Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
katerineczka wrote:Gratuluję pęcherzyków
Ja póki co marze tylko o tej becie rosnącej.
W poprzedniej ciąży byłam dopiero w 9 tygodniu u lekarza, jakoś tak doczekalam żeby już było wszystko widać.
Teraz wytrzymam jeszcze tydzień. Bo po tej becie widać ze ciąża bardzo młoda. Ogólnie jest to możliwe bo cykle bardzo długie i pęcherzyki późno rosły tak mi gin mówił w poprzednim cyklu w styczniu. -
Marzena nie tylko przy pierwszej, przy drugiej też
I tak źle i tak niedobrze. Zarówno objawy jak i ich brak można różnie interpretować. Ja staram się ucinać sobie drzemkę w ciągu dnia jak córa śpi, wtedy przynajmniej za dużo nie myślę i nie analizuję
ja tak jak już wspomniałam wcześniej, póki co nie mam większych dolegliwości. Dziś trochę pobolewa mnie dół pleców a piersi odczuwam tylko przy ściąganiu stanika przez moment. -
picollina wrote:Podziwiam niektóre z was, dzielne jesteście skoro wasze maluchy w momencie przyjścia na świat rodzeństwa będą miały dopiero 2 latka, mnie ta sytuacja trochę przerasta
Ja różnicę chciałam max 3 lata, teraz to taka niby wpadka niby nie.. bo niby chcieliśmy... no ale polecieliśmy na ryzyko.. i masz... za pierwszym razem, z Szymkiem było dłużej... -
Marzena7772 wrote:BiB 6/7 tydzień to już ten z plus 2 tyg??? Czy to jest wg USG Bo mój lekarz powiedział że 4 tyg to wiek wg USG czyli biologiczny
Tak z plus 2 tyg, tak mam wpisane w karcie ciąży.
Z 'objawów' to teraz faktycznie najgorsze jest to ściąganie stanika wieczorem.
-
Ja wizytę dopiero mam za 2 tygodnie prawie.. ale sama chciałam, zeby coś było widać
Z objawów to chyba tylko spać mi się chce
Dziewczyny moze zrobimy tabelkę? My na poprzednim forum takową mieliśmy
Mogę zaraz coś wymyślić z arkuszy google i się kazda wpisze
A Link do niej zaktualizuje osoba ktora zalożyła wątek, zeby nie zginęło.. co wy na to ?
-
Hej,witam się późną wieczorową porą. Mnie od wczoraj łapie coraz większa zgaga a jak coś zjem to mi się odbija.
U nas o ciąży wie tylko mąż i syn,reszcie rodziny mamy zamiar powiedzieć w święta bo akurat wybieramy się do moich rodziców,będą siostry z rodzinami to wszyscy się od razu dowiedzą. -
Paju wrote:Dziewczyny moze zrobimy tabelkę? My na poprzednim forum takową mieliśmy
Mogę zaraz coś wymyślić z arkuszy google i się kazda wpisze
A Link do niej zaktualizuje osoba ktora zalożyła wątek, zeby nie zginęło.. co wy na to ?
Ja też jestem zaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 22:28