X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Szczęściary 2017
Odpowiedz

Listopadowe Szczęściary 2017

Oceń ten wątek:
  • wichrowe_wzgórza Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2024, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Holibka, ja próbowałam na różne sposoby, ale niestety też nijak mi tej grupy nie wyszukuje :/

9 tc (*) 24.01.2016

3 córki :)
    06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • Holibka Autorytet

Wysłany: 23 września 2024, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cóż, trudno. Trzeba zostać tu ;)
    Ja już powoli kończę drugi trymestr. Kiedy to zleciało?!

age.png

age.png
  • Holibka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2024, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję, że 19.12.2014 o 8:55 urodził się Tymek. 4040 g, 55 cm, wydobyty przez cc w 38+2. 10/10/10

Tymek jest słodki, zdrowy i silny. Na ten moment je, śpi i produkuje pieluszkowe bomby ;) W przeciwieństwie do starszego brata jest brunetem po mnie :)

Ja po cc czuję się dobrze, jutro zdjęcie szwu.

wichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Katalonia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Holibka, gratuluję
    Duzo zdrowia dla Was

Pierworodna 2017

Termin porodu synka 25.04.2024
‹‹ 1254 1255 1256 1257 1258
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ