Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam podwyższoną temp.- po prostu to czuje, ciągle mi zimno, wiecie, czuje się jak przy przeziebieniu trochę. Pracuje w szpitalu, więc poszłam sobie zmierzyć no i 37. Znaczy progesteron działa. Organizm to jednak mądra bestia
mdłości jakichś specjalnych nie mam, ale mam taki jakby "skacowany" żołądek- mam słaby apetyt i napady głodu przychodzą znienacka
mialyscie już jakieś zachcianki? Mi się zachciało wczoraj krokietow z kapusta i grzybami
3 lata starań, 29 lat
04.2018- ciąża obumarła 9 tc- prawdopodobnie czynniki genetyczne
Ja: niedoczynność tarczycy nieimmunologiczna, wszystkie badania ok
On: badania nasienia ok
kilka cykli z Lamettą- bez efektu
09.2019- 1 IVF- 16 komórek, 0 zarodków- szukamy odpowiedzi dlaczego????? -
Oyeykova- cudowna wiadomość! Trzymam kciuki żeby tym razem było dobrze
Toczuszek- ja nie mam zachcianek, u mnie raczej wygląda to tak ze np w danym dniu jestem w stanie zjesc na śniadanie wyłącznie kanapkę z pasztet i pomidorem i nic innego nie przełknę takie mam mdłościalbo np na obiad wyłącznie schabowy bo na nic innego nie mogę patrzeć
także ja zachcianek nie mam bo ogólne nic nie dam rady przełknąć
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
-
Cześć dziewczyny
od jakiegoś czasu siedzę i ślędzę wasze wpisy. Obiecałam sobie, że odezwę się po wizycie u lekarza, która była dziś.
Ostatnia miesiączka u mnie to 30.01.2018, wydaje mi się że owulację miałam 12.02.
Jak pisałam dziś miałam pierwszą wizytę u ginekologa. Zrobił USG i stwierdził, że pęcherzyk jest mniejszy (4-5 tydzień) niż wychodziłoby z miesiączki (6 tydzień) i lekko spłaszczony jednak serduszko bije (stwierdził że ok 150 na minutę). Niby stwierdził że ta wielkość to nic wielkiego, żeby się nie sugerować, że jak na ten moment wszystko jest ok i żeby przyjść za miesiąc. Jednak mnie martwi to lekkie spłaszczenie.. Czy może spotkałyście się z takimi przypadkami?
Oczywiście byłam tak zaaferowana czy nie wiem jaka, że nie spytałam o dokładny wymiar ani o datę porodu.. Z kalkulatorów wychodzi 6.11.
Ogólnie mam wrażenie że nic nie wiem..
Trochę już z początku się pożaliłam..
Wszystkim życzę samych nudnych ciąż i dużoo spokoju
-
Ja mam zachcianki, ale na wszystko na raz i na te treściwe rzeczy. Mdłości sa ale cały czas bardzo delikatne, za to wczoraj na kolacje była wołowina... nie dałam rady znieść jej zapachu... a jak pomyślałam o zjedzeniu jej to niedobrze mi sie robiło...a brzuszek, pobilewa, czasem przestaje i znów zaczyna, jak na miesiączkę ale delikatnie i raz z lewej raz z prawej strony...11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶