Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia2312 wrote:co do szczepien to ja wam powiem ze synka szczepilismy skojarzonymi 6w1 a pneumo mial za darmo bo byl wczesniakiem, wiadomo strach jest przed kazdym szczepieniem, wazna zasada dziecko w 100% zdrowe a zeby byla pewnosc to morfologia i crp tylko kto to robi chyba nikt aby lekarz obada i szczepic. Ja bylam zadowolona ze skojarzonych ale teraz bede szczepic zwyklymi one sa jednak od dawna dawna ..
dziewczyny ktore braly dupka jak odstawialyscie to odrazu czy stopniowo?? w tej chwili biore 2x1
aha was nadrobic to sie nie da tyle skrobiecie stron ..
Hej. Mi też zawsze lekarz kazał odstawiac stopniowo. Przez kilka dni brałam 1 potem co dwa dni i wkoncu wcale.
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Szczepienia.... cholernie ciężki temat. Jeszcze się nie zagłębiałam w temacie, ale 6w1 czy 5w1 będę omijać szerokim łukiem. Tak samo jak szczepionki, które mają aktywnego wirusa. No i nie ma szans żeby moje dziecko dostało więcej niż 1 wirusa częściej niż co 2 tygodnie. To takie moje przemyślenia na temat dyskusji i tego co się wokół dzieje.
wichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Holibka wrote:Dziewczyny która ma te getry ciążowe z biedry? Na lidlowe się już nie załapałam, ale może na biedrowe się załapię? Tylko czy warto? Poproszę o opinie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 17:10
-
Czesc dziewczyny,
Co do szczepien to ja na razie zastanawiam sie nad szczepieniem siebie w ciazy, w USA jak i w innych krajach zachodnich zaleca sie zaszczepic miedzy 27 a 36 tyg na grype oraz blonice, krztusiec i tezec. Ja szczepionka na grype jestem raczej przeciwna, bo raz w zyciu sie zaszczepilam i wlasnie wtedy mocno chorowalam, ale co do pozostalych to sie zastanowie.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Ja sie strasznie spieklam wczoraj. Na szczescie nie cale cialo, tylko nogi i rece. Mieszkam na Florydzie, wiec u nas lato prawie caly rok, a teraz juz upaly ponad 30 stopni, ale wczoraj slonko bylo za chmurami i tak sie nabralam. Na szczescie juz dzis nie piecze.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualnyDuphaston też mi kazał doktor odstawiać stopniowo, z dwóch dziennie zejść na 1, luteinę jeszcze biorę ale jeszcze nie wprowadziłam zaleceń w życie i biorę po staremu - obydwa leki 2x1.
Na biedrowe legginsy i poduchę się nie załapałam! Wymiotło ekspresowo, ale w sumie byłam tylko w 1 biedrze najbliżej domu, w innych nie szukałam. -
Ja kupiłam w Biedrze leginsy i nie polecam, strasznie sztuczne, aż się świecą, ja takiego paskudztwa nie cierpię.
W ogóle nie mam leginsów bo nie wiem do czego je nosić, a raczej nie mam do czego i w sumie czuje się w nich jak w rajstopach.
Któraś z was wspomniała o sukienkach w paski w H&M, też dziś kupiłam. Nie jestem tylko pewna jak długo w niej pochodzę. XS jest akurat, ale może nie wystarczyć na potem, a w S dekolt miałam do pępka...oni to szyją na wysokie dziewczyny niestety i ja musiałabym mieć w tej sukience ramiona z 10 cm wyżej
Ale ta którą kupiłam idealna, ślicznie brzuch w niej wygląda (bo ja swoją drogą
co do leków, zarówno przyjmowanie jak i odstawianie, tylko po konsultacji z lekarzem, każdy przypadek inny więc lepiej uważaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 17:50
-
ja bylam w piątek ne shoppingu w h&m i wyszłam z pustymi rękoma. beznadziejne te ubrania na dziale ciazowym, zuelnie nie moj styl. za to znalazlam swietne ubrania na ASOS, fajne, luzne sukieneczki z odkrytymi ramionami, w roznych kolorach. mega, przynajmniej na modelce7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
oczekujaca94 wrote:Dziewczyny czy to normalne ze ja wgl nie mam zadnych objawow ciazy? Przeciez to juz 16t 3 d. Nawet waga stanela w miejscu...
Wizyta dopiero za tydzien a ja sie juz bardzo martwie. Przed kazda wizyta sie bardzo stresuje przez pierwsze poronienie ktore bylo w 12 tyg ciazy. Więc juz jest dalej tym sie pocieszam.ale mimo wszystko dalej bardzo sie martwie. Kiedy powinnam spodziewac sie jakis pierwszych ruchów dziecka jezeli jest wszystko ok z ciaza?
Mogą być teraz, a mogą około 21 tygodnia. -
Charlutek, te sukienki są na zwykłym dziale
są serio super, polecam. Dział ciążowy w stacjonarnych h&m jest słaby niestety, ja zrobiłam zakupy online.
-
Dziewczyny a do którego tygodnia brałyście ten duphason. Ja mam 3x2 z tym ze to ciaza blizniacza . Obecnie 14tc . Jutro wizyta może lekarz będzie kazał już pomału odstawić?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka, to bardzo indywidualne, ja nie miałam swojego progesteronu przy cyklu IVF i brałam końskie dawki do około 10-11tc, odstawiałam stopniowo, ale wszystko pod kontrolą lekarza.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymietata wrote:Charlutek, te sukienki są na zwykłym dziale
są serio super, polecam. Dział ciążowy w stacjonarnych h&m jest słaby niestety, ja zrobiłam zakupy online.
Dokladnie, są na zwykłym dziale wśród basicówkupiłam dwie - są po 39,90 więc cena jak z lidla lub biedry a są naprawdę ekstra
no ja ze wzrostowa kwestią nie miałam problemów, przy moim metrażu cud raczej że do połowy ud sięga mi L
-
no cena świetna, a do tego materiał bardzo miły w dotyku, fajna bawełna z elastanem.
Ja niestety na zbyt wysokie ramiona w ciuchach cierpię od lat, wszystkie marynarki, kiecki są szyte na minimum 170 cm i wszystko mi się zawsze marszczy u góry...a dekoltem mogłabym świecić w nocnym klubieCzasami zazdroszczę wyższym dziewczynom