Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobiety ależ produkujecie posty! Nie nadążam i nie dam rady nadrobić
Ja wizytuje o 15.. Mam nadzieje ze wszystko ok i te mdłości nie są na marne
I juz dzisiaj jestem po wymiotach wiec tyle dobrze ze w poczekalni nie zwymiotuje
Byłam tez w pracy, zniosłam podanie o urlop żeby dostać dopłatę do wypoczynku bo inaczej mi przepadnie (bo idę na L4), i dostałam bony na swieta do Auchan na zakupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 12:52
plemniczka lubi tę wiadomość
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
-
truskawka_oli wrote:Nie było mnie w weekend
i chyba nie zdążę was nadrobić. Jak coś do wpisania na pierwszą stronę to dajcie znać ;P
oyeykova lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
MartaBS wrote:Kobiety ależ produkujecie posty! Nie nadążam i nie dam rady nadrobić
Ja wizytuje o 15.. Mam nadzieje ze wszystko ok i te mdłości nie są na marne
I juz dzisiaj jestem po wymiotach wiec tyle dobrze ze w poczekalni nie zwymiotuje
Byłam tez w pracy, zniosłam podanie o urlop żeby dostać dopłatę do wypoczynku bo inaczej mi przepadnie (bo idę na L4), i dostałam bony na swieta do Auchan na zakupy
Daj znać jak tam na wizycie. Współczuję Ci wymiotów, ale czego się nie robi dla maluszka.Idziesz na urlop o chociaż będziesz mogła odpocząć porządnie
Pozytywny test 23.02 -
Ja już po wizycie, maleństwo jest, serduszko jest ❤️wszystko jak na ten tydzień ciazy jest prawidłowo.. jedynie co mnie niepokoi to pojawienie się małego krwiaczka.. mam dużo wypoczywać i się nie przemęczać a powiedział ze będzie dobrze.. zamienił mi duphaston na luteinę i dal milion skierowań na badania
Następna wizyta za 2tygodnie 10.04Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 13:26
SuperGirl_83, plemniczka lubią tę wiadomość
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
Aga188990 wrote:Ja już po wizycie, maleństwo jest, serduszko jest ❤️wszystko jak na ten tydzień ciazy jest prawidłowo.. jedynie co mnie niepokoi to pojawienie się małego krwiaczka.. mam dużo wypoczywać i się nie przemęczać a powiedział ze będzie dobrze.. zamienił mi duphaston na luteinę i dal milion skierowań na badania
Następna wizyta za 2tygodnie 10.04
Super, gratuluję
W takim razie wypoczywaj i się nie przesilaj, szczególnie, że idą święta i żeby cię nie podkusiło, to pamiętaj - dziecko najważniejsze!
Marta
Kciuki za wizytę i daj znać
Bony na święta, wow:) fajnie maszJa jescze nie byłam za zakupach przedświątecznych, ale solennie sobie obiecałam, ze w tym roku naprawdę nie będę szaleć! I tak mam teraz specyficzny gust jedzeniowy, wiec szkoda, żeby jedzenie wyrzucać.. Zrobię tyle o ile, bez szaleństw
-
Luuna wrote:hej dziewczynki. Musze sie poradzic. Spuchło mi trochę dziąsło przy zepsutym zębie. Nie wiem czy on jet do wyrwania czy do leczenie. Mam na 15 dentyste. Nie wiem tylko czego sie spodziewać na tej wizycie. Czy jesli zaproponuje mi antybiotyk to brać czy poczekac na wizyte u gina w piatek? Nie boli mnie. A jak ze znieczuleniem?
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Nie nie zamierzam szaleć na święta tak na prawdę to nawet nic nie robię bo pierwszy dzień świat u teściów a drugi u moich rodziców także spoko
jedynie co myslalam ze okna umyje ale i tak pogody nie ma to się wstrzymam
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
Mała_Mii wrote:Kochana miałam ten sam problem chwile temu tylko u mnie wyglądało to tak ze stan zapalny dziąsła zrobił mi się w okresie owulacji płukałam szałwia i rumiankiem po 2 dniach zeszło po 2 tyg dowiedziałam się ze jestem w ciąży , wiec postanowiłam iść do dentysty bo bałam się ze zaraz znów coś się zrobi bo zab się pokruszył .. u mnie naszczescie stanu zapalnego już nie było nie dostałam antybiotyku jedynie zęba mi wypełnił przy znieczuleniu które mówił ze jest dla mnie bezpieczne. Wiec powiedz dentyście ze jesteś w ciąży będzie wiedział co robić , koj dentysta mówił ze potrzebował by mi zrobić zdjęcie ale niestety z racji ciąży noe może wiec już wiedziałam ze lekarz wie co robi ;p
chociaż mam nie miłe wspomnienia z dentysta w ciąży może to dlatego mam małego stresa o dzidzie
https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
Uwierz mi ze ja tez miałam
nawet tu na forum panikowaam
3 tyg później byłam na usg ;p dzidzia ma się świetnie jest idealnych rozmiarów co do om
wiec nic jej nie zaszkodziło
swoją droga wszędzie trąbią ze lepiej jest wyleczyć zęba niż żeby się psuł dalej , tak samo lepiej dać znieczulenie dla kobiet ciężarnych bez adrenaliny , niż żeby kobieta się denerwowała i ja bolało to jest bardziej niebezpieczne dla dzidzi
Ps
Co do antybiotyku jeśli nawet będzie chciał Ci dać to napewno da Ci bezpieczny dla Ciebietylko nie zapomnij przypomnieć mu czy aby ten lek jest bezpieczne w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 14:28
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja będę miała przeziernosc karkową w 11+2 tygodniu, i nie wiem czy to nie za wczesnie, czy dobrze wykona badanie na takim maleństwie, bo na pewno będzie różnica pomiędzy 11 a 13 tygodniem....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 14:41
11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
Kurcze zazdroszcze wam dziewczyny, ja już od tygodnia się męczę, mąż kupuje mi jedzenie na wynos bo w domu nie jestem w stanie lodówki otworzyć. Na święta nic nie robię, za to teściowa i babcia zapraszają a ja nie wiem jak zniose zapachy, które tam będą( np. Kiełbasa) wychodzę z domu tylko z psem. Do dentysty też muszę iść ale przecież tam to już w ogóle nie dam rady:( co do fb to też zostaję tutaj
-
Soldier-Woman wrote:Ja będę miała przeziernosc karkową w 11+2 tygodniu, i nie wiem czy to nie za wczesnie, czy dobrze wykona badanie na takim maleństwie, bo na pewno będzie różnica pomiędzy 11 a 13 tygodniem....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 15:11
plemniczka lubi tę wiadomość