Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurczaki, Madlen!!! Ale wiadomość!
Tak się cieszę!
Dużo zdrówka dla Ciebie i Twoich maluszków, cobyś mogła je jak najszybciej wyprzytulać!
Ale Ty szybka kobieto... niejedna by tak chciała
Lista listopadówkowa otwarta!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 21:18
lkc, FK81, Florentine, xpatiiix3, Agusia ;), Milaszka, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Madlen jak tylko będziesz mogła to wrzucaj zdjęcia
Talia, nie mam skutków ubocznych, raz po przyjęciu wieczorem 3 tabletki zrobiło mi się słabo w przychodni u ginki i ciśnienie mi mocno wtedy spadło ale to tylko raz się zdarzyło. Teraz po tej dawce nic na szczęście. Moja gin jest na urlopie, jak zobaczy tę dawkę to zemdlejetalia22, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Sory ,że to pisze, ale czy Was też tak cisnie na skurczu i nie tylko no kuuuurde jakbym miała się za przeproszeniem zesrać zaraz w majtki..?! ;/ chyba mała tak głową cisnie mi gdzieś tam... Wiem, ale kto jak nie Wy
hehe ja poważnie nie pamiętam do końca jak to było ze mną w niektórych sytuacjach przy pierwszej ciąży...
Agatko a My jaki termin zaklepujemy.??Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 21:21
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Mnie też się podoba data 14.11.2014 bo ja mam termin porodu wyznaczony na tą datę, ale pewnie nie ma opcji, żeby dzidzia urodziła się idealnie w terminie.
Agusia ;), FK81 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Sory ,że to pisze, ale czy Was też tak cisnie na skurczu i nie tylko no kuuuurde jakbym miała się za przeproszeniem zesrać zaraz w majtki..?! ;/ chyba mała tak głową cisnie mi gdzieś tam... Wiem, ale kto jak nie Wy
hehe ja poważnie nie pamiętam do końca jak to było ze mną w niektórych sytuacjach przy pierwszej ciąży...
Agatko a My jaki termin zaklepujemy.??
Pati kochana Ty wybierz termin a ja sie dostosujexpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
O tak skurcze sa, ale jeszcze nie te porodowe
nie no tamto to jest juz chamska "kupa" ,a to teraz to po prostu wrażenie jakbym chciała a nie mogła.. Ale po prostu mnie irytuje juz
Agata dam Cynka hehehWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 21:30
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
maaartinka wrote:Nic sie nie stalo
mam napisane zastój w prawej nerce i neuralgie miedzyzebrowa. Brać 3 tab paracetamolu na dzień i ewentualnie ibuprom. Ale paracetamol tak działa ze mogę go wogole nie brać.. Nie robi mi to różnicy..
Dzisiaj rodzinny stwierdził dodatkowo ze mam brać furalgin, debelizyne pastę i opokan keto ale jak przeczytalam ulotki to stwierdzilam ze nie wykupie ich.. Moja gin oczywiście nie odbiera telefonu..
Ibuprom i Opokan na pewno nie razem, bo to ta sama grupa.
Jeśli to bóle z nerki to Nospa troszkę może pomóc - a są jakieś erytrocyty lub leukocyty w moczu?
Przy neuralgii raczej stricte p/bólowe.
Tak na prawdę, to w każdej ulotce na wszelki wypadek będzie napisane, że w przypadku ciąży lub karmienia piersią trzeba rozważyć potencjalne korzyści dla matki względem ryzyka dla płodu/dziecka. Jedne leki są po prostu bardziej lub mniej teratogenne, lub przebadane.
Taki ostry ból też nie jest dobry ani dla matki ani dla dziecka, więc nie można pozwolić kobiecie cierpieć. -
Aaaaa! Madlen! gratulacje!
dzielna byłaś i szybko Ci poszło!
czekamy za fotkami!
Buziaki dla Ciebie i Twoich Skarbów!
Trzymaj się i nabieraj sił!
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:O tak skurcze sa, ale jeszcze nie te porodowe
nie no tamto to jest juz chamska "kupa" ,a to teraz to po prostu wrażenie jakbym chciała a nie mogła.. Ale po prostu mnie irytuje juz
Pati ja sie dzis męczyłam tak od rana do 14.. czułam straszny ucisk na.. odbyt jakby mi się chciało, ale szłam i nic.. nie parłam by nic nie wywołac, ale po 14 nagle tak zabolało ze polecialam do kibelka i wyszłoale męczyłam sie strasznie..
-
nick nieaktualny
-
Mamy nadajniki w brzuchach a ich pępowiny za anteny robią Nam
No to Wy czujesz kiedy będę rodzic, póki co to nie dziś
tylko po co te skurcze jak nie rodze nie lubię tego
mi się podoba 29.09 ten wyśniony, a jak nie to niech siedzi do 19.10 xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 21:42
AgataP, mada_lena, Eve lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel