Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusiaa wrote:Ja plamie dalej
wstałam to miałam sporobrunatno czerwonego śluzu... tracę powoli nadzieję
na niepewność jest najgorsza. Trzymaj się kochana i staraj myśleć pozytywnie, bo wszystko może się naprawić.
inaa wrote:Ja dzisiaj miałam na recepcie clexane ( bez refunacji olaboga ) ale pani w aptece zamieniła je na neoparin właśnie bo ponoć identyczny składWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 07:55
inaa lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
oyeykova wrote:Jastin często o Tobie myślę, jestem kwietniowka z ub roku...
Trzymam mocno kciuki.
Ja zarsz jade na betę ale tam jest śniegu po kolana
Wow myślałam że "tu" nikt nie będzie mnie pamietala jednak :* ja Ciebie nie pamietam a z kwietnowiek masz synka czy córeczkę?
Daj znać jak beta wyszła!
Martusiaa A plemienia skąd się wzięły? Może jakiś krwiaczek mały?
Choć wiem że jest ciężko w takiej chwili to MYSL pozytywnie !
Mnie pobolewa podbrzusze i czasem jajniki ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 08:21
-
Martusiaa wrote:Ja plamie dalej
wstałam to miałam sporobrunatno czerwonego śluzu... tracę powoli nadzieję
Martusiaa musisz wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za Twoje maleństwo.Laura 6.11.2018
Aniołek (*)04.04.2017 12tc (poronienie zatrzymane) -
Dzien dobry!
Ja dzis witam dzien bez mdlosci. Do wczoraj codziennie rano chcialo mi sie wymiotowac, a dzis nic. Normalnie bym sie nie przejmowala, ale w zwiazku z kiepskimi rokowaniami mojej ciazy spodziewam sie najgorszego
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Jastin76 wrote:Wow myślałam że "tu" nikt nie będzie mnie pamietal
a jednak :* ja Ciebie nie pamietam a z kwietnowiek masz synka czy córeczkę?
Daj znać jak beta wyszła!
Martusiaa A plemienia skąd się wzięły? Może jakiś krwiaczek mały?
Choć wiem że jest ciężko w takiej chwili to MYSL pozytywnie !
Mnie pobolewa podbrzusze i czasem jajniki ...
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Dzien dobry:).
Ja lece na bete, trzymajcie kciuki! Ah i prosze mnie wposac na 20.11!
Martusia kurcze a moze masz szanse skontaktowac sie ze swoim lekarzem, mowil vo w razie wiekszych plamien? Wiesz, ja w 1szej ciazy mialam prawie caly czas plamienia, ciagle ciaza zagrozona a donosilam i urodzilam dzidzie miesiac przed czasem. Trzymam mocno kciuki nie trac nadzieji :*inaa lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond wrote:Dzien dobry:).
Ja lece na bete, trzymajcie kciuki! Ah i prosze mnie wposac na 20.11!
Martusia kurcze a moze masz szanse skontaktowac sie ze swoim lekarzem, mowil vo w razie wiekszych plamien? Wiesz, ja w 1szej ciazy mialam prawie caly czas plamienia, ciagle ciaza zagrozona a donosilam i urodzilam dzidzie miesiac przed czasem. Trzymam mocno kciuki nie trac nadzieji :*
Co brałaś wtedy i co robiłaś że donosiłas?
Trzymam.kciuki za beteAlmond lubi tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
-
Martusia ja mysle ze bedzie dobrze u Ciebie. Ciaza sie rozwija, serce bije. Wiadomo ze z odklejajacej kosmowki mozna krwawic dopoki sie nie przyklei. Ja w ciazy z Kornelka prawie 3 tyg plamilam a nawet krwawilam. Lezalam w szpitalu ponad tydzien ale w sumie po to by lezec i miec nadzor bo wtedy do duphastonu ktory bralam dolozono mi jeszcze luteine dopochwowa. Czyli tak jak masz ty duza dawke progesteronu.
-
Jastin Inna witam ☺. Powodzenia
Emma przykro mi ale tak jak dziewczyny pisza puste jajo najczesciej tylko raz sie zdarza do tego jak bez zabiegu sie oczyscisz to juz od nastepnego cyklu mozesz sie starac. Jestem pewna ze niebawem odwiedzisz nas z radosną nowiną. Sciskam mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 09:27
-
Lofewicz wrote:U mnie dzisiaj serduszko, 6t1d.
Nie martwcie się o objawy! Też czekam na nudności, a póki co nawet mnie nie odrzuca od zapachów (nawet przeciwnie, ostatnio kocham zapach cebuli). A wszystko póki co wygląda prawidłowo.
-
Dzień dobry dziewczyny!
Dzisiaj pierwszy raz mnie zemdliło od odrobiny gorzkiej czekolady którą mój M pokruszył mi do płatków owsianych.
Chciał mi zrobić przyjemność
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
plemniczka wrote:Martusia ja mysle ze bedzie dobrze u Ciebie. Ciaza sie rozwija, serce bije. Wiadomo ze z odklejajacej kosmowki mozna krwawic dopoki sie nie przyklei. Ja w ciazy z Kornelka prawie 3 tyg plamilam a nawet krwawilam. Lezalam w szpitalu ponad tydzien ale w sumie po to by lezec i miec nadzor bo wtedy do duphastonu ktory bralam dolozono mi jeszcze luteine dopochwowa. Czyli tak jak masz ty duza dawke progesteronu.
6 cs
Beta hcg