Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga188990 wrote:Mysz17 ja tez boje się o żylaki raz ze mam trombofilie a dwa ze od strony mamy praktycznie każdej kobiecie po ciazy wyszły straszne żylaki
-
Ja poprzednia ciążę smarowalam od 4 Msc mamamija z Ziaji, ale brzuch zaczął wychodzić dopiero w 5, na brzuchu nie mam ani jednego rozstepu, ale za to pionowe kreseczki po wewnętrznej stronie ud na samej górze się pojawiły.
Mała mi, ja też mam tak, ale w mniejszym stopniu. Uwielbiam takie irysowe czekoladki świąteczne z goplany, wczoraj po kęsie miałam dośćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 23:07
-
Arashe wrote:Jejku zazdroszczę tych dwóch drzemek. Moja gwiazda robi jedna i to raczej godzina i walczy 9 lub 10 h od drzemki.
Co do współżycia to niby się nie wstrzymuje y, ale też nie powiem by szczególnie mi się chciałoArashe lubi tę wiadomość
-
Mała_Mii wrote:A ja zauważyłam ze rzeczy które maja w sobie cukier są dla mnie mdłe mega słodkie ... ja sama kiedyś dużo śledziłam lubialnsoki słodzone ... jedynie słodkiego nie jadłam ... a tetaz jabłko dla mnie za słodkie .. muszę kwaśne kupować ... sok który zawsze piłam .. No lukier .. słodzić tez tyle ze tyle bo za słodkie ..
Ja od jakiegoś czasu wogole przestałam slodzić, a jakieś soki, czy kompot rozcienczam z wodą. Słodycze tez mi nie smakują.
-
Witam dziewczynki
Ja się cieszyłam że od kilku dni nie plamie , a tu poszłam o północy na siusiu kichnelam ...I masz... różowo czerwony śluz na papierze i troszkę w muszli..wiedziałam że ten wczorajszy ból to nic normalnego.. włożyłam luteine położyłam się i narazie czysto jak chodziłam siu siu...dziś wizyta.. okr9pnie się boje ;( mam jakiegoś doła i strach w sobie..zle się czuje..poza tym już nie mogłam spać w nocy się poryczalam
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Martusiaa wrote:Witam dziewczynki
Ja się cieszyłam że od kilku dni nie plamie , a tu poszłam o północy na siusiu kichnelam ...I masz... różowo czerwony śluz na papierze i troszkę w muszli..wiedziałam że ten wczorajszy ból to nic normalnego.. włożyłam luteine położyłam się i narazie czysto jak chodziłam siu siu...dziś wizyta.. okr9pnie się boje ;( mam jakiegoś doła i strach w sobie..zle się czuje..poza tym już nie mogłam spać w nocy się poryczalam
Martusiaa trzymam kciuki za Twojego maluszka. Oby wszystko było dobrze!Laura 6.11.2018
Aniołek (*)04.04.2017 12tc (poronienie zatrzymane) -
nick nieaktualny
-
Martusia czekamy na info i trzymamy kciuki!
Supergirl na chwilkę zrobiło mi się lepiej ale po kilku minutach znów wróciło, a w dodatku ciągle czułam posmak po wymiotowaniu także jakiejś super ulgi nie ma..
Witam wszystkie nowe dziewczyny i serdecznie gratuluję!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 10:02
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
-
Ja dzis tez jestem plackiem. Boje sie otwierac lodówke bo jak czuje zapach mięsa to mnie odpycha.
A jesli chodzi o piersi to mam wrażenie jakbym miala wszczepione implanty
Wczoraj zrobilam napój imbirowy i troche lepiej z zoladkiem byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 10:08
Jezu ufam Tobie