Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
Odpowiedz

Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️

Oceń ten wątek:
  • ItsMomi❤️ Autorytet

Wysłany: 15 marca, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    ItsMomi♥️ fajnie Cię tu widzieć 😍 co u Ciebie? Który to już tydzień? 🥰

Dziękuję 😍😍🥹U mnie z miesiączki wychodziłoby teraz 7+2 ,ale na USG byłam 12.03 i wyszło że ciąża jest młodsza o około tydzień i jestem jakoś na etapie 6+3 coś takiego , wstawiłam zdjęcie chyba stronę temu jak wygląda aktualnie mój kropek , jeśli chcesz możesz zerknąć 🥹😍 ale był malutki i nie była ginekolog wstanie go zmierzyć pocieszam się tym że aparat wykrył tętno 🥹🩷 i powiedziała że na następnej wizycie już napewno będzie idealny do zmierzenia i że chyba nie chciał się pokazać bo przykleił się tak do ściany pęcherzyka że ciężko go było nawet uchwycić na zdjęciu 🤣😅 ,kolejna wizyta 23.03 i czekam z niecierpliwością 🙏🏻🥰

Też się cieszę że w końcu widzę cię na fioletowej stronie ♥️ trzymałam dla ciebie miejsce 🩷 u mnie były okropne mdłości i wymioty , ale narazie się wszytsko uspokoiło został ból piersi który mam praktycznie od pozytywnego testu , a ty jak się czujesz? 😍

11.25☹️(lam + Ovi)
    12.25☹️(lam+ovi)
    01.26☹️(naturals)

17.02.26r.⏸️🥹♥️
    10 dpo -16.8
    12 dpo-66.8(287%)🥹♥️😍
    15 dpo -235.9 (250%)🥹❤️🩵🩷
    18 dpo-708.2(200%)🥹♥️🩵🩷
    22dpo-3251🥹🩷🩵
    04.03- pęcherzyk ciążowy z 2.3 mm człowieczka 🥹♥️

url=https://www.tickerfactory.com]preg.png[/url]
  • Anett9300 Autorytet

Wysłany: 15 marca, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ItsMomi❤️ wrote:
    Dziękuję 😍😍🥹U mnie z miesiączki wychodziłoby teraz 7+2 ,ale na USG byłam 12.03 i wyszło że ciąża jest młodsza o około tydzień i jestem jakoś na etapie 6+3 coś takiego , wstawiłam zdjęcie chyba stronę temu jak wygląda aktualnie mój kropek , jeśli chcesz możesz zerknąć 🥹😍 ale był malutki i nie była ginekolog wstanie go zmierzyć pocieszam się tym że aparat wykrył tętno 🥹🩷 i powiedziała że na następnej wizycie już napewno będzie idealny do zmierzenia i że chyba nie chciał się pokazać bo przykleił się tak do ściany pęcherzyka że ciężko go było nawet uchwycić na zdjęciu 🤣😅 ,kolejna wizyta 23.03 i czekam z niecierpliwością 🙏🏻🥰

Też się cieszę że w końcu widzę cię na fioletowej stronie ♥️ trzymałam dla ciebie miejsce 🩷 u mnie były okropne mdłości i wymioty , ale narazie się wszytsko uspokoiło został ból piersi który mam praktycznie od pozytywnego testu , a ty jak się czujesz? 😍

Dziękuję ♥️ Szukałam szukałam i znalazłam! 😍 Jejku wspaniałe wieści. Jak już tętno jest to od razu człowiek jest jakiś spokojniejszy nie? Super że już mogłaś choć troszeczkę zobaczyć swojego kropka 🥹😍 No ja idę w czwartek na wizytę to myślę że też już coś zobaczę. Bardzo na to liczę. Co do mdłości i wymiotów to u mnie pojawiają się zazwyczaj później i niestety ale potrafią trwać całą ciążę więc jak narazie cieszę się że poza tym bólem i tkliwością piersi to nic specjalnego mi się nie dzieje. U mnie też progesteron robi swoje ale nie przeszkadza mi to w sumie. Oby tak dalej 😊

ItsMomi❤️ lubi tę wiadomość

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔
    12.2025 drożność jajowodów

Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
    Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍

🌸03.2026 ⏸️
    7.03 beta 31,75
    9.03 beta 95,17
    11.03 beta 239,76
    13.03 beta 569,37
  • ItsMomi❤️ Autorytet

Wysłany: 15 marca, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Dziękuję ♥️ Szukałam szukałam i znalazłam! 😍 Jejku wspaniałe wieści. Jak już tętno jest to od razu człowiek jest jakiś spokojniejszy nie? Super że już mogłaś choć troszeczkę zobaczyć swojego kropka 🥹😍 No ja idę w czwartek na wizytę to myślę że też już coś zobaczę. Bardzo na to liczę. Co do mdłości i wymiotów to u mnie pojawiają się zazwyczaj później i niestety ale potrafią trwać całą ciążę więc jak narazie cieszę się że poza tym bólem i tkliwością piersi to nic specjalnego mi się nie dzieje. U mnie też progesteron robi swoje ale nie przeszkadza mi to w sumie. Oby tak dalej 😊

Z tego co widzę masz piękne przyrosty bety 😍🩷 napewno zobaczysz piękny pęcherzyk ciążowy 🥹🥰 może już też będzie żółtkowy 😍 ,a ja zdążyłam wykrakać że moje mdłości zniknęły... Zaczęłam wymiotować teraz i czuję się fatalnie...

11.25☹️(lam + Ovi)
    12.25☹️(lam+ovi)
    01.26☹️(naturals)

17.02.26r.⏸️🥹♥️
    10 dpo -16.8
    12 dpo-66.8(287%)🥹♥️😍
    18 dpo-708.2(200%)🥹♥️🩵🩷
    22dpo-3251🥹🩷🩵

• Alicee98 Koleżanka

Wysłany: 15 marca, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na kolejną wizytę idę 27 marca. Musze do tego czasu porobić wyniki krwi. Jutro też będę dzwonić umówić się na prenatalne.

Czy któraś z was bierze/brała duphaston? Coś możecie więcej o nim powiedzieć?

ItsMomi❤️ lubi tę wiadomość

18.10.2025 ⏸️
    26.11.2025 💔 puste jajo
    —————
    18.02.2026 ⏸️
    16 DPO 259 🥹
    20DPO 1150
    13.03.2026 zarodek 5mm z serduszkiem 😍
  • ItsMomi❤️ Autorytet

Wysłany: 15 marca, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicee98 wrote:
    Ja na kolejną wizytę idę 27 marca. Musze do tego czasu porobić wyniki krwi. Jutro też będę dzwonić umówić się na prenatalne.

Czy któraś z was bierze/brała duphaston? Coś możecie więcej o nim powiedzieć?

Ja biorę duphaston 2x1 codziennie i powiem ci że zauważyłam , że muszę go brać po posiłku bo jeśli wezmę go przed to potem strasznie boli mnie żołądek, ale może to tylko ja jestem takim przypadkiem 🤣🤣 dodatkowo mam po nim mega wzdęcia i wyglądam jakbym była w conamniej w 6 miesiacu ciąży ,ale spełnia swoje zadanie to najważniejsze 😅.ogólnie to syntetyczny progesteron ,mówią że besins jest lepszy , ale ja np mam dodatkowo dopochowowy utrogestan 3x1 , ale wiadomo dopochowowo to zaraz wypływa itd możesz się czuć niekomfortowo.

Zaraz uzupełnie twoją wizytę 🩷♥️♥️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca, 21:51

11.25☹️(lam + Ovi)
    12.25☹️(lam+ovi)
    01.26☹️(naturals)

17.02.26r.⏸️🥹♥️
    10 dpo -16.8
    12 dpo-66.8(287%)🥹♥️😍
    18 dpo-708.2(200%)🥹♥️🩵🩷
    22dpo-3251🥹🩷🩵

‹‹ 19 20 21 22 23
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ