X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lafar_ra wrote:
    Pomarudzę trochę.
    Kurcze mam problem z teściową już nie wiem jak do kobiety mam dotrzeć. Od jakiegoś czasu zaczęła przebąkiwać że kupi nam łóżeczko i wyprawkę. Delikatnie dałam jej do zrozumienia że sami dla swojego dziecka kupimy co potrzeba. Wyprawkę mamy skompletowaną całą jak teściowie przyjechali to musiała skrytykować łóżeczko i całą resztę bo ona by ładniejsze wybrała noż k...a to niech se dziecko zrobi i sobie kupuje. To teraz wydzwania i informuje nas że dla małego kupiła to czy tamto a to pieluchy a to ubranka a kocyk też nam kupi porządniejszy. Oczywiście za każdym razem informuje jaki majątek na to wydaje. Za każdym razem mówimy jej że nie potrzebujemy tych rzeczy a wyprawkę mamy kompletną i że bez sensu wydaje pieniądze. Już nie wiem jak dotrzeć do tej kobiety, że nie chcę prezentów które mi się nie podobają i wpieprzania się.
    ajjj ciężka sprawa... ale to już musi Twój mąż się tym zająć i przemówić jej do rozumu, Ty nic nie zdziałasz niestety. to jego mama i on musi to załatwić.. najgorsze jak się wtryniają i wiedzą lepsze co dla Waszego dziecka jest;/

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja tak mi przykro :( Trzymaj się kochana :*

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Lafar_ra Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi mój mąż mówi jej jak gada że tyle to kosztowało czy tamto to prosto w twarz, nawet uważam że to trochę bezczelne jest : to po co kupujesz, przecież cały czas ci mówimy że masz nie kupować nie rozumiesz. coś w tym stylu, ona się obraża na 5 minut i robi swoje.

[relgi09k4h25cozc.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja współczuję bardzo! Trzymaj się Kochana, bądź dzielna dla swojego maluszka!

Nic Cię teraz nie pocieszy, ale uwierz mi, ból z czasem słabnie, a życie toczy się dalej. Wiem co mówię, Tatę straciłam 11 lat temu, Mamę niecały rok temu.

Tulę mocno! <3

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    Cześć Kochane,

znowu 2 dni bez wchodzenia na forum i nigdy nie nadgonię,
    mam nadzieję, że wszystko u Was ok i żadna nie rodzi ;)

Fajnie, że o mnie myślałyście, aż mi się ciepło robi na serduchu :)
    Co do odpowiedzi karmelus gdzie byłam, jak mnie nie było - odpowiadam - w świątyni rozpaczy i grozy. Cały miesiąc stresu, nerwów, płaczu i generalnie wielkiej życiowej tragedii, bo po paru latach choroby odszedł mój ukochany Tata, także...wszystko zeszło na dalszy plan...dobrze, że jestem w ciąży (to mnie trzyma w pionie dość - JESZCZE), w przeciwnym wypadku głęboka postać depresji murowana, no, ale nic to, panta rei, świat gna do przodu, brzucho coraz większy, ale Lilianka drobniusia, w zeszłym tygodniu miała biedaczka 1,8 kg, także do ciężarowców to się nie zalicza.

Wyprawki nadal brak.

Ale waliza spakowana;)

Buziaki i nie lećcie tak do jasnej!;)

Kochana,
    Bardzo współczuje straty.
    Polubienie, ze sie odezwałaś.....

Trzymaj sie...

qq87j44jhto0od0f.png

• Agata92 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja wyrazy współczucia. Trzymaj się kochana i dbaj o siebie ;*

njr11rs.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam fride i katarek na poważniejszy katar juz kiedy nawet frida nie daje rady... Ale póki frida i sol morska daje rade to nie uzywam ;)

Nata mi dzisiaj juz wysłali mam nadzieje ,ze jutro będzie :D proszę ;)
    http://allegro.pl/bawelniany-szlafrok-podomka-porannik-szary-l-xl-i4633810723.html

Goplanka zdrowiej kochana :**

Optimus a cóż to się dzieje, może się przejedz na IP i najważniejsze odpoczywaj ;)

Wyrazy współczucia Rewolucjo.! :** trzymaj sie cieplutko.! :***

Buziam was trzymaj mi się i w dwupaczkach być do października ;**

Goplana, Nata lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypiłam kefir i sok spod ogórków przy okazji robienia kwaśnej ogórkowej :)) karp w cebuli czeka w lodowce na upieczenie, a na jutro gotowa wołowina w sosie własnym.

Po czynnościach kucharskich boli mnie kręgosłup w krzyżu po prawej stronie. Kładę sie...!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:53

qq87j44jhto0od0f.png

• sylvi Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lafar_ra wrote:
    sylvi mój mąż mówi jej jak gada że tyle to kosztowało czy tamto to prosto w twarz, nawet uważam że to trochę bezczelne jest : to po co kupujesz, przecież cały czas ci mówimy że masz nie kupować nie rozumiesz. coś w tym stylu, ona się obraża na 5 minut i robi swoje.
    to chyba nic nie zrobicie. najgorsze że Wam jeszcze mówi, że to macie złe to niedobre.. przykro :(

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja milo, ze juz jestes z nami. nie uciekaj, moze czytanie naszych glupot chociaz czasami poprawi Tobie nastroj. Wspolczuje straty Taty i podobnie jak Zupaztytki - nie wyobrazam sobie co czujesz. Dla mnie moj Ojciec jest najwazniejszym mezczyzna w zyciu i nie wiem jakbym sie czula jakby Go nie bylo.
    Goplana - wracaj szybko do zdrowia i zbieraj sily bo porod tuz tuz;)
    musze sie przebrac i ruszam na zajecia do SR, deszcz pada... tak mi sie nie chce :(((

Goplana lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja,moje najszczersze wyrazy wspolczucia! Trzymaj sie!Jestes dzielna!

• misiaczk25 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja strasznie mi przykro :( Tule mocno
    Cieszymy się że jesteś z nami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 16:05

https://www.maluchy.pl/li-69555.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja, współczuję strasznie :( Trzymaj się ciepło!

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz nie mam sil nigdzie lazic.jeszcze na 17mam szkole rodzenia i szkoda mi nie pojsc...
    u nas bardzo szybko zrobilo sie cieplo,a ja jako niskocisnieniowiec na gwaltowne ocieplenie reaguje okropnie :-(
    Goplano,oj,chora jestes?bidula!Moze jakies pieszczotki z mezem na rozgrzewke,bo antybiotyk to jednak zlooooo.
    Lafa_ra,zapytaj tesciowa,czy mowiac o kosztach chce Ci wystawic racjunek do zwrotu,bo Ty nie wiesz o co chodzi z tym wypominaniem kasy...Na pewno sie obrazi,ale przynajmniej przestanie gadac,bo bez sensu!!!

Goplana, Milaszka, lkc, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja jest mi bardzo przykro :( tak niewiele braklo by zdazyl zobaczyc wnuczke.. sciskam mocno..

Goplana zdrowka!!

Lafara mysle ze optimus ma racje. Zapytaj tesciowa wprost o co chodzi i czy chce pieniedzy czy jak?!

Co do poscieli ja mam 90/120 mysle ze spokojnie wystarczy, a potem zmienimy juz chyba na zzwykla cienka tak jak przy starszym synku :)

Goplana, lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Lafar_ra Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus dobry pomysł, bo rzeczywiście to tak brzmi jak ona mówi ile co kosztowało jak by chciała żebyśmy jej oddali kasę, za rzeczy które kupiła. Nie rozumiem kobiety. Bo mi jak by ktoś powiedział nie kupuj mamy wszystko to bym zrozumiała, a nie kupowała i gadała jaki majątek na te rzeczy poszedł ehh :/

[relgi09k4h25cozc.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja skarbie trzymaj się twardo. Wyrazy wielkiego współczucia. :*

relgh3714vlmssyj.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lafar_ra wrote:
    Powiem ci jedno, masz przeje... Z taka tesciowa. Ja akurat mam super teściową ale moj maz za to mej matki nie lubi cos w stylu twej tesciowej wiec wiem co to jest, bedziesz miala ciezkie zycie, chyba ze jej dopieprzysz i poobrazacie sie, tak jak to zrobil moj maz ;) nagadal jej i tyle. Kosztem sa osobne swieta i takie tam ale inaczej sie nie dalo.

Rewolucja wspolczuje ci, trzymaj sie mocno i mysl teraz o dzidziusiu to zawsze jest jakas odskocznia. Biedna ty. Smierc jest niesprawiedliwa ...

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne macie te brzuszki <3

Rewolucja bardzo mi przykro z powodu Twojego taty... 3maj się cieplutko :*

rwi37s6.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja, strasznie mi przykro :* :*

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
‹‹ 1398 1399 1400 1401 1402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ