Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Dziewczyny dzis caly dzień nie czytałam forum więc mam dużo do nadrobienia A pisze w następującej kwestii czy którąś z was bola pośladki. Mnie dziś tak bola pośladki i kości w nich jakby mi ktoś gwoździe wbijal. Nie boli mnie brzuch,Nie mam skurczu nie plamie. Wszystko jest dobrze poza tym bólem pośladków. Czy któraś tez tak ma?czy mam sie bać?
-
Plemniczka super, że wszystko dobrze u Was, wielkie gratulacje
Martusiaa maluch rośnie, a serduszko bije, musi być dobrze
Ffilpiek gratuluję, super ze wszystko jest dobrze
Aria40 musi być dobrze, odpoczywaj i myśl pozytywnieMaluch się nie podda.
MonisiaK życzę, aby jednak wszystko było dobrze i maluch jeszcze się pokazał. Trzymam kciuki
Karolcia33 i Bella88 gratuluje i życzę wszystkiego dobrego:) Witamy
PS. Ale wy tu "produkujecie", właśnie nadrobilam dzisiejsze wpisy.plemniczka lubi tę wiadomość
-
Aga188990 wrote:Ja mam ból pod jednym pośladkiem właśnie jakby kość podobno może to być ból spowodowany tym ze macica się powiększa i uciska.. aż boje się co będzie później
A mnie jakoś tak dziwnie bolą uda, po bokach przy dotyku i bardzo cierpną mi nogi, jak np. musze na chwilkę kucnąć -
U mnie dzisiaj serduszko, 6t1d.
Nie martwcie się o objawy! Też czekam na nudności, a póki co nawet mnie nie odrzuca od zapachów (nawet przeciwnie, ostatnio kocham zapach cebuli). A wszystko póki co wygląda prawidłowo.
Emma, bardzo mi przykroTrzymam za Ciebie kciuk. Dla pocieszenia mogę Ci powiedzieć, że statystycznie raczej nie zdarza się, aby puste jajo powtórzyło się jednej kobiecie po raz drugi.
Jeśli chodzi o suplementy, to mój Maż (lekarz) sprawdził wytyczne ginekologiczne i aktualne zalecenia dotyczące suplementacji i kupił mi Doppelhertz Activ mama premium.
Oczywiście to nie jest jedyny suplement, który jest ok, ale sprawdźcie czy macie w waszych DHA, powinno być ok 600 mgJoanna_blondi, plemniczka lubią tę wiadomość
Usunięcie całkowitej przegrody macicy - sierpień 2016
TSH - 4,2 ---> Letrox 37,5 mg
1 cs ---> i jest!
-
Emma1985 wrote:u mnie diagnoza pptwierdzona, dostalam tabletki - jutro aplikuje i mam badzieje szybko pojdzie:)
ja czekałam z pustym jajem do 12 tc aż samo się zaczęło i obyło bez zabiegu i sztucznej ingerencji. Każdy zabieg robi cieńsze ściany macicy, ale to Twój wybór. A właśnie, może ja źle zrozumiałam i tylko tabletki Ci dają bez zabiegu?
Ja wolałam dac czas naturze i nie żałuję. Trzymaj się kochana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 19:35
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Papierówka wrote:Szybka ta diagnoza
ja czekałam z pustym jajem do 12 tc aż samo się zaczęło i obyło bez zabiegu i sztucznej ingerencji. Każdy zabieg robi cieńsze ściany macicy, ale to Twój wybór. A właśnie, może ja źle zrozumiałam i tylko tabletki Ci dają bez zabiegu?
Ja wolałam dac czas naturze i nie żałuję. Trzymaj się kochana. -
Hej, nieśmiało się witam i proszę o wpis na 25.11
dzisiejsza beta 103
Mam nadzieję, że tym razem nie wyląduję na samym dole listy ;( !
Papierówka, Justaaa lubią tę wiadomość
-
Alescie naprodukowaly... Nie nadrobie was, bez szans. Witam nowe dziewczyny na pokladzie, gratulacje
Emma, tule mocno! Trzymaj sie dzielnie! Mam nadzieje ze u reszty ok wszystko.
Aria, jak sie czujesz?
Martusia? Dajesz sobie rade?
U mnie na pelnych obrotach, z mlodym moim sie nie da inaczejpoza tym zblizamy sie do przeprowadzki i ogarniamy milion tysiecy spraw. Wiec jak nadchodzi wieczor, poloze mlodego spac to sama padam na nos...mialam szukac zyrandoli, ale Poczytam Was do snu i pewnie padne.
-
inaa wrote:Jeszcze pytanko - czy któraś przyszła mamusia bierze clexane profilaktycznie bez badań w kierunku trombofilii?
ja nawet nie wiem kiedy sie bierze clexane
wiec nie pomoge.
inaa lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:Jeszcze pytanko - czy któraś przyszła mamusia bierze clexane profilaktycznie bez badań w kierunku trombofilii?
Witaj w naszym gronie trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie w listopadzie!
Ja biorę clexan bo mam trombofilie ale moja koleżanka nie miała badań genetycznych a po poronieniu lekarz tez jej zlecił
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc