Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cala cala ten jak to kiedyś mówiła Madalenka farfocel co z niej został bo z tym rozwarciem to jej prawie nie ma już.. No mowie komedia nawet nie czytalam tego wczesniej ja myślałam, ze z 14 a to 4 napisali w karcie... :oo no leże leże biodra juz bolą mnie od kręcenia się w tym łóżku...
Gratulacje.!!!! Zdrowka dla dzieci i Tobie kochana ,ale jesteś szybkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 20:37
Madlen222 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Madlen222 wrote:Kochane jestem. Lena urodzona o 16.38 z wagą 2,025 kg 9 punktów, Julek 16,44 z wagą 1,7kg 8 punktów. Oboje zdrowi, sami oddychają, leżą na pediatrii bo Julek ma za mało cukru no i obydwoje nie trzymają sami ciepła. Ale wszystko jest ok. Jutro zdjęcia no chyba ze jeszcze dzisiaj znajdę siły. Na razie jestem padniętą i leci ze mnie krew jak że świni zazynanej. I powiem Wam ze nigdy więcej porodow!
Super Madlen gratuluję i śle buziaczki dla maluszków :* :* :* :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 20:39
-
Viviana wrote:No więc zastój w nerce w ciąży zdarza się czesto prawie zawszw w prawej bo ona jest fizjologicznie niżej u kobiet. Macica uciska. Wiele kobiet nie wie ze ma zastoj póki nie boli. Najgorsze jest gdy w wyniku zastoju psują się wyniki moczu bo dochodzi do zapalenia itp. Trzeba wtedy leczyc koniecznie. Ja leczylam erytrocyty teraz bakterie. Nieleczone to nie będę pisac spyraj gina.no i trzeba uwazac na kolki nerkowe mogą wtedy łapać. Mnie gin dawal urosept zuravit pij duzo wody moze przetka i śpij na lewym boku by nie uciskac nerki dodatkowo.
-
nick nieaktualnye_v_e wrote:Wszystkiego najlepszego Optimus :*
Zjadlabym takie cuuudoooo
Madlen,no w koncu wiesci od Ciebie!!!!Ciesze sie,ze juz jest po!Gratuluje dzieciatek i zdrowka dla Ciebie i Malenstw!
No i jak przewidywalas,jestes pierwszaMadlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMADLEN GRATULACJE!!!!! OTWORZYLAS LISTE LISTOPADÓWEK,JESTEŚ WSPANIAŁA SUPERMAMA
Ale szybka jestes kobietka szybko Ci poszlo.... tez tak chce
Kurde poplakalam sie ......
czekam na zdjecia i sciskam i buziam!!!!
Pati teraz my
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 20:48
xpatiiix3, Madlen222, mada_lena, Lavendula lubią tę wiadomość
-
Kurcze, Madlen - strasznie się cieszę! I gratuluję!!!!!!
To wspaniałe, że masz już swoje skarby ze sobą! I że są piękne i zdrowe!!!!
Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej doszła do siebie!!!
No i oczywiście jak już wydobrzejsz czekamy na relację i zdjęcia maluszków!!!!!!!
AAAAA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 22:03
-
Madlen aaaaaaaaaaaaaa czy to się dzieje tak się ucieszyłam że sama skurczów dostane. Kiedy to zlecialo. GRATULUJE MAMUSIU otworzylas naszą listę ! Rany ake emocje. Madken napisz jak masz siłę czyli te sterydy pomogły Maluszkom? Napisz jakie to uczucie zobaczyć dzieci