Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
Odpowiedz

Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️

Oceń ten wątek:
  • Mrowka Ekspertka

Wysłany: 13 sierpnia, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @szop to ty jesteś już w czwartej ciąży! Ale pięknie ❤️

Dobrze się czyta wasze historie. Jesteście takie dzielne 😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia, 17:52

Alicee98 lubi tę wiadomość

AMH 0,27 🙋🏻‍♀️35 👦🏻 40

I IVF 💉
    I Transfer 22.11.25 💔
    II Transfer 22.12.25 💔

II IVF 💉
    I transfer 18.02.26 4.1.1 i 4.1.2
    7dpt beta 54 ⏸️🙏🏻
    8dpt 102
    10dpt 346
    17dpt 5272 USG dwa pecherzyki
    24dpt 27836 USG jeden zarodek się wchłonął 💔
    28dpt USG 💙 drugi uchowany zarodek z serduszkiem
    29dpt 58348 💙 130/min
    9tc+2 💙179/min 2.59cm
    13tc+5 💙 168/min 7.21cm
    15tc NIFTY zdrowy chłopiec 💙
    21tc 360g 💙 ruchliwy 🕺🏼

preg.png
  • Ogoorkowa Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudiaŁ wrote:
    Witajcie, jesteśmy po ! Dziś w 26+3 młody waży 1100g 🫠 jest w prawie 90 centylu. Wszystko jest okej, profil twarzy ma jak córka w życiu prenatalnym więc pewnie będą podobni. Jest jeszcze wcześnie na takie decyzje, ale jak będzie tak przybierał to o vbac mogę zapomnieć, tym bardziej że poprzedni poród był bez postępu. Następną wizytę mamy 9 września i doktor zrobi trzecie prenatalne wtedy. Szyjka długa, blizna trzyma. Młody ułożony pośladkowo póki co 🫠
    Hahaha też mamy dżentelmena na 88 centylu i następna wizytę 9.09 😅 przeraża mnie to, córka cały czas szła 50-60 🫣

PAI-1, MTHFR - homo❌

10.2023 🎀❤️
  • stayaway Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie córcia też była zawsze ok 60 centyla, a co ciekawe synuś na ostatniej wizycie 23 centyl. Może jeszcze nadgoni.

Ja miałam planowane cc przy córeczce, ale bardzo fajnie się czyta Wasze historie 🙂

My dziś byłyśmy w rossmanie, bo jutro wybieramy się na termy i wskoczyłam po tampony probiotyczne. Kolejka była dość spora i mężczyzna ok 30stki mnie zauważył i zaczął głośno komentować żeby mnie przepuścić (swoją drogą mega krępująca sytuacja dla mnie 🫣). Po wyjściu mówię do córki, że to było bardzo miłe ze strony tego Pana, na co ona; „no miłe, przepuścił Cię bo jesteś w ciąży, a to przecież nic takiego” 😂😂 kurtyna

Anett9300 lubi tę wiadomość

preg.png
‹‹ 181 182 183 184 185
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ