Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zupaztytki wrote:
    Zmienię na chwilę temat: czy któraś z Was szczepiła się już, albo ma zamiar zaszczepić się przeciwko grypie? (Pamiętam, że Goplana coś wspominała). Ja właśnie jutro się wybieram.

No ja się szczepię, recepta już wypisana i nie zdążyłam jeszcze, bo się właśnie tak przeziębiłam, że ledwo łażę :/
    ale jak się wykuruję to szczepię i siebie i męża :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez panikara ale od lekarza i szpitali z dala bym chciała być ;)

Letni ok spróbuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 18:54

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwariuje zaraz z tego bolu..

201411191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh.. Martina biedulko.. Oby szybko przeszło :***

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati jak jutro nie przejdzie to ja chyba wykorkuje..

201411191762.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:
    Pati jak jutro nie przejdzie to ja chyba wykorkuje..
    I co to w ogóle zdiagnozowano - neuralgię czy jednak kolkę nerkową?
    Przepraszam jeśli wcześniej gdzieś o tym pisałaś, ale taka jestem zmęczona tym choróbskiem, że nie ogarnęłam wszystkich wcześniejszych stron :/

jftycms.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postanowiłam spakować torbę do szpitala wg wytycznych Żelaznej.
    Wzięłam walizkę, w którą się w zeszłe wakacje spakowałam na 2 tygodnie do Grecji i wg listy zaczęłam przygotowywać... i nie zmieściłam się nawet w połowie!!!
    Chyba ich po...bało!!!
    Czy w tym cholernym szpitalu nic nie ma?!?
    Niedługo to będą kazali przychodzić z własnym zestawem narzędzi chirurgicznych i cewnikiem moczowym i łóżkiem!!!
    Przecież NFZ zwraca szpitalowi za wszystkie te pierdoły higieniczne! Za każdy podkład i każdy gaziczek!
    Co to się porobiło!
    Chyba przez tę chorobę, jeszcze bardziej mnie to wkurzyło.

No i w co ja się spakuję... w kontener budowlany chyba :)

e_v_e, nick nieaktualny, Fidelissa, lkc, mada_lena, Mamadomina, Maga31, natasza82, Agusia ;), sisiiii, KUNIAK lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 22 września 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    Postanowiłam spakować torbę do szpitala wg wytycznych Żelaznej.
    Wzięłam walizkę, w którą się w zeszłe wakacje spakowałam na 2 tygodnie do Grecji i wg listy zaczęłam przygotowywać... i nie zmieściłam się nawet w połowie!!!
    Chyba ich po...bało!!!
    Czy w tym cholernym szpitalu nic nie ma?!?
    Niedługo to będą kazali przychodzić z własnym zestawem narzędzi chirurgicznych i cewnikiem moczowym i łóżkiem!!!
    Przecież NFZ zwraca szpitalowi za wszystkie te pierdoły higieniczne! Za każdy podkład i każdy gaziczek!
    Co to się porobiło!
    Chyba przez tę chorobę, jeszcze bardziej mnie to wkurzyło.

No i w co ja się spakuję... w kontener budowlany chyba :)

Ja mam 2 torby- jedną dla mnie, drugą dla młodego, bo też się nie zmieściłam :/

Goplana lubi tę wiadomość

w57vhgqsvnsaad78.png
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 22 września 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj pewnie pół nocy będę odświeżała stronę belly i sprawdzała co z madlen :) Pierwsza listopadówka masakra jak to strasznie szybko poszło :D

w57vhgqsvnsaad78.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezusssssmariamatkobosko!!! co sie dzieje zostawiam Was na chwile same i juz rodzicie...Pati Ty mi obiecaj ze razem urodzimy :) Ty masz czekac na MNIE :)
    juz dzis szwagierce mowilam i mojemu ze jak Pati rodzi to my tez jedziemy do szpitala rodzic :)

MADLEN slonce moje trzyamm kciuki! Mam nadzieje ze pojdzie wszytsko gladko i szybko i moze juz tulisz malenstwa!Kochana trzymaj sie!

ÓptimusPrime hapi byrzdej to youuuuu :)

u nas pogoda iscie lipcowa wiec korzytsamy i sie szlajamy po miescie po ogordkach piwych(tyle ze bez piwa;P)

dzieczyny za wszystkie trzymam kciuki,nadrabiam was jak moge ale wiadomo goscie sa trzeba sie nimi zajac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 19:30

nick nieaktualny, xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ał, ał, ał... Moje podwozie jest tak obolałe, że juz ledwo chodze na siku czuje jakby ktoś mi małego buta sprzedał w samą p... Mam opuchniete tam tak jakby woda się zatrzymuje eeee nie wiem sama... Prysznic hmm kiepawo, słabo pomogło, ale zawsze cos ;)

Agatko gadaj z "Ninją" Ninką swoja heheh ;) niech się zgadają z Nelką i wyskocza razem ;) a obiecaj ,ze zaczniesz rodzić kiedy ja heheh ciężko to tak chyba ze telepatia tego samego temu zadziała i Ciebie weźmie wtedy kiedy mnie :D

Maaartinka dasz rade :**

O jejuuuuu ja zacmiona, przepraszam Optimus kochaniutka stóweczka i wszystkiego co najlepsze, a najbardziej to szybkiego porodu, zdrowego maluszka, no i żeby sr ogarnąć się dla Ciebie pozytywnie :****

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 19:42

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spelnienia marzen. jakos umknela mi informacja o Twoich urodzinach. sto lat!
    Goplana koszmar z taka waliza! dlatego sie ciesze, ze do mojego szpitala musze zabrac dla siebie tylko koszule, kapcie,kosmetyki, recznik, wode. a dla Malej - tylko chusteczki do pupy. cala reszte daja - podklady, pieluchy,ubrania,do mleka jak bedzie potrzebne maja jednorazowe buteleczki. mi by chyba i ze dwie torby nie wystarczyly jakbym musiala zabrac to co Ty na zelazna:)
    najbardziej ten punkt mi sie podoba:
    rzeczy, bez których nie wyobraża sobie Pani spędzenia czasu w Szpitalu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 19:45

nick nieaktualny, Goplana, Fidelissa lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati mnie na 100proc wezmie jak Ciebie wezmie juz mnie cos pobolewa :P

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha a wiesz to telepatia ;) chyba te Nasze ośmiorniczki się zakumplują ;D

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus najlepszego:):)

Kurde ale mam dzisiaj nastroj cały czas ryczę. Tego mojgo znowu cos ugryzlo mam juz dosc jego nastrojow jest gorszy niz baba w ciazy.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planuję się spakować w tą samą torbę co 4 lata temu, wtedy się udało to i teraz nie powinno być problemu:)
    Czekam niecierpliwie na wieści o naszych Bliźniakach:)

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje,Dziewczyny!Milo mi.

• maaartinka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    I co to w ogóle zdiagnozowano - neuralgię czy jednak kolkę nerkową?
    Przepraszam jeśli wcześniej gdzieś o tym pisałaś, ale taka jestem zmęczona tym choróbskiem, że nie ogarnęłam wszystkich wcześniejszych stron :/
    Nic sie nie stalo :) mam napisane zastój w prawej nerce i neuralgie miedzyzebrowa. Brać 3 tab paracetamolu na dzień i ewentualnie ibuprom. Ale paracetamol tak działa ze mogę go wogole nie brać.. Nie robi mi to różnicy..

Dzisiaj rodzinny stwierdził dodatkowo ze mam brać furalgin, debelizyne pastę i opokan keto ale jak przeczytalam ulotki to stwierdzilam ze nie wykupie ich.. Moja gin oczywiście nie odbiera telefonu..

201411191762.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus - spóźnione, ale szczere STO LAT SZCZĘŚCIA,przyjemnego szybkiego porodu i zdrowego wspaniałego maluszka! :)

Kurcze, mi kilka dni temu pękł ząb, zaczęła mnie boleć szczęka i dziąsła wokół.. w weekend chodziłam już prawie po ścianach z bólu...dziś poszłam do mojej koleżanki dentystki i okazało się, że w kanale poszło jakieś zapalenie, jest wysięk ropny...masakra :(

Madlen, czekamy na wieści Kochana!!!!! :* :* :*

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana u mnie w szpitalu tez nic nie ma.. Wykaz na 1,5 str A4 jak dla mnie przegiecie..

Optimus wszystkiego najlepszego :) i szybkiego porodu :)

201411191762.png
‹‹ 1344 1345 1346 1347 1348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ