Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
zupaztytki wrote:Zmienię na chwilę temat: czy któraś z Was szczepiła się już, albo ma zamiar zaszczepić się przeciwko grypie? (Pamiętam, że Goplana coś wspominała). Ja właśnie jutro się wybieram.
No ja się szczepię, recepta już wypisana i nie zdążyłam jeszcze, bo się właśnie tak przeziębiłam, że ledwo łażę
ale jak się wykuruję to szczepię i siebie i męża
zupaztytki lubi tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Pati jak jutro nie przejdzie to ja chyba wykorkuje..
Przepraszam jeśli wcześniej gdzieś o tym pisałaś, ale taka jestem zmęczona tym choróbskiem, że nie ogarnęłam wszystkich wcześniejszych stron -
Postanowiłam spakować torbę do szpitala wg wytycznych Żelaznej.
Wzięłam walizkę, w którą się w zeszłe wakacje spakowałam na 2 tygodnie do Grecji i wg listy zaczęłam przygotowywać... i nie zmieściłam się nawet w połowie!!!
Chyba ich po...bało!!!
Czy w tym cholernym szpitalu nic nie ma?!?
Niedługo to będą kazali przychodzić z własnym zestawem narzędzi chirurgicznych i cewnikiem moczowym i łóżkiem!!!
Przecież NFZ zwraca szpitalowi za wszystkie te pierdoły higieniczne! Za każdy podkład i każdy gaziczek!
Co to się porobiło!
Chyba przez tę chorobę, jeszcze bardziej mnie to wkurzyło.
No i w co ja się spakuję... w kontener budowlany chybae_v_e, AgataP, Fidelissa, lkc, mada_lena, Mamadomina, Maga31, natasza82, Agusia ;), sisiiii, KUNIAK lubią tę wiadomość
-
Goplana wrote:Postanowiłam spakować torbę do szpitala wg wytycznych Żelaznej.
Wzięłam walizkę, w którą się w zeszłe wakacje spakowałam na 2 tygodnie do Grecji i wg listy zaczęłam przygotowywać... i nie zmieściłam się nawet w połowie!!!
Chyba ich po...bało!!!
Czy w tym cholernym szpitalu nic nie ma?!?
Niedługo to będą kazali przychodzić z własnym zestawem narzędzi chirurgicznych i cewnikiem moczowym i łóżkiem!!!
Przecież NFZ zwraca szpitalowi za wszystkie te pierdoły higieniczne! Za każdy podkład i każdy gaziczek!
Co to się porobiło!
Chyba przez tę chorobę, jeszcze bardziej mnie to wkurzyło.
No i w co ja się spakuję... w kontener budowlany chyba
Ja mam 2 torby- jedną dla mnie, drugą dla młodego, bo też się nie zmieściłam
Goplana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezusssssmariamatkobosko!!! co sie dzieje zostawiam Was na chwile same i juz rodzicie...Pati Ty mi obiecaj ze razem urodzimy
Ty masz czekac na MNIE
juz dzis szwagierce mowilam i mojemu ze jak Pati rodzi to my tez jedziemy do szpitala rodzic
MADLEN slonce moje trzyamm kciuki! Mam nadzieje ze pojdzie wszytsko gladko i szybko i moze juz tulisz malenstwa!Kochana trzymaj sie!
ÓptimusPrime hapi byrzdej to youuuuu
u nas pogoda iscie lipcowa wiec korzytsamy i sie szlajamy po miescie po ogordkach piwych(tyle ze bez piwa;P)
dzieczyny za wszystkie trzymam kciuki,nadrabiam was jak moge ale wiadomo goscie sa trzeba sie nimi zajac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 19:30
ÓptimusPrime, xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Ał, ał, ał... Moje podwozie jest tak obolałe, że juz ledwo chodze na siku czuje jakby ktoś mi małego buta sprzedał w samą p... Mam opuchniete tam tak jakby woda się zatrzymuje eeee nie wiem sama... Prysznic hmm kiepawo, słabo pomogło, ale zawsze cos
Agatko gadaj z "Ninją" Ninką swoja hehehniech się zgadają z Nelką i wyskocza razem
a obiecaj ,ze zaczniesz rodzić kiedy ja heheh ciężko to tak chyba ze telepatia tego samego temu zadziała i Ciebie weźmie wtedy kiedy mnie
Maaartinka dasz rade :**
O jejuuuuu ja zacmiona, przepraszam Optimus kochaniutka stóweczka i wszystkiego co najlepsze, a najbardziej to szybkiego porodu, zdrowego maluszka, no i żeby sr ogarnąć się dla Ciebie pozytywnie :****Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 19:42
AgataP, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Optimus wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spelnienia marzen. jakos umknela mi informacja o Twoich urodzinach. sto lat!
Goplana koszmar z taka waliza! dlatego sie ciesze, ze do mojego szpitala musze zabrac dla siebie tylko koszule, kapcie,kosmetyki, recznik, wode. a dla Malej - tylko chusteczki do pupy. cala reszte daja - podklady, pieluchy,ubrania,do mleka jak bedzie potrzebne maja jednorazowe buteleczki. mi by chyba i ze dwie torby nie wystarczyly jakbym musiala zabrac to co Ty na zelazna:)
najbardziej ten punkt mi sie podoba:
rzeczy, bez których nie wyobraża sobie Pani spędzenia czasu w SzpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 19:45
ÓptimusPrime, Goplana, Fidelissa lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Goplana wrote:I co to w ogóle zdiagnozowano - neuralgię czy jednak kolkę nerkową?
Przepraszam jeśli wcześniej gdzieś o tym pisałaś, ale taka jestem zmęczona tym choróbskiem, że nie ogarnęłam wszystkich wcześniejszych stronmam napisane zastój w prawej nerce i neuralgie miedzyzebrowa. Brać 3 tab paracetamolu na dzień i ewentualnie ibuprom. Ale paracetamol tak działa ze mogę go wogole nie brać.. Nie robi mi to różnicy..
Dzisiaj rodzinny stwierdził dodatkowo ze mam brać furalgin, debelizyne pastę i opokan keto ale jak przeczytalam ulotki to stwierdzilam ze nie wykupie ich.. Moja gin oczywiście nie odbiera telefonu..
-
Optimus - spóźnione, ale szczere STO LAT SZCZĘŚCIA,przyjemnego szybkiego porodu i zdrowego wspaniałego maluszka!
Kurcze, mi kilka dni temu pękł ząb, zaczęła mnie boleć szczęka i dziąsła wokół.. w weekend chodziłam już prawie po ścianach z bólu...dziś poszłam do mojej koleżanki dentystki i okazało się, że w kanale poszło jakieś zapalenie, jest wysięk ropny...masakra
Madlen, czekamy na wieści Kochana!!!!! :* :* :*ÓptimusPrime lubi tę wiadomość