Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Invis ja gdzieś w środku od początku czuje ze nie będzie dobrze. Do usg jestem w ciąży a po usg może być roznie. Pewnie dlatego nie chce tego badania
-
Dzien dobry dziewczyny
Mam nadzieje, ze mialyscie fajny weekend.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i czekam na wspaniale wiesci.
Widze, ze klika dziewczyn probuje rowniez zgadnac gdzie mieszkam . Poznym wieczorem napisze gdzie mieszkam. Do tego czasu mozecie zgadywac, jesli chcecie.
-
czesc czesc:)
Dopadły mnie mdłości ale nie ranne a wieczorne???? Dziwne zawsze czytalam ze to rano powinny byc no coz jestem jakas inna:P:P:P:P
Kciuki za wizyty dziewczyny przynieście dobre wiadomości i przerwijcie to pasmo złych wieści:) -
nick nieaktualnyafrykanka wrote:
Widze, ze klika dziewczyn probuje rowniez zgadnac gdzie mieszkam . Poznym wieczorem napisze gdzie mieszkam. Do tego czasu mozecie zgadywac, jesli chcecie.
To ja obstawiam Tanzanie albo Kenie
Ja podczytuje nie mam za bardzo czasu pisać coś więcej, czekam na swoją wizytę, żeby wreszcie zobaczyć tego człowieka małego. Poza tym nadal cała masa uciążliwych dolegliwości.afrykanka lubi tę wiadomość
-
To ja polecę po bandzie i strzelam Madagaskar albo Seszele
K@sia, afrykanka lubią tę wiadomość
-
pieluszkowazabawa wrote:czesc czesc:)
Dopadły mnie mdłości ale nie ranne a wieczorne???? Dziwne zawsze czytalam ze to rano powinny byc no coz jestem jakas inna:P:P:P:P
Kciuki za wizyty dziewczyny przynieście dobre wiadomości i przerwijcie to pasmo złych wieści:)Invis lubi tę wiadomość
-
K@sia właśnie muszę się przejść do sklepu i zakupić jakieś owocowe
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty !
Ja jestem trochę zła na swojego gin bo jak byłam na pierwszej wizycie to tylko mi tak wymacał brzuch i pobrałem cytologie. Stwierdził że macica rozpulchniona i że wczesna ciąża. Wedlug om to byl 7 tydzoen a wedlug niego zarodek mial dopiero 3 5/4 tygodnie i Nie robił mi usg bo stwierdził że to jeszcze za wcześnie! Wiem że jest dobrym i doświadczonym lekarzem bo w poprzednich ciażach takim badaniem przepowiedział mi za ile i ile km urodząsię moje dzieci i wszystko się sprawdziło. No ale jednak chciałam bym zobaczyć tą kropkę na usg. Kolejna wizytę mam dopiero po świętach 19.04 i dopiero wtedy będę miała usg. Więc zapisze się po prostu teraz prywatnie.Myślę że w tym tygodniu albo w następnym powinno już być serduszko pomimo tego że zarodek dużo młodszy niż termin z om...K@sia lubi tę wiadomość
-
Podobno nie powinno się pić herbat owocowych z hibiscusem
I gdzie ta Lilly?