Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro też mam wizytę . Bardzo się stresuje. U mnie dolegliwości brak, a zawsze jakieś były. No i do tego te 3x plamienia ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
IZA92 wrote:Witajcie w niedzielę
Powiedzcie mi kochane, Wy też jesteście tak potwornie zmęczone?
Budzę się o 9 i nie mam ochoty wychodzić z łóżka i dalej chce mi się spać. I tak cały dzień: jestem zmęczona, nie mam siły na obowiązki domowe, chce mi się spać i już nawet ta słaba kawa nie pomaga... -
Ja mam wizytę dopiero 7 kwietnia, ale jestem bardzo pozytywnie nastawiona i czuję, że będzie już serduszko To będzie 7t0d Od jutra jestem też na L4, więc będę 2 tygodnie spokojnie się wylegiwać (i wysikiwać co pół godziny ) aż do wizyty
czarnulka24, Blondik lubią tę wiadomość
-
Lilly_Ana wrote:Ja. I mam nadzieje że wrócę z zupełnie innymi wieściami niż w piątek...
-
Witajcie dziewczyny! Słuchajcie, powiedzcie mi co sądzicie o częstym USG w ciąży?
Podam na swoim przykładzie, do tej pory miałam już 4 badania USG. W piątek mam wizytę i nie wiem czy sobie odpuścić Usg (kolejne mam 20.04 i to będzie prenatalne) ale z drugiej strony umieram z niepokoju czy z fasolą jest wszystko ok, czy urosła, czy serduszko bije... jestem po dwóch poronieniach i strach jest. To usg miałoby być półtora tygodnia po ostatnim (tak też mniej więcej kazała przyjść lekarka) ale zastanawiam się czy to nie przesada, nie chciałabym zaszkodzić Dzidziutkowi w żaden sposób...
Dziewczynki powodzenia na wizytach! Lilly o której masz?
-
Usg nie jest szkodliwe. Doppler do 12tc jest szkodliwy dlatego nie sluchamy serduszka i nie używamy detektora tętna
Ja mam odwrotnie. Ja nie chce nic wiedzieć. Nie chce iść na usgWojcinka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Mnie dziś żołądek napiernicza.. I dziwnie się czuję.
Hopeless - też z jednej strony się boję i najlepiej jakby wszystko działo się obok. USG najchętniej bym przespała. Ale z drugiej strony chcę wiedzieć czy wszystko jest ok.
Invis - ja miałam już 3 USG i jutro będzie 4. Słyszałam, że nie jest jakoś szkodliwe.
Myślę, że stres i niewiedza szkodzą bardziej -
Przy ciazach zagrozonych usg jest nawet wskazane , co do sluchania tetna to nadal wiekszosc lekarzy to robi.W szpitalu lezalam z dziewczyna ktora byla,w troche wyzszej ciazy miala usg co 3 dni I na 4 lekarzy tylko jeden nie sluchal tetna .Ja wizyte mam kolo 17 ,trzymam kciuki za pozostale wizytujace.Afrykanka obstawiam RPAAnetta31
-
Na wizytę niedługo jadę, na ok 10:30-11 powinnam być.
Mi też się wydaje ze usg nie jest szkodliwe. Ja miałam usg w czwartek i dziś tez mi zrobi. (Mam nadzieje)Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017