Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Scorpiolenka wrote:Dopiero dotarłam do domu z urodzin chrześniaczki i padam ze zmęczenia,wszyscy drinkowali a ja musiałam się wykręcać.Chciałabym już powiedzieć wszystkim,nawet syn pyta ciągle kiedy się będzie mógł pochwalić,że już nie będzie jedynakiem i postanowiliśmy,że jeszcze tydzień i powiemy przynajmniej teściowej.
Ja wiem, ze człowiek się boi zapeszac ale będzie co ma byc.. ja tak sądzę my już z mężem powiedzielismy rodzinie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 21:11
-
zxc wrote:Część mogę dołączyć?
Dowiedziałam sie 4 tc Beta wyniosła 171, w piatek powtórzyłam, ale wyniki dopiero w poniedziałek takze u mnie dzis 4 tc i 3 dzien, według ovu 9 listopada termin
Hej witam to masz bete podobna do mnie ja w czwartek miałam 190,5
-
Witam się wieczorową porą
Dziś cały dzień coś i praktycznie wcale tu nie zajrzałam.
Ja znów mam smaka na chrzan. Serek łaciaty chrzanowy codziennie na śniadanie i kolację. Mogę go jeść bez końca
Zaraz się kładę do łóżka bo padammm
W tv leci lekka komedia 'Jak stracić chłopaka w 10 dni', polecam na rozluźnienie dla niewymagających -
nick nieaktualny
-
pati85 wrote:Witam, mogę dołączyć?
Tak sie zastanawiam nad pierwsza wizyta, jestem w bardzo wczesnej ciazy ze wzgledu.na wczesna owulacje. Zastanawiam sie czy dobrze umowilam sie na wizyte 22.03 chyba troche za wczesnie aby zobaczyc serduszko? Jak myslicie?
Cześć! Zalezy kiedy miałaś om. Serduszko myślę że najwcześniej po skończonym 5 tygodniu. Myślę, że optymalny czas na wizyte to 6-7 tydzien ciąży -
aher wrote:Cześć! Zalezy kiedy miałaś om. Serduszko myślę że najwcześniej po skończonym 5 tygodniu. Myślę, że optymalny czas na wizyte to 6-7 tydzien ciąży
-
Cześć Dziewczyny
Wczorajszy wypad z koleżanką dobrze mi zrobił
Dziś odpoczywam czytając książkę, jutro znów do pracy.
Co do obliczeń ciążowych to ja zupełnie polegam na lekarzu bo się nie znam
Kolejną wizytę mam jednak 17 marca ale się zastanawiam czy nie przełożyć jej na 15 bo jeszcze mój mąż będzie. 16 jedzie do pracy. Tylko czy to nie będzie za szybko na zobaczenie serduszka, 6t2d?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 09:18
-
nick nieaktualny