Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonisiaK trzymam kciuki! A ty w rewanżu jutro za mnie o 11.30
Mnie czasem złapie ból brzucha jak na okres, ból pleców cały czas i od wczoraj ból piersi i wrażliwość szczególnie podczas chodzenia.
Jakie pytania jutro powinnam zadać mojej ginekolog oprócz poniższych:
- czy wszystko jest w porządku z dzieciątkiem?
- jakie witaminy poleca czy w ogóle coś brać? Czy Solgar będzie ok?
- kiedy i jakie badania wykonać?
- czy mogę kontynuować ćwiczenia z Chodakowską?
- co z serduszkowaniem z mężem?
To moja pierwsza ciążaInok lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:Ja też... Ale ona przystanie jesc, odwraca się i nie może zasnąć , ale wychodzą jej trójki i to może być przyczyna
-
Ffilpiek wrote:MonisiaK trzymam kciuki! A ty w rewanżu jutro za mnie o 11.30
Mnie czasem złapie ból brzucha jak na okres, ból pleców cały czas i od wczoraj ból piersi i wrażliwość szczególnie podczas chodzenia.
To moja pierwsza ciążaspytaj kiedy przyjsc znowu :p
Ffilpiek lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Ojejku nie wyobrazam sobie ze mogloby nie byc Cie wsrod nas. Wszystko dobrze ma byc i juz!
Iza za Ciebie tez trzymam mooocno kciuki, jejku no musi byc dobrze. Z calych sil trzymam kciuki by serduszko przyspieszylo i pieknie bilooyeykova, Iza_86 lubią tę wiadomość
-
Arashe wrote:Stosowała któraś z Was witaminy prenatalne firmy Solgar?
podobno to solidna firma, która stosuje wysokiej jakości surowce, i generalnie nie ma lipy (bo jak wiemy suplementy nie są sprawdzane ilościowo ani jakościowo, a producent składa tylko deklaracje że to tam jest).to tak mi stoja nietkniete
a wczoraj kupilam sobie prenatal uno. W swoim skladzie maja tez imbir i mi sie wydaje, ze mam mniejsze mdlosci... (ale nie wiem czy to tabletki dzialaja czy tak sobie wmowilam:) generalnie mdli mnie od samego rana do wieczora i tak juz codziennie 2 tygodnie
zobaczymy moze akurat prenatal troche zlagodzi to
-
Ffilpiek wrote:MonisiaK trzymam kciuki! A ty w rewanżu jutro za mnie o 11.30
To moja pierwsza ciąża -
MonisiaK wrote:Ja dzisiaj o 19 mam USG.. Trzymajcie kciukasy
oczywiście daj znać
Mnie dziś boli z lewej strony brzucha trochę się niepokoje, bo z lewej był pecherzyk ciążowy.. Nie jest to silny ból ale się utrzymuje
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Ja jestem zmartwiona, boje sie. Ja poprostu nie bardzo czuje sie w ciazy, objawów nie mam prawie wcale. Jedynie zmeczenie, dzisiaj nawet piersi nie sa wrazliwe, nic mi nie smierdzi, od niczego nie odpycha mnie, brzuch wcale nie boli. Probuje odganiac czarne mysli ale naretnie wracaja.
-
Witam nowe listopadowe mamusie
Iza, spokojnie. Za 2 tyg pewnie będzie pięknie biło serduszko. Trzymam kciuki za Was.
Plemniczka, dlaczego Ty się tak nakręcasz? Wiele kobiet nie ma żadnych objawów. Szczerze mówiąc to mnie baardzo męczą mdłości i wyczulony węch - nie jest to nic przyjemnego. Słabo się czuję. Brak mi energii, ciągnie mnie i tak bardzo czasem mi niedobrze. Oprócz tego co chwilę sikam, także zastanawiam się jak długo będę pracować. Chciałabym jak najdłużej, ale zobaczymy jak to moje samopoczucie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 11:11
SuperGirl_83 lubi tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
Witam wszystkie nowe dziewczyny
Emma- mam nadzieje ze jednak coś się rozwinie w pęcherzyku! Trzymam kciuki!
Iza- no właśnie, a może to dopiero był pierwszy dzień serduszka, nie jesteśmy w stanie przewidzieć co będzie dalej, musisz dać maluchowi czas, mam ogromną nadzieję że to tylko fałszywy alarm i na nast usg będzie wszystko super :-*
Happywife- gratuluję serduszka! Ja też słuchałam swojego i łezka się zakrecila w okui bardzo cieszę się że mąż mógł być z Tobą, super
Trzymam kciuki za wizyty dziewczyny i piszcie koniecznie jak poszło
Plemniczka- nie nakręcaj się Kochana, bo tym zaszkodzisz bardziej fasolce! Każda ciąża jest inna i masz prawo nie mieć żadnych objawówmoja koleżanka nie miała kompletnie żadnych objawów i ma zdrową córeczkę
będzie dobrze!
Ja mam bolące cycki i kosmiczne e mdłości które zaczynają się ok 2h po przebudzeniu i z godziny na godzinę są coraz gorsze aż od 14-15 są takie straszne ze chodzę po ścianachjestem wykończona tym codziennie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 11:18
happywife lubi tę wiadomość
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
04.04.2025 połówkowe
-
plemniczka wrote:Happywife mysle ze gdybys tez nie miala zadnych objawow tez bys sie martwila. Naprawde wolalabym miec mdlosci, lub nawet wymioty i byc spokojniejsza
donosilam, urodzilam i z głowy. Po co Ci te mdlosci :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 11:18