Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojj dziewczyny jesteście bardzo dzielne że wytrzymujecie z takimi facetami... Ja bym już dawno się poddała. Podziwiam was:)
Co do wielkości brzucha to pobije was wszystkie... 118cm no ale gdzieś musi sie mieścić ten mój wielkoludek:)blue00, mada_lena, lkc, Maga31 lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:
aha,laski jak palicie w ciazy badz Wasz facet pali,czy ktos w otoczeniu (jak moja jbana sasiadka),pilnujcie lozyska,poniewaz szybciej ulega zwapnieniu.Dowiedzialam sie o tym na szkole... -
niecierpliwa21 wrote:Dziewczyny a ta frida do noska to po co jest? Nie starczy zwykla gruszka?
I kupujecie jakies czopki przeciwgoraczkowe? Witamine D i K?
czopki i witaminy kupię dopiero po porodzie, zobaczymy co powiedzą położne na porodówcezastanawiam się czy kupić sól i gaziki alkoholowe teraz czy później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 13:34
-
Prasowanie -dwie godziny pozniej...
Czy mojemu dziecku jest aby napewno az tyle ubranek potrzebnych?!
Jeszcze nie skonczylam, a juz ledwo daje rade, body z dlugim rekawkiem to chyba starczylo by i dla trojaczkowewelina_d, mada_lena, Agusia ;), Maga31, Fidelissa, Marzena27, sisiiii lubią tę wiadomość
-
Chciałam się pochwalić że poprawiły ki się wyniki krwi po piciu soku z buraka. Na obchodzie ordynator czytała to myślałam ze pomyłka. Man lepsze wybiki niz przed ciążą.
HB z 10.8 na 13.4
RBC 3.46 na 4.05
Hematokryt z 31.2 na 37.5
Ale jajateraz pewnie spadna nieco przez pobyt w szpitalu i wymioty ale jestem dowodem ba skuteczność soku oczywiście natka pietruszki tez jadłam.
lkc, Maga31, mada_lena, Agusia ;), ewelina_d, sylvi, Fidelissa, Marzena27, Dotty84, sisiiii, misiaczk25, xpatiiix3, Agata92, karmelek, anusiaa90, Florentine, e_v_e, blue00, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
już po odwiedzinach koleżanki
poszatkowałam w maszynce kiszoniaki i gotuję zupkę, do tego usmażę placuszki z jabłkami
my też kupujemy termometr rossmax, kolega sprawdzał to ma jakieś tam atesty itd, a Ty masz ten z sową taki żółty czy gładki biały? zachmurzyło się jakoś, zimno chyba zaraz skarpety założę. Zaraz chyba zrobię jakieś zakupy na allegro, bo mam potrzebę hehee
ja witaminki D+K na początek mam od koleżanki.
Agusia ;), Maga31 lubią tę wiadomość
-
http://archiwum.allegro.pl/oferta/bezdotykowy-termometr-kardioline-kl80-pomiar-1-sec-i3980823365.html
Ja kupiłam kiedyś taki i jestem zadowolona, testowany sprawdzany
Z microlife kupiłam taki jak mierzyłam temperaturę na OWU hihi, też fajny
http://archiwum.allegro.pl/oferta/termometr-microlife-mt-16c2-do-npr-promocja-i3284619296.html
Z obu firm jestem zadowolonaFidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:Dziewczyny a ta frida do noska to po co jest? Nie starczy zwykla gruszka?
I kupujecie jakies czopki przeciwgoraczkowe? Witamine D i K?
Ja kupiłam fridę podobno lepsza, słyszałam też o fridzie do odkurzacza ale ja nie zaryzykuje, strach mi nie pozwoli
Czopki i Witaminy kupię po porodzie, od wtorku biorę witaminę D, podobno kobiety w ciąży i karmiące powinny brać ja wcześniej nie brałam, więc po porodzie dopytam się czy dziecko potrzebuje D+K -
moja pościel ma 135x100 i poduszka 40x60 (to oczywiście na później)
http://babynet.pl/ceba-baby-lovely-dog-posciel-2cz-zielona-p-5952.html taka dokładnie
a na początek dokupię poduszkę klin
http://babynet.pl/materacyk-fiki-miki-poduszka-klin-ulatwiajacy-oddychanie-4060cm-p-5753.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 14:11
madlen1705 lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:A co z wymiarami kołdry , pościeli do łóżeczek? Jak rozmiar kupujecie?
Ja łóżeczko chcę kupić 120 x 60, prawdopodobnie zamówię pościel o wymiarach 120 x 90, ale to moje gdybanie bo muszę zając się tematemFidelissa lubi tę wiadomość
-
U mnie kolejny dzień choróbska. Ciągle dzwoni telefon, jak na złość, gdy ja ledwo mówię. Koleżanka myślała, że to pomyłka, jak usłyszała głos starego przepalonego dziada
Ale chyba jest lepiej niż wczoraj, a to znaczy że antybiotyk powoli działa.
Piszecie ciągle o tych pączkach i innych pysznościach... same nie zjecie, bo jesteście na cukrzycowej, a ja co, zaraz się normalnie zwlekę z łóżka i podrałuję po tego cholernego pączka... chyba tylko to, że wyglądam jak upiór z Luwru mnie powstrzymuje - a nie mam siły się ogarnąć
A może znacie przepis na jakieś zdrowe ciasto? Bo w sumie te kupione słodycze mają tyle tłuszczów trans...
Zawsze pozostaje nieśmiertelne - marchewkowe- nawet mam trochę tartej marchwi, zamrożonej na okoliczność ochoty pieczenia
Madlen - śliczności, śliczności, śliczności. Ze dwa razy się popłakałam jak czytałam Twój post
Te nasze brzuszki takie... prawdziwe się okazują, człowieki tam sobie siedzą normalnie...
Vivianka - mam nadzieję, że i poprawa samopoczucia nastąpiła razem z polepszeniem wyników. Nie przejmuj się jakby co spadkiem parametrów później, wymioty trochę zagęszczają hematokryt, ciąża rozrzedza
ech, taki już nasz los.
Optimus - widzę, że wyznajesz również i moją maksymę życiową - to zadziwiające jak bardzo ona się sprawdzaCzasami i mi się przez nią dostaje... ale sprawiedliwie
Madlen222, Maga31, xpatiiix3, Viviana, Marzena27 lubią tę wiadomość