Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez tak miałam jak zaczęły sączyć sie wody, niektorolowane siusiu, a co krok to mokra bielizn potem spodnie itd, obstawiam, że mogło się zacząć, u mnie jeszcze papier podbarwiony krwią i ten brązowy czop zaczął odchodzić. Trzymam kciuki i powodzenia!Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
co tam slychac? pare dni mnie bylo. wczoraj mialam wizyte, łożysko ddojrzałe, wód fizjologivznie mało, główka nisko...... do tyg bedzie Faustynka na świecie....... to stan ze wczoraj.....
a dziś?........ odchodzi mi czop........Lena19938 lubi tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Narazie jest ok. Nie to żebym na siłę szukała oznaków że to już, ale dla mnie dziwna sprawa bo parcia na pęcherz w ogóle nie było. Lezalam na boku i pociekło. Potem całe nogi zalane. Przestraszyłam się.
Podłożyłam papier i narazie nic się nie dzieje. Żadna niepokojąca wydzielina ani nic takiego. Więc zakładam że to jeszcze nie to. Ale na pewno będę się temu przyglądać. Przegapienie tego może być niebezpieczne.
Dzięki dziewczyny za pomoc -
Gama no to już za chwilę!!! Emocji jest całkiem sporo przy dziewczynach
u mnie cisza ale poczytaj bo gorąco jest na forum ostatnio!
Aphrodita dziś już będzie Nikoś cały czas u Ciebie
Kurcze 9 miesięcy dzieci w naszym brzuchu a nagle ich tam nie ma, a na dodatek gdzieś je ktoś zabrał... To musi być straszne przeżycie. -
Lena nie jest źle. Jakbym chciała to by był ale nie byłam na tyle sprawna żeby się nim zająć.
U mnie w szpitalu sami nie przychodzą po dziecko. Chyba że na jakieś badania. Sami rodzice zawoza, im nie wolno proponować. Jeśli chcemy aby wykapali dziecko to w drugiej dobie i rodzice muszą wyrazić chęć. Pozmieniało się.
Oieke mam super i warunki komfortowe. Dzisiaj już wstałam bez problemu, umylam się. Także jest lepiej.Lena19938, olkaaa lubią tę wiadomość
-
Aphrodita świetnie że zadowolona jesteś!!! Dobrze że już wstałaś
wiem że u mnie na każdej z porodówek bardzo szybko każą wstawać. Po 6 godzinach. Zastanawiam się czy jest to dobre bo przecież organizm musi się odpowiednio zregenerować po takiej operacji. Ja się nie nastawiam na cc ale wszystkiego można się spodziewać przecież...
To ile dni przed Wami w szpitalu jeszcze? Niedługo i Olcia dołączy do listopadowych slodziaków -
Eunice też się zastanawiałam co tam z Klauuudią... No ja mam nadzieję że to nie płyn owidniowy bo się boję trochę takiego wycieku ze względu na infekcje. Ale mąż ma mi kupić coś do sprawdzenia.
Zanim pojawię się na IP wolę to sprawdzić bo jeszcze mnie tam niepotrzebnie zostawią a się okaże że to nic takiego.
Tak naprawdę nie znamy dnia ani godziny kiedy to będzie to wyczekiwane JUŻ. W każdej chwili może się to zdarzyć. Masz jeszcze jakąś wizytę u gin? -
No może już są razem
kto wie
może nie ma czasu napisać bo malutki pochłania jej całą uwagę.
Ja tak myślę że przyszły tydzień jest nasz. A jak nie to czekamy dalej
Ja mam jednak nadzieję że to nie był wyciek płynu owodniowego. Czekam na męża. Cos mi tam kupi do sprawdzenia. To było tylko jednorazowe. A płyn wyciekałby chyba cały czas jakoś. Trochę się stresuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 08:02
-
Lena jak zaczniesz sie ruszać wtedy bedzie wyciekł, ja jak w jednym miejscu byłam to nic się nie działo, jak zaczynałam się ruszać, znów podciekało.Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny teraz miałam niewielki wyciek ale jestem pewna że z pochwy bo czułam jakby mi miesiączka leciała. Coś mokrego plus do tego coś białego. Ale naprawdę niewiele. Tylko mała plamka. Zapachu nie jestem w stanie ocenić. Przed chwilą byłam w toalecie i się załatwiłam. Dobrze się podtarłam i to coś wyciekło. Ale tylko minimalnie... Może to jakaś wydzielina kurde no nie wiem! Cholera nie chce się nakręcać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 09:52
-
Wydzielina to tez moze byc, ale bedzie bardziej gesta, zwarta. Wody to wody, przeleca, poleca i np na bieliznie oprocz plamy nie zostawia nic, raczej sluzu nie bedzie.