Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
aher wrote:a na kiedy lekarz wyznaczył Ci termin? Pewnie załapiesz się jeszcze na pazdziernik. A czemu dodajesz dwa tyg? Moze skoro miałas plamienie to powinnas liczyc ciąze od momentu tej normalnej miesiaczki
Hej no właśnie lekarz wyznaczył mi dwa terminy z usg i z om;)) na początek listopada .. od 2 do 4 a z usg na 11 listopada -
Hey dziewczyny! U mnie dzis fatalne samopoczucie. Miałam wczoraj gości i siedzieli do 1 w nocy a mnie okropnie bolał brzuch i starałam sie trzymać latając ze dwa razy do kuchni po kolejna tabletka nospy. Dzis juz nie boli ale czuje sie fatalnie.Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
Mnie chyba nigdy jajniki nie bolały, ja nie wiem co to za ból.
Mój gin znów zawsze trzyma się terminu z om, wyznaczony mam na 09.11. Z Kornelią przerwę świąteczną i Sylwestra spędziłam w szpitalu, mam nadzieję, że teraz listopadowe święta spędzę w domu
Ja dziś mam paskudny dzień, ale to dlatego, że córka wyjątkowo marudna. Na głowę można dostać jak nic. -
nick nieaktualny
-
Hej Pati.. No mnie ciągle na zmianę raz dół brzucha raz jajniki uciekają... gdybym nie czytała bzdur w necie to bym myślała że to normalne bo przecież jak logicznie pomyślimy COŚ! TAM SIE MUSI DZIAĆ SKORO Z MAŁEGO ZIARENKA MAKU POWSTAJE BOBAS Z WŁASNYM ŁÓŻKIEM WODNYM hehe )
-
Witam nowe Dziewczyny
Jak tam sprawa z naszą listą?
Mnie brzuch i jajniki pobolewają od początku. Teraz już może nawet ciut mniej i rzadziej. Lekarz zwiększył mi w związku z nimi dawkę Duphastonu do 3x1.
Mnie też dziś spanie rzuca Oby to było tylko dzisiaj bo nie wiem jak ja w pracy wytrzymam cały czas ziewającWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 17:24