Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Toczuszek wrote:Cześć dziewczyny
miałam tu do Was wpaść po wizycie u lekarza, ale nie mogę się oprzeć i jestem
u mnie beta 12.03 448, 14.03- 822. Chyba powtórzę w przyszłym tyg bo wizyta dopiero 26.03 i ciężko będzie wytrzymać
mam wizytę dzień po Tobie, a czekam już dwa tygodnie od testu, ja dałam radę tyle to i Ty dasz
najlepiej się czymś zająć i tyle nie myśleć.
Była już miejscowość, może macie ochotę pochwalić się czym zajmujecie na codzień?Toczuszek lubi tę wiadomość
-
Ja pracuje przy produkcji sosów smaki bardziej orientalne, firma angielska.. większość produktów idzie na Indie, Meksyk, Azje, Chiny No i głównie na Anglię, praca trzy zmianowa
Aktualnie to jestem na l4 od tygodnia
I tak sobie właśnie myśle ze plecy chyba mnie bola z nieróbstwa - organizm przyzwyczajony do cięższej pracy a teraz ciagle leżę lub siedzę.. mało chodzę bo wszędzie samochodem.. chyba czas zacząć się ruszaćmolisia, Arashe, Justaaa lubią tę wiadomość
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
Ja od roku jestem na macierzyńskim, od kwietnia miałam iść na urlop wychowawczy. Przed zajściem w pierwszą ciążę pracowałam w polskiej sieciówce z odzieżą dla eleganckich kobiet.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 20:22
Justaaa lubi tę wiadomość
-
Ja pracuje w banku, jestem analitykiem Podatkow, praca glownie z USA i Indiami wiec jest ciekawie, ale tez dość stresująco. Popoludnia spedzam z moją córeczką
!
Iza kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 20:16
Justaaa lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Juz po wizycie, jest tak sobie. Jest zarodek 0.5cm, ale serduszko bije za wolno... Nie dalo sie dokladnie policzyc ile uderzen/ min, ale lekarz widzial, ze nie jest to tempo, jakiego by sie spodziewal... Pozegnal mnie raczej z grobowa mina
Kontrola za tydzien.
Ech, to samo mialam z pierwszym dzieckiem, byl zarodek, ale bardzo wolna akcja serca i ciaza obumarla i tak sobie wedy chodzilam pare tyg z martwa ciaza...
Tak wiec dobrze wiem, ze wolna akcja serca zle rokujeHenio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Iza_86 wrote:Juz po wizycie, jest tak sobie. Jest zarodek 0.5cm, ale serduszko bije za wolno... Nie dalo sie dokladnie policzyc ile uderzen/ min, ale lekarz widzial, ze nie jest to tempo, jakiego by sie spodziewal... Pozegnal mnie raczej z grobowa mina
Kontrola za tydzien.
Ech, to samo mialam z pierwszym dzieckiem, byl zarodek, ale bardzo wolna akcja serca i ciaza obumarla i tak sobie wedy chodzilam pare tyg z martwa ciaza...
Tak wiec dobrze wiem, ze wolna akcja serca zle rokujeIza_86 lubi tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Iza_86 wrote:Juz po wizycie, jest tak sobie. Jest zarodek 0.5cm, ale serduszko bije za wolno... Nie dalo sie dokladnie policzyc ile uderzen/ min, ale lekarz widzial, ze nie jest to tempo, jakiego by sie spodziewal... Pozegnal mnie raczej z grobowa mina
Kontrola za tydzien.
Tak wiec dobrze wiem, ze wolna akcja serca zle rokujeIza_86, Littlegirl lubią tę wiadomość
-
Emma1985 wrote:Dziewczyny,
U mnie dziwnie bo beta nadal rosnie...
8 marca 24 000
14 marca 35 000.
???
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Hej, hej!
Chciałabym się przywitać, aktualnie 5 tydzień 6 dzień.
Beta 02.03 - 460
Beta 13.03 - 12 500
U mnie chyba wszystko w porządku, mam nadzieję i trzymam kciuki za same rozwiązane w listopadzie ciąże.
Zastanawiam się, czy przyłapie mnie na tym forum mój Mąż, jest lekarzem i nie pozwala mi Was czytać, bo grupy wsparcia oprócz wszystkich zalet mają jedną wadę - nakręcają do zmartwień.
Jak się czujecie?U mnie ogromne zmęczenie..
Usunięcie całkowitej przegrody macicy - sierpień 2016
TSH - 4,2 ---> Letrox 37,5 mg
1 cs ---> i jest!