Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie w niedzielę
Powiedzcie mi kochane, Wy też jesteście tak potwornie zmęczone?
Budzę się o 9 i nie mam ochoty wychodzić z łóżka i dalej chce mi się spać. I tak cały dzień: jestem zmęczona, nie mam siły na obowiązki domowe, chce mi się spać i już nawet ta słaba kawa nie pomaga... -
Invis możesz mi dopisać 25 lat i 1cs ?
Ja wczoraj raz wymiotowałam i dzisiaj też raz rano ale po tym czułam się ok więc nie jest tak strasznie źle:)
A ja mam pytanie czy pijecie herbatę? Jak tak to jaką? Ja przed ciąża piłam codziennie 1 albo nawet 2 dziennie i to czarną mocną. Wiem że w ciąży to nie jest wskazane, tzn można ale raz na jakiś czas. Zielona chyba też średnio. Najlepiej czerwona ale muszę sobie taką kupić i ciekawe czy mi posmakuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 12:21
-
IZA - ja aż tak nie mam ale męczą mnie spacery.. Gdzie ja naprawdę potrafiłam robić kilometry. A teraz przejdę się trochę i zaraz mam ochotę wracać do łóżka.
Ale spać długo nie mogę - chyba kwestia przyzwyczajenia. Codziennie do pracy wstawałam o 5 i teraz wstaję z mężem o 5:30 :p
Hilary - herbatę piję, ale rzadko. Max jedną dziennie, ale raz jest zwykła czarna a raz owocowa. W zależności na co mam ochotę
Od jakiegoś czasu zaczęło mnie do słodkiego ciągnąć. Bita śmietana, lody, kremy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 12:44
-
Dziewczyny znalazlam sobie lekarza w Polsce i chce sie umowic na wizyte, che pojsc w wielki piatek zeby na zajaczka powiedziec rodzicom ( mam nadzieje, ze wszystko jest i bedzie w porzadku ). Z OM wychodzi, ze bedzie to 7tyg. 2 dni. czy bede widziala i slyszala serduszko ? w poprzednich ciazach chodzilam dopiero po skonczonym 8 tygodniu.
-
afrykanka wrote:Dziewczyny znalazlam sobie lekarza w Polsce i chce sie umowic na wizyte, che pojsc w wielki piatek zeby na zajaczka powiedziec rodzicom ( mam nadzieje, ze wszystko jest i bedzie w porzadku ). Z OM wychodzi, ze bedzie to 7tyg. 2 dni. czy bede widziala i slyszala serduszko ? w poprzednich ciazach chodzilam dopiero po skonczonym 8 tygodniu.
Powinno już być serducho...z mojego własnego doświadczenia powiem Ci, że już jakieś 6t6d też powinno być
A jeśli chodzi o zmęczenie to ja wcześnie jak na mnie się kładę spać...tak koło 23 i wcześnie rano wstaję...około 6 pełna energii, zwarta i gotowa
Od 3 dni dokuczają mi okropne bóle kości...kolan (czuję jakby były w środku puste i hulał w nich wiatr...ten sam objaw mam pierwszego dnia każdej @) dotego dziś doszedł ból kręgosłupa...taki jak przed @...i nie powiem trochę mnie to zmartwiło i popsuło humor...ale nic staram się myśleć pozytywnie...musi być dobrze...musi...
Miłej niedzieli Wam życzę...i witam nowe mamusie listopaoweafrykanka lubi tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
U mnie objawy trochę jakby ustępowały. Nadal bolą mnie piersi ale już nie tak bardzo, mdłości miałam tak na prawdę najgorsze jakieś 3 dni temu dzisiaj jak na razie nic. Zmęczenie tez jakby ustąpiło i ogólnie czuje się bardzo dobrze. Czuje ciagle jakieś ciągniecie w podbrzuszu , w nocy mnie sftrasznie plecy bolały i nie mogłam się ułożyć. Nie ukrywam ze ten ból pleców mnie trochę martwił bo to był podobny ból jaki mam zawsze przy miesiączce (tylko lżejszy) , a poprzednie poronienie właśnie zaczęło się od takiego bólu. Nie mniej jednak ból już przeszedł i wszystko jest git
Już się nie mogę doczekać czwartku i wizyty u lekarza, mam nadzieje ze serduszko nadal będzie biło jak szalone i już więcej ziać ze -
Afrykanka u mnie serduszko było już w 6t3d
afrykanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInvis, dzięki za dodanie do listy wiek:33
Byłam dzisiaj na długim spacerze (zadyszka; już nie mogę zasuwać tak, jak dotąd), który odreagowałam ... drzemką. A wierzcie mi, nie sypiam w dzień. Muszę być albo bardzo chora, albo bardzo w ciąży
Herbata? Nie przepadam, i pijam sporadycznie, za to okropna ze mnie kawoszka. Cóż, przerzucam się na Inkę.
Mam już dwoje dzieci (11 i 5 lat), i nie wiem, jak to będzie... szczerze? chyba jeszcze to do mnie nie dotarło...
-
mietata wrote:w 5t5d nie miałam jeszcze serca na monitorze, a w 6t0d już było, także na luzaku w 7 tyg będzie, ale jeśli nawet nie będzie to nie panikuj, wiadomo że ciąża może się okazać młodsza.
ps. czy mogę zapytać gdzie mieszkasz w Afryce? to musi być niezła przygoda mieszkać w tak interesującym miejscu
Mietata jakbym Ci dala trzy szanse na odpowiedz? to co bys powiedziala, jaki kraj afrykanski? Jak nie zgadniesz to powiem gdzie -
Hejo. Padam na twarz po intwnsywnym ale fajnym weekendem. Dzis poczynilam z 5 km na pieszo i nogi bolą.
Jutro pierwsza wizyta, to bedzie u nas 6+2 i mega liczę na serduszko jesli wszystko jest ok. U mnie ogolnie dolegliwosci brak, czasem bole/gnuecenia w podbrzuszu no i piersi. Nie naleze do cycatych takze roznice widac no i ciezkie się zrobily
Kto jeszcze jutro wizytuje?? Kciuki mamusie!!Wojcinka, M_ia lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
Jooozefka mnie dziś boli tak kręgosłup, że ledwo siedzę, byłam cały dzień w pracy i myślałam, że nie dam rady, przeszło na chwilę i dalej napiernicza ale tak trochę bardziej z prawej strony... też się tym bardzo martwię
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Zgredek 12 wrote:Kto jeszcze jutro wizytuje?? Kciuki mamusie!!Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017