę, bujaczek i to chyba na razie tyle.
    W czerwcu byliśmy na weselu u mojego kuzyna i już jest informacja, że są w ciąży- niektórzy jednak mają farta 🙈
    Zaczynam szukać koszuli do porodu, może macie coś do polecenia?
    W jakiej kolorystyce masz kuchnie? 😄

Co do koszuli to ja mam polecajke koszule ze sklepu ANDA. Do pierwszego porodu zamawiałam chyba z 15 i odsyłałam i tylko w tych nie wyglądałam jak wieloryb i czułam sie w nich po prostu ładnie ;) a potem zamówiłam sobie tez od nich piżamę spodenki i koszulka (taka do karmienia) i ta piżamka tez jest extra 😄

21.03 - ⏸️
    24.03 - mamy ❤️

preg.png

event.png
  • Mrowka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślałam, że nie dołączę do dziewczyn, które były na Izbie Przyjęć. A jednak. Dziś w nocy miałam takie ciągnięcie w macicy. Nie jestem pewna w sumie gdzie. I czułam się spuchnięta tam. Widziałam dziś lekarz prowadzącą, która skierowała mnie do szpitala. Wszystko na szczęście dobrze, a te wyczuwalne zmiany mogą się u każdej kobiety inaczej objawiać. Już miałam stresa, bo lecę samolotem za 2 tyg. Na szczęście lekarz podpisze mi certyfikat🙏🏻 Także podsumowując. Trzeba pojawić się w szpitalu, żeby się upewnić czy wszystko w porządku. Miałam KTG i badanie ginekologiczne i jestem spokojniejsza. Także nie wahajcie się sprawdzać swojego stanu. Warto wyczekać w tych kolejkach dla naszych dzidzi.

AMH 0,27 🙋🏻‍♀️35 👦🏻 40

I IVF 💉
    I Transfer 22.11.25 💔
    II Transfer 22.12.25 💔

II IVF 💉
    I transfer 18.02.26 4.1.1 i 4.1.2
    7dpt beta 54 ⏸️🙏🏻
    8dpt 102
    10dpt 346
    17dpt 5272 USG dwa pecherzyki
    24dpt 27836 USG jeden zarodek się wchłonął 💔
    28dpt USG 💙 drugi uchowany zarodek z serduszkiem
    29dpt 58348 💙 130/min
    9tc+2 💙179/min 2.59cm
    13tc+5 💙 168/min 7.21cm
    15tc NIFTY zdrowy chłopiec 💙
    21tc 360g 💙 ruchliwy 🕺🏼

preg.png
‹‹ 182 183 184 185 186
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ