Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie jakby lepiej chyba to jelita. Dziś za dużo stresu miałam. Jutro spytam kiedy wypis wolę do domu to chociaz komfort a jak cos to mam blisko i zawsze podejde. Albo pojade na Lublin. Jeszcze skonsultuje z prowadzacym jak tylko mnie wypuszcza.
Jula trzymaj się dzielnie. Nie wypuszczaj Małej.
Dziewczyny kiedy ten październik niech juz będzie.
Jula po sterydach tylek boli ja nadal nie mogę spac na tym poklutym ale dobrze że są te sterydy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 00:28
Jula222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to ładnie to my tak zaczynamy... Lepiej spinajcie poślady jak ja i na raty walcie
Kuuuurde mnie już tak telepie miedzy skurczami chyba ze zmęczenia i zimna... Straszne dreszcze mam... I chciałabym spać iść już, a nie dam rady za bardzo boli i za często skurcze żebym przysnęła... Mogłyby się skończyć i tak nikomu nie potrzebne są teraz, bo ja nie rodze i już, a wyspalabym się i mogly by sobie znowu przyjść a teraz chce chwile przerwy... ;P
Najważniejsze że dalibędziesz spokojniejsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 00:31
Livia
Nela
Marcel
-
Jula ja Ciebie słońce rozumiem ,bo ja juz druga nocke zarywam i w weekend o 6 wstawalam w sobotę szkoła a w niedziele Marcel obudził... Wczoraj i dzisiaj skurcze.. Ajj ale damy rade musimy ;***
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 00:34
Livia
Nela
Marcel
-
a tak w ogóle to w końcu przytyłam mam aż 2 kg na plusie!
aż bo przytyłam to w 1,5 tygodnia.. jak tak dalej pójdzie to przez ostatnie 5,5 tyg przytyję 10 kilo!xpatiiix3, lkc, Dotty84, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Kochane za trzymane kciuki!
oby pomogly Zuzi zostac w brzuszku, brzuch twardy a przy tym mala spina sie po skurczu
xpatiiix3, karmelek lubią tę wiadomość
-
Dasz rade ,a ja się zaparłam, że nie rodze i nie urodze, bo muszę się najpierw wyspać, a wtedy już mogę, inaczej nie ma mowy na żaden poród..
i próbuje sobie wmówić tak w głowie ,ze się skurcze wyciszaja sratatata i co gówno warte to...
Paju, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie, no taka ja, Wynie jestem zwinna... ja ogolnie od kilku dni juz slabo sie czuje I o sprzataniu, gotowaniu nie ma mowy, no chyba ze rano...
Dzis to nawet z lozka nie dalam rade zejsc...
Siedze sobieklikam z Wami I gapie sie w tv.. tzn tv cos tam gada do m ie, ja tami tak nielapie o co chodzi...
Chcialam czytac, ale zamykama sie oczy na literkach, jak zamkne oczy, reprezentant cwiczy I pk snie...
Czekam na wiesci od Juli....