Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
radiszka wrote:Witajcie! U mnie dzisiaj pojawiły sie 2 kreseczki. Wg belly termin na 7.11. Jestem jeszcze trochę w szoku bo to pierwszy cs hehe, na wizytę do lekarza jeszcze się nie umówiłam, dopiero w poniedziałek spróbuję. Mam prawie 8mio miesięcznego synka i pełne ręce roboty. Pozdrawiam!
No to gratuluję i witam serdecznie;))radiszka, zxc lubią tę wiadomość
-
A ja pytałam ostatnio lekarza o picie czegoś na uspokojenie typu melisa to odradził mi, mówi że w pierwszym trymestrze ostrożnie ze wszystkim, nawet z ziołami.
Dziewczyny hormony buzują, na usg to normalne, że nic nie widać na tym etapie. Jeśli u kogoś widać to musiała być wczesna owulacja i szybkie zagnieżdżenie. Zobaczycie, że wszytko będzie dobrze -
radiszka wrote:Witajcie! U mnie dzisiaj pojawiły sie 2 kreseczki. Wg belly termin na 7.11. Jestem jeszcze trochę w szoku bo to pierwszy cs hehe, na wizytę do lekarza jeszcze się nie umówiłam, dopiero w poniedziałek spróbuję. Mam prawie 8mio miesięcznego synka i pełne ręce roboty. Pozdrawiam!
Witam serdecznie!radiszka lubi tę wiadomość
-
Michasia z tego co pamiętam betę masz ok, więc bądź spokojna. Ja w poprzedniej ciąży byłam na usg w 4t6d dopiero był mały pęcherzyk, tydzień później już zarodek z serduszkiem. Ja już robię się coraz spokojniejsza, w zasadzie nerwy nie pomogą a jedynie mogą zaszkodzić.
-
Chyba nami wszystkimi ktoś powinien porządnie wstrząsnąć..... chyba melisa by nie pomogła.
Ja wczoraj zaczęłam schizy łapać że w ciąży nie jestem i zrobiłam nawet test w srodku dnia. Dwie ciemne krechy ta testowa nawet grubsza i wiecie co pomyślałam? dlaczego na tym etapie testowa nie jest ciemniejsza od kontrolnej? przeraziłam się swoim stanem psychicznym.....
potrzebuję pomocy -
Wszystkie potrzebujemy pomocy.. za dużo chyba czasu wolnego hehe a tak poważnie to martwimy się, bo różne opowieści krążą poronienia itd ale ja już nic sobie nie wkrecam nie wierzę w zabobony itd.. będzie co ma byc czyli duży zdrowy dzidziuś za kilka miesięcy u każdej z Nas;))
-
katerineczka wrote:Magda-lenka u mnie dziś to samo. Jeszcze się popłakalam w nocy, bo piersi przestały mnie boleć, a w brzuchu zaczęły pęka mi takie pęcherzyki jk przed okresem (macie w ogóle coś takiego). Dziś się uspokoiło ale stracha mam teraz większego.
eh ja sobie powtarzam ze musze się nie stresować. w listopadzie bardzo się stresowalam, bolał mnie ciągle brzuch i nie bralam nospy bo przecież aż tak bardzo nie boli. Wtedy bylo pęcherzyk widać i w ogóle serduszko biło. Teraz postanowilam brać wszystkie leki tak jak każe lekarz, spokojnie się nastawic. Będzie widać w swoim czasie. dbać o siebie, wyluzowac i się śmiać jak najwięcej. Nie wiem czy mi wyjdzie. Próbuje. 3majcie się mocno!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 17:23
Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
Witam Dziewczyny
Widzę, że obaw ciąg dalszy. Musimy nauczyć się z nimi radzić jakoś. I przywoływać się do porządku jeśli dopadają nas jakieś czarne myśli!!!
U mnie jest różnie, ale w większości czasu jednak radość przeważa
Dzisiaj umówiłam się z koleżanką na ciacho i herbatkę Tylko ona wie o ciąży. Rok temu urodziła synka, po kilku latach starań. Teraz tak jakby ja podążałam w ślad za nią, przechodziłam przez to samo, dużo mi pomogła Nawet tego samego lekarza mamy
Z objawów u mnie się tylko senność nasiliła No i mam głodomora ale nie wszystko zjem. Np. do słodkiego w ogóle mnie nie ciągnie.
Dziewczyny spróbujcie się odprężyć, poczytać książkę, pooglądać tv
Miłego weekendu
-
nick nieaktualny
-
Dopiero dotarłam do domu z urodzin chrześniaczki i padam ze zmęczenia,wszyscy drinkowali a ja musiałam się wykręcać.Chciałabym już powiedzieć wszystkim,nawet syn pyta ciągle kiedy się będzie mógł pochwalić,że już nie będzie jedynakiem i postanowiliśmy,że jeszcze tydzień i powiemy przynajmniej teściowej.
Witajcie radiszka i zsc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 21:05
radiszka lubi tę wiadomość
-
zxc wrote:Część mogę dołączyć?
Dowiedziałam sie 4 tc Beta wyniosła 171, w piatek powtórzyłam, ale wyniki dopiero w poniedziałek takze u mnie dzis 4 tc i 3 dzien, według ovu 9 listopada termin