Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedzcie dziewczyny czym smarujecie brzuszki? I czy wogóle smarujecie?
A już się ostro smaruję
Celowałam w coś typowo dla kobiet w ciąży, ale w końcu wybrałam masło z Nacomi prosty, krótki i bezpieczny skład... Tylko zobaczymy czy zadziała odpowiednio
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Ja się całą ciążę z córka smarowalam balsamem dla kobiet w ciazy z Rossmanna i bio oilem i mam mega rozstępy..
Koleżanka nie smarowalam niczym i rozstępów Noe ma...
Co prawda smaruje się cały czas balsamem , ale i tak uważam że to zależy od predyspozycji i genow
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
MonisiaK wrote:A sory, że zapytam ale normalnie z mężami/partnerami dochodzi u was do zbliżenia, czy raczej czekacie?
My narazie odpuszczamy, ja jakoś nawet chęci nie mam, a M to rozumie.
A co do smarowania brzuszka to jeszcze nie zaczęłam. Na "poważnie" o ciąży zacznę myśleć jak zobaczę serduszko, to i o sobie pomyślę
-
Ja też słyszałam że bio oil dobry... a jednak na to wychodzi że szału nie ma.
Faktycznie geny mają dużo do powiedzenia, ale aż tak?
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Cześć,
Po moich przejściach jestem i ja na fioletowej stroniedzisiaj zrobiony test - dwie kreski, beta 260
za dwa tygodnie wizyta u lekarza
Justaaa, Iza_86, Ffilpiek, Joanna_blondi, truskawka_oli, 2mama, AleksandraW, Arashe lubią tę wiadomość
-
Justaaa wrote:Ja też słyszałam że bio oil dobry... a jednak na to wychodzi że szału nie ma.
Faktycznie geny mają dużo do powiedzenia, ale aż tak?
Krasoń witamy i powodzenia
6 cs
Beta hcg
-
Witam nowe dziewczyny, ale nas dużo się tu robi.
Ja jeszcze nie myślałam nawet o smarowaniu brzucha czymkolwiek. Wydaję mi się, że to jest jeszcze za wcześnie, ale może się mylę.
Ja przed ciążą robiłam bardzo dużo brzuszków i zawsze miałam płaski brzuch. Mam nadzieje, że dzięki temu mój brzuch szybko wróci do formy po ciąży.
Laura 6.11.2018
Aniołek (*)04.04.2017 12tc (poronienie zatrzymane) -
Ogólnie smarowanie brzucha, ud i piersi jest zalecane juz od pierwszego trymestru żeby jak najlepiej przygotować skórę.
Ale ja nie smaruje, powód jest prosty- nie zniosę na skórze żadnego zapachu w chwili obecnej.. Nie ma szans żebym się posmarowała..
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
-
Ja jescze nie zaczelam, ale mam lekka obsesje na pkt cwiczenia, po poerwszej ciazy nie mialam zadnego rozstepu, smarowalam sie oliwka z Palmersa i kremem na rozstepy dla kobiet w ciazy Elancyl:) nie wiem czy to pomoglo czy to geny, ale teraz tez zamierzam:)
Ale najpierw muszę uslyszeć serduszko mojego kropkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 19:07
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
zimowa stokrotka wrote:Powiem wam tak szczerze że mi rozstępy już nie straszne. Po ostatniej ciąży wyglądam jak zebra mimo stosowania kremów i oliwek. Po prostu zebra... Takie geny.
ale jak patrzę na córkę.... rozstępy idą w zapomnienie
6 cs
Beta hcg
-
Ja używałam jakiegoś balsamu dla kobiet w ciąży z rossnana i czasami zwykła oliwkę. Nie jestem specjalnie wysportowana a brzucha długo nie było widać, ogólnie był nieduży a po ciąży nie mam żadnego rozstępu. W ogole szybko wrócił do siebie i wróciła do swojej jędrności. Mojej zasługi chyba w tym nie ma...
geny. Żadna z moich sióstr nie ma rozstępów a używałyśmy różnych balsamów
Oyeykova
Cieszę sie bardzowierzyłam w twojego Bąbla
-
Ja używałam jakiegoś balsamu dla kobiet w ciąży z rossnana i czasami zwykła oliwkę. Nie jestem specjalnie wysportowana a brzucha długo nie było widać, ogólnie był nieduży a po ciąży nie mam żadnego rozstępu. W ogole szybko wrócił do siebie i wróciła do swojej jędrności. Mojej zasługi chyba w tym nie ma...
geny. Żadna z moich sióstr nie ma rozstępów a używałyśmy różnych balsamów
Oyeykova
Cieszę sie bardzowierzyłam w twojego Bąbla
oyeykova lubi tę wiadomość