X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze że szybko przeszlo :-)

Robert konczy dzis roczek :-D cudownie :-)

klauuudia, Scorpiolenka, _polin, małamama lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• klauuudia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach wszystkiego najlepszego kochany :* :*
    Rośnij duży i silny :)

kas50, Scorpiolenka lubią tę wiadomość

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberciku wszystkiego naj,najlepszego z okazji Pierwszego Roczku. :)

Klaudia oj dobrze,że już przeszło bo nie ma nic gorszego niż chore dziecko w domu :)
    Widać że już ok bo broi pierszorzędnie a jaką radość ma :)
    Mój mały synuś też tak ma a od kiedy chodzi to tylko słychać :Adaś zostaw,niewolno itd...
    Ostatnio uparł się że ściągnie TV ze ściany i ciągle o to wojna.
    Oj brojne to chłopaczki są choć pewnie i niejedna dziewuszka w tym wieku nie lepsza ;)

Adaś chyba powoli przestawia się na jedną drzemkę w dzień i jakoś tak czasem kiepsko bo wieczorem nieraz zmęczony i marudny.Jak śpi 2 razy to jednak lepiej ale coraz częściej wypada nam tylko jedna 2 godzinna drzemka,a jak z tym u Was?

klauuudia, kas50, małamama lubią tę wiadomość

qb3ce6yd4c3es2kf.png
  • _polin Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Roberta!:-)

Klaudia, widać że już zdrówko dopisuje. Urwisek:-) <3

Scorpionelka, u nas dalej bez dwóch sie nie obejdzie, ale może Adasko potrzebuje jednej. Przestawianie też troche trwa więc może musi sie przyzwyczaić:-) pamietam jak z 3 przechodzilismy na 2 - raz 3 raz dwie, wczesne pobudki az sie ustabilizowalo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 15:20

klauuudia, kas50 lubią tę wiadomość

3jvz9vvj1ktqsgj2.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach te nasze małe rozrabiaki :)

Nikolas już jakiś czas nie chciał dwóch drzrmek teraz ma jedną ale trochę dłuższa po prostu i tak jest nam nawet lepiej stwierdzam później jak kładę go o 20 to zasypia bez żadnych problemów. Jednak dalej budzi się na mleko probowalam go oszukiwać woda ale działa na 15 min po czym znowu się budzi ...

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u nas też dwie pobudki nocne na mleko.Mógłby się już odzwyczajać od nocnego jedzenia.Wypija w nocy tylko 70-90 ml i do tego to właśnie bardziej zabarwiona woda mlekiem (1 miarka na 90 ml wody).Też próbowałam podawać samą wodę do picia i nic dokładnie jak u Ciebie Klaudia ,budzi się po chwili i swoje musi dostać bo nie zaśnie dalej za nic. :( a tak to w parę minut wypije,odwróci się na bok i śpi dalej).Jednak te wybudzanie męczące strasznie i dla nas i dla maluszka pewnie też.Od urodzenia jeszcze nigdy nie przespał całej nocy.Mam nadzieję,że to kiedyś wreszcie nastąpi.

qb3ce6yd4c3es2kf.png
  • Mysza123 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest roznie. Kalinka gdzies przez pol roku czasu przesypiala cale noce bez problemu, potem jak zaczely jej sie zeby pchac to zaczela sie budzic z potwornym krzykiem. Teraz raz sa noce przespane, czasem sa pobodki, a czasem potrafi wstac ok 4 rano na dobre. Nie ma znaczenia czy idzie spac wczesniej czy pozniej. W nocy pije butle po 190 ml mleka. Ogolnie ma jedna drzemke 1-2h. Przy ciezkim dniu potrafi jeszcze pasc na pol godziny po poludniu. Osobiscie najlepiej mi pasuje jak spi raz a dlugo. Wtedy i ja zdarze cos zrobic, troche odsapnac no i ona po tak dlugim snie ma inny humor.
    Dzis np miala krotka drzemke w poludnie i pozniej spala jeszcze chwile, kolejny raz. Tak wiec wnioskuje, ze piatkowy wieczor spedze w towarzystwie tej mlodej damy. Wlasnie wychodzi jej dolna czworka wiec ogolnie noce ostatnio sa slabe :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 16:42

🐭 28- endometrioza/ POF
    10.2016- córka 👧🏼

Reprofit Ostrava
    11.2022- ET- cb 🤍
    02.2023- FET- 🧡✨
    10.2023- 37tc- 2770g, 51 cm 🧸🎀🦋

age.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :-*

Robert od miesiąca śpi raz dziennie 2-3h

klauuudia, Scorpiolenka lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• małamama Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam w końcu, na nic nie mam czasu padam już na twarz.

Wszystkiego najlepszego dla super solenizanta :-*

Klaudia dobrze, że szybko minęło Oliemu, ale przekochany urwis widać od razu na zdjęciu. :-)

Ninę mam chora i żeby ida chyba dwa na raz znów, ale nie da nawet do buźki zajrzeć, wszystko na raz jak na złość. Chyba pierwszy raz jest taka maruda i tak ją boli. Gorączka ponad 38 w poniedziałek znów lekarz. Idę spać bo chyba kolejna ciężka noc przed nami.

Nina też je w nocy przeważnie dwa razy albo trzy bo w dzień wogole mleka nie je i w nocy nadrabia, zje i śpi dalej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 17:00

klauuudia lubi tę wiadomość

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • małamama Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy rok! :-)
    Nie mam kiedy napisać, z resżra chyba tak jak i Wy bo strasznie pusto tu. Imprezę mamy w sobotę..ręce pełne roboty.

klauuudia, Scorpiolenka lubią tę wiadomość

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szczęśliwego Nowego Roku !!!
    Pozdrawiamy z Nikolaskiem :*

małamama lubi tę wiadomość

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ......dawno mnie nie było całe moje życie się powywracało ale na razie daję radę...w lutym wracam do pracy :-) mam stresa.

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • małamama Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kataloza ja tez wracam w lutym do pracy, aż się boje co to będzie. Bo Nina straszny msmin cycus się zrobiła. Jesteśmy po mmr dziś drugi dzień i mamy stan podgoraczkowy. Trochę się boje co będzie dalej bo dziś dopiero drugi dzień po.

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam szczepienie w lutym i też się martwię.......

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Nie czytałam Was ale chciałam się przywitać razem z Olą. Od miesiąca pracuję... Jest ciężko bo tęskni się za dzieckiem...
    Wszystkim Wam i Waszym maluszkom życzymy uśmiechu na twarzy i zdrowia <3

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2018, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć chciałam się pochwalić ze Franio będzie miał siostrę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 09:43

• klauuudia Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mielismy szczepienie wczoraj i od wczorajszego wieczora wymioty i biegunka ...
    I tak się zastanawiam czy to po szczepionce czy taki zbieg okoliczności... I akurat wirus ...
    Sama nie wiem...
    W każdym bądź razie stwierdzam że wszystkie przeziębienia to nic w porównaniu z tym jak dziecko wymiotuje wszystkim co zje tragedia ... oby jutro było lepiej...

Tomania gratuluje córeczki :)
    Ja będę mieć dwóch lobuziakow :) <3 <3

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny już nikt się tutaj nie odzywa ...
    Chcialam się z Wami tylko podzielić informacja że 7.03 czeka nas operacja . Będziemy usuwać tą plamke małego tak jak wam pisalam. Dzisiaj byliśmy w klinice ... Tak się martwię napewno zostanie blizna mam tylko nadzieję że w miarę mała i że dobrze to będzie wyglądać...
    Ryczalam tam dzisiaj chyba z 10 razy nie chce myśleć co się będzie działo za miesiąc...
    Ale trzymajcie za nas kciuki proszę...

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
‹‹ 791 792 793 794 795
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ