Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Jestem nowa na belly i wczoraj dodałam już wątek, ale niestety gdzieś go wcięło...
Termin mam na 1 listopad według miesiączki, a według belly na 30 październik.... hmm za tydzień w środę wizyta , może będę wiedziała na 100% .
Czekam na kolejne listopadowe mamusie
Zyczę powodzenia ! :*kark, Gosia91, rosax3, cortezia lubią tę wiadomość
-
To juz... gratulacje, duzo, duzo zdrowia i spokoju:)
Mam nadzieje, ze tak jak my po porodzie bedziecie zgranym zespolem:) nasz watek juz spadl na kolejna strone, ale dalej jestesmy blisko ze soba, a chyba nawet blizej niz w ciazy, tyle, ze na fb.
Trzymajcie sie cieplo, jedna z listopadowek:)Ika21, Galaretka, justa1234, Shibuya, Sajgonara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się. Jakoś boje się je zapisać na fioletowy wątek ale co to zmieni....... Jestem 4 t 2d. Termin drugiego. Bety nie robie bo nie chce się denerwować, jestem po biochemicznej w styczniu. Dziewczyny a robicie jeszcze testy? Ja dziś robiłam to kreseczki są ładne ale nadal jaśniejsze niż kontrolna. Tylko tym pink test może on tak ma.... Jak u Was?
A lekarz kazał przyjść 3 tyg po terminie @. Ika 21 a ty sama wybrałaś termin wizyty?Lollis lubi tę wiadomość
-
Ja mieszkam w Monachium, zadzwoniłam powiedziałam że zrobiłam test i wyszedł pozytywny i recepcjonistka sama dała mi Taki Termin
Jak naucze się wrzucać zdjęcia to wrzucę mojego testu
Wyszedł pięknie
asiuś powiem Ci że ja też się boję i chyba mimo wszystko jak dobrze będzie to strach do końca ciązy mi zostanie . -
Gratuluję wam dziewczyny z całego serca tych pozytywnych ja jestem po biochemicznej podobnie jak asiuś, tylko, że ja w lutym mam nadzieję, że będę mogła z wami pisać w tym miesiącu ale obiecałam sobie zaczekać tym razem i zrobić test później niż na tydzień przed @ ...
-
To i ja się przyłączam. W środę beta 100, a dziś 272. Też jestem po biochemicznej, ale w październiku, więc trochę czasu minęło. W domu mam też 19miesiącznego szkraba
Na wizytę pójdę dopiero 6-7 tc, tak jak w pierwszej ciąży, wcześniej i tak nie widać serduszka a badanie nie jest wskazane..
A termin mam na 4.11, ale będzie cc, więc pewnie pod koniec października -
Marzena7772 wrote:I tak jeśli pójdę wcześniej to może jeszcze nie być serduszka więc tak czy siak będę czekać)
A jak się czujecie?? Mnie czasami pobolewa delikatnie podbrzusze i w sumie tyle;))
Ja bardzo dobrze, odczuwam tylko ból piersi którego nigdy nie miałam nawet przed @