X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 25 września 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze jak czytam o wszytskich badaniach waszych to aż adrenalina mi się podnosi :( tu wAnglii całą ciążą zajmuje się tylko położna i robią tak mało badan że strach ;( byłam co prawda prywatnie u polskiego lekarza ale oprócz obejrzenia mnie nic innego w tym durnym kraju nie może zrobić ;( zaczynam się coraz bardziej stresować. Jutro mam usg to dopytam się wszytskiego,może tym razem Pani będzie rozmowna bardziej.

Piękne te wasze brzuszki ;))

Polecicie mi jakieś komplety pościeli dla maluszków?:)

lkc, natasza82 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relgi09kyid6438x.png[/link]
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alka z Tobiaszkiem bedzie wszystko dobrze! Już niedlugo bedziesz go tulic, swój najwiekszy skarb!

alka89 lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Tymek gotowy:):):)

fyd06h.jpg

Marzena27, ÓptimusPrime, Maga31, xpatiiix3, alka89, madlen1705, sylvi, Fidelissa, sisiiii, natasza82, Strażaczka90, anusiaa90, Florentine, Amnezja, talia22 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maga,ale sasiad...long live komuna! Cale szczescie,ze policjanci czasem sa spoko :-):-)Nastepnym razem zadzwon na niego na policje i powiedz,ze uprawia dziwne rosline z Holandii i chwali sie tym na facebooku :-) (niedawno przeczytalam jakis artykul,ze babka zamiescila na fb zdjevia z olbrzymia konopia z prosba o identyfikacje :-) )

z pozytywow:jechalam dzis tramwajem,no i jak zawsze z tylu wchodze,bo tam przynajmniej sa miejsca siedzace,ale pech - nie bylo.No to skasowalam bilet i stalam przy kasowniku.Akurat patrze dookola w sumie mlodsze osoby,kilka ok 50;A stanelam akurat przy kobiecie ok 70.Ona patrzy i wstaje mi miejsce ustapic.Taka starsza,trzesie sie cala,mi jej szkoda,to ja,ze nie dziekuje,postoje.Ona nalega,to ja mowie,ze jak sie zmecze,to poprosze,zeby ustapila mi miejsce.Na to ona -umowa stoi.Ja mialam nadzieje,ze ktos wysiadzie,a ja usiade.Ale pech...Nagle po 2 przystankach Pani sie zrywa i do mnie "Nie,ja nie moge na Pania patrzec,Prosze siadac" No tak mi glupio bylo,bo bacia ledwie trzymala sie na nogach.Na szczescie na nastepnym przystanku wysiadla goraca 50-ka za mna i Pani mogla usiasc :-D
    What goes around comes around :-)

santoocha, mada_lena, Maga31, Milaszka, Fidelissa, Nata, e_v_e, Amnezja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue,jak tam brzuszek?Niech juz nie boli :-)

• eforts Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.aptekagemini.pl/termometr-rossmax-ha500-bezkontaktowy.html

Fidelissa ja polecam ten albo ten microlife o którym mówiła Mag

Maga31, Fidelissa, Nata lubią tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optimus jak to zabrzmiało ja nie mogę na panią patrzeć:P:P:P:P Ja to bym pewnie sie śmiać zaczęła jakbym to usłyszała:P:P:P

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coz,wciaz boli i sie zastanawiam czy nie isc do gina,jak leze to jeszcze jakos ujdzie ale jak wstaje to ciagnie w dol niemilosiernie i bol sie nasila

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka,no ja tez najpierw zdziw,bo nie wiedzialam,o co chodzi,a potem w smiech :-)

Blue,ja bym do szpitala poszla,bo gin to skasuje,a przynajmniej w szpitalu pezyplywy i reszte zbadaja.Jak poprosisz,to moze nawet i szyjke :-)

aha,laski jak palicie w ciazy badz Wasz facet pali,czy ktos w otoczeniu (jak moja jbana sasiadka),pilnujcie lozyska,poniewaz szybciej ulega zwapnieniu.Dowiedzialam sie o tym na szkole...

Maga31 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus,ja chodze do panstwowego :-) no ale u niego nie ma usg wiec nie obejrze malca tylko ewentualnie moze mnie zbadac

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tak od reki bedzie mial miejsce?
    Dlatego lepiej do szpitala sie udac,oni Tobie nie odmowia,a zbadana bedziesz "na wylot" ;-)

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej a ja znów mam dziwne akcje synek jest bardzo nisko główką, czuje go w pipce, a resztą ciałka kręci się niemiłosiernie, czy to możliwe, że już ustawia się do porodu??
    Mam się niepokoić czy dzieci tak wbijają nisko główkę, w poniedziałek byłam u gina, to powiedział, że szyjka ładna zamknięta, prawidłowo uformowana i z macicą też wszystko ok.

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue jak nie przechodzi ci ten ból to idź do lekarza, u nas w przychodni położna mówi cały czas, że jak tylko coś zaniepokoi to żeby przyjść. przynajmniej Cię lekarz zbada i się uspokoisz...

wff2trd8302o6ogx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do niego nie ma problemu sie dostac,jak idziesz tak zostajesz przyjeta,na biezaco,to jest przychodnia przykliniczna wiec jakby co to zapewne skieruje mnie na izbe co do dokladniejszych ogledzin

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus ja nie wiem jak ja gole, bo nie gole ale skorzystam z okazji, ze podniósł się ciut brzuchol to i może jakoś dam rade :D

Pinsleepe a ja wiem z obwodu 75 na 80 przeskoczyłam tylko ale jak zmierzylam teraz to mam 82-83 ;) hej i póki co z rozwarcie to ja tylko do kibelka chodze nigdzie się nie ruszam :P ale ja muszę wytrzymać jeszcze ile się da najwaznjsze aby mama była i mogę rodzic ;) miałam 75d teraz 80g

Blue oby tylko przeszlo, :*

Laseczki zaciskamy uda i leżymy jak cus nam boli czyu kłuje, no chyba, zna upartego chcecie rodzić wcześniaki, bo ja to nie.. I juz jestem grzeczna nastraszyli mnie wystarczająco ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 12:48

Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts wrote:
    http://www.aptekagemini.pl/termometr-rossmax-ha500-bezkontaktowy.html

Fidelissa ja polecam ten albo ten microlife o którym mówiła Mag

konkretnie to mówiłam o tym modelu microlife:
    http://allegro.pl/bezdotykowy-termometr-nc100-microlife-nc-100-hit-i4634866602.html

na allegro można je najtaniej znaleźć za około 100 zł

Fidelissa, eforts lubią tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogle jak dziecko sie rusza to mam wrazenie,ze tam wod nie ma ;-)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja to podobnie mam od wczoraj popołudnia ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz jedna z corek wraca ze szkoly to wyjde do gin,a teraz zmierzylam sobie obwod brzucha i mam 114 cm :-P

lkc lubi tę wiadomość

• caśka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, a po ile robisz te chmurki??

madlen1705 lubi tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
‹‹ 1395 1396 1397 1398 1399 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ