Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie ja też jestem ciekawa tego masażu szyjki... Wiem że boli. No ale co nie boli podczas porodu? Prawdopodobnie ja go właśnie będę miała.
Najgorsze jest to że się nie wyspałam! zaraz trzeba jechać a mi się spać chce... Cudnie!
Nie to że źle nastawiona jestem ale boję się że skończy się na cc. U mnie brak jakichkolwiek symptomów porodu. Nie ma nic. Ale co mi Bóg da to biorę. -
Wirginia to że piersi miękkie nie oznacza że nie masz pokarmu.
Lena, powodzenia. Czekamy na relacje.
Nikos też przekręca głowę. Szczególnie jak go trzymam na ramieniu to unosi wysoko i przekłada z boku na bok.
Kąpiel to już przyjemność. Taki spokojnutki się robi w trakcie i po. Ogólnie mało płacze. Staram się go karmić zanim się rozplacze. Odpkuac nie jest źle.Lena19938 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Lena już tylko chwila moment
Dziewczyny a zalecali wam ze szpitala , że do czasu wizyty z bioderkami macie stosować szerokie pieluchowanie?
U nas tak kazali w szpitalu ale słyszałam że się od tego już odchodzi...
A ile wkladacie tych pieluch? Jedną czy dwie? -
Zxc, mój Nikos też często je 10-15 minut i jest najedzony. Dużo sika, kupy robi, ciemiączko nie jest zapadnięte także mu wystarcza. Z resztą jak sciagam laktatorem to widzę ile w tym czasie potrafię ściągnąć pokarmu. A dziecko ssie jeszcze wydajniej.
-
Czekam na przyjęcie. Dziś dużo roboty mają... A mój mąż śpi. Zaraz go wyślę do domu bo to nie ma sensu coś takiego. Po co mi śpiący mężczyzna?
Dzięki dziewczyny za wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 11:49
małamama lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
pytanie z mam które urodziły i karmią piersia:) czy Wasze piersi też są tkliwe i troche obolale?Mój Franus ma już prawie dwa tygodnie
na poczatku były problemy z pokarmem bo miałam cesarke ale pokarm się pokazał. Może dlatego są takie bo mój mały pogryzl mi brodawki jak nie było pokarmu i dodatkowo porozwalalam sobie laktatorem
pozdrowionka
-
Maggda no my biedne ja też juz chce
dzisiaj mało spałam i jestem osłabiona, ale jakoś funkcjonuje, nic się nie dzieje co mogłoby wskazywać na akcje, jutro mam wizytę u lekarza zobaczymy co mi powie
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Ja mam tkliwe piersi szczególnie jak się napełnia. Czuję po karmieniu kłucie - niby wtedy piersi się napełniają. Początek karmienia też sprawia mi ból. Jak już później piersi są miekkie to nie czuję bólu. Liczę na to że już będzie lepiej
Lena, może ty z tych mam co lekko przechodzą rozwieranie szyjki. Nie czują wielkiego bolu a tam już pełne 10 cmLena19938 lubi tę wiadomość