Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja używałam białych pampersów,dady i tych z Lidla.W dadach ciągle zdarzały się jakieś wpadki i zostaliśmy przy lidowych narazie bo się dobrze sprawdzają.Smaruję pachwinki linomagiem i na zmianę niebieskim alantanem.Jak narazie żadnych problemów nie ma.
Dziś Adaś skończył miesiąc i z noworodka awansował na niemowlakaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 16:45
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Dziewczyny a jakie pieluchy macie? Bo ja mam dady i mój mały ma strasznie czerwona pupę aż taka zakrwiona nie wiem czy to przez ilość kup czy może pieluchy albo chusteczki? Co polecacie na ochronę pupki?
Kilka razy posmarowałam sudocremem ale bez poprawy może jeszcze gorzej teraz zasypuje zasypka...
Krem Bepanthen i chusteczki Kindii newborn.
Ruby zwróć uwagę na krem,Sudocrem lubi zapychac:/ jakie masz chusteczki? -
U mnie chusteczki nawilzane odpadaja calkowicie, przegotowana woda i waciki. Jak bylo gorzej to bepanten, lekarz polecil linomag albo jakby bylo bardzo zle to chwile mozna tormentiol. Caly czas uzywam alantanu niebieskiego profilaktycznie no i wietrzymy pupe tj klade go na brzuszku bez pampersa. Jak najkrotszy kontakt z mokra pieluszka, ale to wiadomo.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Ja po założeniu cewnika miałam takie skurcze ze klełam na cała sale. Robiło mi się słabo i mdliło mnie. Dziewczyna z którą leżałam wzywala pielęgniarkę bo zrobiłam się zielona na twarzy. Masakra. A po oksytocyne było tylko gorzej.
Gabi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 17:12
kas50, maggda, _polin, aphrodita, Lena19938, Scorpiolenka, RinaC, Wirginia, kicia 123, małamama, Paju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny