Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja aktywność zaczyna się po 17.. wtedy nawet i do 3 w nocy mogę coś robić..
Rano nie ma szans.. do 12 to bym najlepiej spała.. a później leżała.. jak mam wstać rano (8-9) to jestem chora.. no chyba, że się przebudzę poleżę chwilę i idę dalej spać...
Jutro na krew idę.. dobrze że w jednym laboratorium do 14 pobierają materiał to zdążę się wyspać zanim pójdę.. (do niedawna chodziłam do innej co pobierają do 8.20 - nienawidzę tak wcześnie wstawać!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 01:02
xpatiiix3, Amnezja, ÓptimusPrime, FK81, Amy, Agusia ;), mada_lena, Fidelissa, sylvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jutro robie domowy sok pomidorowy...
Golabki lubie I chetnie bym zjadla, ale od mojej Babuni...samej mi sie nie chce robic...kiedys zrobilam, ale I tak tylko ja zjadlam, moj nie chcial, bo mu nie smakowalo...
On tylkozrazy by jadl, a ja dostaje wymiotow na sama mysl o tym bleeee
Ja kocham byc aktywna rano! Normalnie mialam pobudke ok 4.30-4.50, z 15-20min brzuszki lub innelatwe cwiczenia, myjumyju, sniadanko I do roboty. Czasem mi sie udawalo kimnac na godzinke po 13, pozniej znowu do roboty, tylko nienawidzilam pra owac do 21.30, bolubie o 22 juz spac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 01:08
xpatiiix3, Paju, mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja ogólnie nie lubię gołąbków robić bo zawsze się poparzę jak obgotowuję kapuste i później te płaty oddzielam...
ale.. mam mega ochotę!
a zresztą musimy opróżnić zamrażarkę, żeby nie musieć przewozić tyle tych mrożonych rzeczy.. a przeprowadzka już w weekend.
no i nie miałam pomysłu na obiad.. a tak dwa dni z głowy
ÓptimusPrime, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
a w ogóle chyba pójdę na USG prywatnie może w tym tygodniu.. albo w przyszłym.. jestem ciekawa ile maluszek już waży i co tam słychać
Wizyta w środę ale usg nie będzie bo to na nfz ;/ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmnezja, kiedys tez kupowalam gotowe, ale w styczniu moj maz dostal wrzodow, bo on to na wszystkim oszczedza cale zycie I wolal z biedrony kupic mieso, golabki itp niz u Rzeźnika, wiec sie doigral.
Juz nie kupujemy nic gotowego, wszystko sami..
Co do knajp, to ondlugo pracowal w knajpie na studiach I nie jedno widzial, wiec nie jadamy, I nie kupujemy w knajpach -
Juz wszyscy śpią aby jeden dzidziuś placze a tak cisza. Kiedy ja usne ojej. Wcinam suchara i pije herbatke. Dobrze ze nie ma kojej lokatorki wypisala się na żądanie. Kurde do domu mam na druga strone ulicy jakby nie zamykali drzwi to moglabym na noc chodzic do siebie
lkc, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak ja czytam jak tu u większości jakieś twardnienia, skurcze, bole, problemy z szyjką to się zastanawiam czy jest ze mną ok.. bo ja nic takiego nie mam..
Nieraz coś zaboli ale to jak mały się ułoży.. nieraz się boleśnie przeciąga bo się wypycha tak jakby chciał brzuch rozerwać.. no ale żadnych problemów nie mam..
Maga31 lubi tę wiadomość
-
JULA oby lekarzom udalo sie to wszystko powstrzymac, jeszcze masz czas na rodzenie:) Pati Ty tez.
trzymam kciuki. niech juz zadna nie jedzie na porodowke przed czasem!
aa i potwierdzam ... termin na 18.11 corka Aleksandra Joanna nie wiem co tam jeszcze powinnam potwierdzic, ale wszystko co w tabelce jest aktualneWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 01:48
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019