Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja przez 4 dni dostałam rozwarcia 1/1/1 i nie wiedziałam o tym. Teraz ten krzyż boli.... Kurde. Ale jest ok. Rozwiersnie nie jest przyjemne teraz. Jak na okres taki mega mocny. Muszę się najeść bo jutro tylko śniadanie i koniec
małamama lubi tę wiadomość
-
Lena a co w końcu Ci zrobili ? Masaż tylko czy kroplówką ? Może niedoczytalam , z jednej strony Ci zazdroszczę z drugiej sama nie chce tej indukcji ale jak piszesz mam jeszcze czas , zobaczymy co lekarz stwierdzi. Magda damy radę
Kicia śliczne bobo
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Kicia śliczna maleńka jest.
Lenka no to teraz czekamy na zdjęcie twojej córci,może już dziśno i zdawaj w miarę możliwości relacje z porodówki.
Mój synuś zaliczył dziś pierwsze duże zakupy z rodzicami i bratem.Całe przespał w foteliku.Wirginia, kicia 123, Lena19938 lubią tę wiadomość
-
Kas nie mogę znaleźć info na temat bioder małego ale przy badaniu mówili, że wszystko jest ok, tyle że ja mialam problemy z biodrami po urodzeniu...
Kicia małe cudo z tej twojej córy
Lena mówią ze najgorszy jest moment kiedy rozwarcie na 7 cm, oby szybko poszło bo samo parcie jest dużo łatwiejsze, całkiem inny rodzaj bólu wg mnie zdecydowanie lżejszy może przez świadomość że chwila o maleństwo będzie na świecie;) powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 14:58
-
nick nieaktualnyRinaC ja jeszcze nie dałam szerokiej pieluchy od jutra zacznę ...
Kas typ 2a mamy napisany muszę poszperać i zobaczyć co to znaczy...
Kicia śliczna malutka , do schrupania
Lena super ze postęp jest , szybko teraz pójdzie , trzymamy kciuki i czekamy na dalszą relację i maluszka -
nick nieaktualnyDziewczyny a jakie pieluchy macie? Bo ja mam dady i mój mały ma strasznie czerwona pupę aż taka zakrwiona nie wiem czy to przez ilość kup czy może pieluchy albo chusteczki? Co polecacie na ochronę pupki?
Kilka razy posmarowałam sudocremem ale bez poprawy może jeszcze gorzej teraz zasypuje zasypka... -
Ja uzywam dady albo pampersy te w bialym opakowaniu, premium chyba. Poki co nic sie nie dzieje ale moja mala robi kupke raz na dwa dni. Smaruje sudocremem jak cos sie lekko zaczerwieni a tak to czasem na wszelki wypadek bepathenem.
-
My wczoraj zabraliśmy maluszka na pierwsze zakupy
i kupiliśmy mu już ubrankowe prezenciki na mikołajki
Pieluchy najlepsze są z lidla - przynajmniej dla naspo zielonych pampersach tez problem z pupą, białe spoko, a rossmannowe ujdą w tłumie. Tyle przetestowaliśmy i zostajemy przy lidlowych.
Polecam ograniczenie chusteczek na wyjścia - ja pupę myję przegotowaną wodą i od tej pory zero problemówjak wcześniej coś się pojawiało to sypaliśmy mąką ziemniaczaną, a do codziennej ochrony linomag i u nas to sprawdza się najlepiej
-
U nas pomogła mąka ziemniaczana i bepanthen na zmianę i teraz już tylko smaruje bepanthenem
i jest oki. Mam dady i z rossmana i nic się nie dzieje. Ale jeszcze chcemy kupić właśnie z lidla
i też staram się myć wodą przegotowaną ale czasem działamy chusteczkami