Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Po tych rewelacjach u Madlen ja też musiała gdzieś przegapić info o urodzinach, Optimus wszystkiego najlepszego, szybkiego i bezproblemowego porodu, spełnienia marzeń. Sto lat :*
U mnie w szpitalu zapewniają dla malucha praktycznie wszystko. Jak nam powiedziała położna: "nie bierzcie żadnych ciuszków, bo my mamy bardzo ładne, a Wy jeszcze zdążycie się naprać". Mam zabrać tylko pieluchy i ewentualnie tetrę.
Dzisiaj jakiś taki kiepski dzień, nie wiem czy przez tą pogodę, ale strasznie słaba jestem i prawie zasłabłam ;/ ehh niech ten czas szybko zleci...ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
hej laseczki.
Kurze się dzieję, za wszytskie skurczow i szpitalne listopadóweczki trzymam kciuki.
Madlen za Ciebie również, już nie mogę się doczekać info od Ciebie:).
Optimus Wszystkiego dobrego zdolna dziewczyno:)
Jeśli chodzi o pępkówkę to u mnie będzie, ale jak ja wrócć do domu. Nasze dzieciątko jest przez wszystkich znajomych wyczekiwane i nie ma opcji, żeby nie zrobić małej imprezy.
Dziewczyny a ja dziś zabrałam się za pranie i wiecie co chyba przesadziłam z ilością rzeczy dla małej, wyjdzie mi ok 10 pralek (ja mam małą 3,5kg) łącznie z pościelką. Obawiam się, że połowy jej nie założę.ÓptimusPrime, Fidelissa lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Wiecie co im blizej wieczora tym bardziej schizuje, ze mala duzo buszuje w brzuszku, ze mnie cos zabolalo i zakulo w szyjce (raz, ale oczywiscie wiaze to z moim slizgiem ze schodow). Chyba jutro sie przejde do lekarza i zapytam na wszelki wypadek. Wczoraj mala tez tak wariowala, ale dzis mi juz na glowe siada
Optimys sto lat!! Najlepszego dla ciebie i malenstwa
Madlen chyba my tu wzzystkie przez ciebie spać nie bedziemyÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
no właśnie jeśli przez następnych kilka dni zacznie mi się poprawiać, to w sobotę założy opatrunek na jakieś 2-3 miesiące i po porodzie zrobimy prześwietlenie i doleczymy.. A jeśli dalej będzie się pogarszać to dostanę antybiotyk i pewnie prześwietlenie będzie trzeba zrobić już teraz i rozpocząć leczenie...
Oby się już nie pogarszało..
Pati - 4mm? szalejeszTrzymaj się tam i trzymaj nóżki razem, żeby Nelcia jeszcze nie wyskoczyła
-
A pepkowe to u nas pewnie tez bedzie
jak sie starszy syn urodzil to nie bylo sily maz musial postawic, ale na szczescie na drugi dzien stawil sie w pelnej gotowosci
Pati ale to cala szyjka ma tyle? Szok! I wypuscili cie z taka?!Agusia ;), Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Viviana a zastój w nerce w ciąży nie jest normalny?
-
Kochane jestem. Lena urodzona o 16.38 z wagą 2,025 kg 9 punktów, Julek 16,44 z wagą 1,7kg 8 punktów. Oboje zdrowi, sami oddychają, leżą na pediatrii bo Julek ma za mało cukru no i obydwoje nie trzymają sami ciepła. Ale wszystko jest ok. Jutro zdjęcia no chyba ze jeszcze dzisiaj znajdę siły. Na razie jestem padniętą i leci ze mnie krew jak że świni zazynanej. I powiem Wam ze nigdy więcej porodow!
xpatiiix3, e_v_e, Agata92, lkc, mada_lena, Florentine, ewelina_d, ÓptimusPrime, natasza82, AgataP, paulina.b.1991, Dotty84, Eve, Amnezja, Marzena27, Mag.1990, Viviana, Rybka Nemo, talia22, anusiaa90, santoocha, marynka, FK81, blue00, Goplana, Mamadomina, Agusia ;), Strupka, Jula222, zupaztytki, misiaczk25, karol, Paju, sylvi, Nata, pinsleepe, KUNIAK, sisiiii, Reverie, Fidelissa, Lavendula, Martucha_, KasiaKa, Milaszka, izia, caterina, Monique, Maga31, scindapsus lubią tę wiadomość