Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Arashe. Ja na szczęście dostałam zielone światło już w grudniu.
generalnie dobrze się złożyło bo ostatnio zgubiłam trochę kg, zmieniłam odżywianie, udało mi się na dobre rozstać z fajkami do których niestety wróciłam po karmieniu, jak skończyło mi się mleko... Takze jedyne czego się boję to że mój Jasiolek da mi popalić bo wszędzie go pełno, a jeszcze nie rozumie że mama musi czasem odpocząć.
-
Martusiaa wrote:A ja na codzien zajmuje sie corka
i tak od 2 lat i 7 mcy
i kolejne 2 albo i.wiecej przede mną
Ile byś chciała mieć dzieci Martusia? -
zimowa stokrotka wrote:Arashe. Ja na szczęście dostałam zielone światło już w grudniu.
generalnie dobrze się złożyło bo ostatnio zgubiłam trochę kg, zmieniłam odżywianie, udało mi się na dobre rozstać z fajkami do których niestety wróciłam po karmieniu, jak skończyło mi się mleko... Takze jedyne czego się boję to że mój Jasiolek da mi popalić bo wszędzie go pełno, a jeszcze nie rozumie że mama musi czasem odpocząć.
-
Stosowała któraś z Was witaminy prenatalne firmy Solgar?
podobno to solidna firma, która stosuje wysokiej jakości surowce, i generalnie nie ma lipy (bo jak wiemy suplementy nie są sprawdzane ilościowo ani jakościowo, a producent składa tylko deklaracje że to tam jest).
-
nick nieaktualnyArashe wrote:Stosowała któraś z Was witaminy prenatalne firmy Solgar?
podobno to solidna firma, która stosuje wysokiej jakości surowce, i generalnie nie ma lipy (bo jak wiemy suplementy nie są sprawdzane ilościowo ani jakościowo, a producent składa tylko deklaracje że to tam jest).
Hej,
Ja właśnie się nad nimi zastanawiam. Jutro będę na wizycie to zapytam czy poleca tą firmę -
Ffilpiek wrote:Hej,
Ja właśnie się nad nimi zastanawiam. Jutro będę na wizycie to zapytam czy poleca tą firmę
No właśnie byli wczoraj w aptece u męża i będą sprzedawać u nich swoje produkty. Plusem jest na pewno to, że mają jedną linie produkcyjna na cały świat, to znaczy że muszą robić zgodnie z wszelkimi normami, by się wszędzie załapać, no i nie reklamują się, stosują bardziej ulotki informacyjne.
Nie wiem, co o tym myśleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 09:28
-
Aga188990 wrote:Ja na razie biorę Femibion Natal 1 bo jest tam metylowany kwas foliowy ale nie wiem czy nie za mało (mam mutacje mthfr) właśnie mam zamiar zrobić sobie badanie i zobaczyc jak w ogóle mi się przyswaja kwas foliowy
-
Arashe wrote:Mam tą samą sytuację, dziś o 3 miałam pobudke i musiałam nosić córę, a ona walczyła do 4.20... I jak tu nie nosić jak to mała płacze. Pomijam fakt że chodzi spać o 23, to jeszcze obudziła mnie o 7.30. jestem dziś nie do życia
-
Oyeykova kciuki za bete :***
Wlasnie jakie witaminki polecacie? Tez stosuje na razie femibion Natal 1, ale myslalam tez o solgar, lubie ich suplementy sa bardzo solidne!
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
AleksandraW ja tez dziś mam mdłości.. Idziemy chyba równo czasowo mniej więcej wiec widocznie nadszedl na nas czas z mdlosciami
szczęściaro widze ze masz o 1 dzien wwczesniej ode mnie wizyte
Mi lekarz polecil Composita Mama rozowe i przezroczyste kapsulkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 09:31
Jezu ufam Tobie -
Mam zrobię badani przyswajalności kwasu i zobaczę jeśli wszystko Ok to zostanę przy tym a jak nie to szczerze mówiąc nie wiem.. w polskich aptekach chyba ciężko o sam metylowany kwas foliowy, będę szukała w internecie
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
Ana. wrote:Ja nie nosze, za to kp x milion w nocy....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 09:34