Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Viv jak mi cie szkoda..
A nasza lista super!! Nie wiedzialam ze jest nas az tyle!
Ja wczoraj zamowilam juz chyba ostatnie rzeczy na allegro i chyba moge powiedziec ze mam wszystko. Dzisiaj u nas rynek mama pewnie bedzie szla i chyba ja poprosze by sie za koszula mi jeszcze jedna rozejzala jakas tansza bo mam dwie, a przydalaby mi sie taka na oiedwszy rzut ktora pewnie zabrudze tak ze od razu do kosza pojdzie..
A nie no wozka wciaz nie mamy!Viviana lubi tę wiadomość
-
Ale ja wcale nie rodze już, niech siedzi brzuchu i do sylwestra
dopiero jak odpoczne i się porządnie wyśpie..
juz boje sie co to będzie znowu jak mi odpuści rozkurczowy.. Zdrzemne się chociaż po południu z Marcelem, żeby nabrać sił, kurde ja muszę torbę tą przepakowac ,bo ja nie pamiętam nawet co ja tam w nocy wtedy pakowałam... ;o
Jeju Viv oby było tylko wszystko w porządku Ty też nie rodz jeszcze nie mozemyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 08:11
Maga31 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
O rety co tu sie dzieje?
Viv trzymaj sie malenka, nie denerwuj sie wszystko dobrze sie skonczy!!! Musi!
Jula co u Ciebie??
Trzymam mocno kciuki &&&
Dotty potwierdzam 4.11 HaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 08:24
Viviana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatko kochano co to sie dzieje!!
Madlen!! Gratulacje, z tego wszystkiego snilas mi sie dzis. Mialas kolo siebie dwa malenstwa i ogromne cycki!!! Ale przeogromne! i karmilas nimi swoje maluszki
Powodzenia zatem! Piekny czas!
Optimus, duzo zdrowka z okazji urodzin!!
Dotty potwierdzam dane do listy: termin 5.11 -hmm.. Wpisz prosze Hania/Małgosia (chociaz opcji jest wiecej)
Julia, Viviana!! Trzymam kciuki!!
Milego dnia dziewczyny :*karmelek, ÓptimusPrime, Florentine, Agusia ;), Viviana, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, a co wy tak szybko ruszacie z tymi akcjami porodowymi? Ja nie rodzę przez najbliższe dwa miesiące i koniec. A oprócz tego mam dzisiaj takiego nerwa, że najchętniej bym komuś krzywdę zrobiła. starałam się rano z mężem pokłócić, ale jakoś nie wyszło, nie daje się sprowokować. Ach ci faceci.
natasza82, Milaszka, ÓptimusPrime, Florentine, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny cóż to tutaj sie dzieje? Nie rodzimy!
Dotty - potwierdzam swoje "dane" wg OM 4.11 - Mikołaj.
Paju - mnie też nic się nie dzieje, też mały tylko się wierci, czasami brzuch po chodzeniu trochę twardy, ale nie boli, jak usiądę to 5 sekund i przechodzi.
No i jak chodzę to mały naciska na pęcherz, albo gdzieś tam, bo tocze się jak kaczka i ciśnie na siku.
Viv trzymaj się tam!
Za to moja przyjaciółka zgaga nie opuszcza mnie na krok. Dobrze, że jak mnie w nocy budziła nie zajrzałam na forum, bo już bym w ogóle nie spała
Lece upuścić trochę krwi, bo dziś najprawdopodobniej wycieczka do rodziców, wrócimy w czwartek - w piątek nie będzie mi się chciało, a w poniedziałek wizyta.
Viviana, Paju lubią tę wiadomość
-
Ja piernicze Was nadrobić to trzeba mieć stalowe nerwy co przeczytałam strone to kolejna się zrobiła.
Madlen gratuluję szybkiego porodu. Wyściskaj i wycałuj maluszki.
Jula trzymam kciuki zeby lekarze zatrzymali akcję.
Dotty potwierdzam listę 03.11 Lenka
Pati no wiesz ja jak miałam parcie na 2 to poszlam do lekarza żeby mi dała coś na przeczyszczenie bo się załatwić nie mogę a to akcja porodowa się zaczęła.
Viviana za Ciebie również kciuki żeby ten okropny ból przeszedł wkońcu.xpatiiix3, Viviana, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
A mi sie ciezko oddycha.. moze to tez z nerwow?! Ciagle sie zastanawiam czy wszystko w porzadku..
Mala caly ranek sie wiedcila, kopala, az mnie wszystko bolalo.. teraz chyba w koncu spac poszla
Dziewczyny czy ktoras bierze jeszcze luteine? Albo czy wy sie w nocy tez budzicie cale zlane potem? Xzisiaj musialam sie az przebrac bo koszulke mozna wyciskaci to juz ktorys raz sie zdaza i zastanawiam sie czy ma to zwiazek z ta luteina?!
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:A mi sie ciezko oddycha.. moze to tez z nerwow?! Ciagle sie zastanawiam czy wszystko w porzadku..
Mala caly ranek sie wiedcila, kopala, az mnie wszystko bolalo.. teraz chyba w koncu spac poszla
Dziewczyny czy ktoras bierze jeszcze luteine? Albo czy wy sie w nocy tez budzicie cale zlane potem? Xzisiaj musialam sie az przebrac bo koszulke mozna wyciskaci to juz ktorys raz sie zdaza i zastanawiam sie czy ma to zwiazek z ta luteina?!
Karmelek biore lutke i tez budze sie zlana potem, szczególnie kark i ok kl. Piersiowej. Moze ma to wplyw? Nie mam pojęcia.... -
pati tylko ja się jeszcze na wszystkich po obrazalam że chcą mnie do szpital oddać a ja przecież nie rodzę bo mam czas jeszcze 3 tygodnie. I gdyby moja przyjaciółka mnie siła do szpitala nie zaciągnęła to bym w domu urodziła jej. I przez to właśnie sie boję że znowu nie rozpoznam skurczy porodowych:P:P:P
xpatiiix3 lubi tę wiadomość