Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze jak czytam o wszytskich badaniach waszych to aż adrenalina mi się podnosi
tu wAnglii całą ciążą zajmuje się tylko położna i robią tak mało badan że strach ;( byłam co prawda prywatnie u polskiego lekarza ale oprócz obejrzenia mnie nic innego w tym durnym kraju nie może zrobić ;( zaczynam się coraz bardziej stresować. Jutro mam usg to dopytam się wszytskiego,może tym razem Pani będzie rozmowna bardziej.
Piękne te wasze brzuszki
)
Polecicie mi jakieś komplety pościeli dla maluszków?
lkc, natasza82 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualnyMaga,ale sasiad...long live komuna! Cale szczescie,ze policjanci czasem sa spoko
:-)Nastepnym razem zadzwon na niego na policje i powiedz,ze uprawia dziwne rosline z Holandii i chwali sie tym na facebooku
(niedawno przeczytalam jakis artykul,ze babka zamiescila na fb zdjevia z olbrzymia konopia z prosba o identyfikacje
)
z pozytywow:jechalam dzis tramwajem,no i jak zawsze z tylu wchodze,bo tam przynajmniej sa miejsca siedzace,ale pech - nie bylo.No to skasowalam bilet i stalam przy kasowniku.Akurat patrze dookola w sumie mlodsze osoby,kilka ok 50;A stanelam akurat przy kobiecie ok 70.Ona patrzy i wstaje mi miejsce ustapic.Taka starsza,trzesie sie cala,mi jej szkoda,to ja,ze nie dziekuje,postoje.Ona nalega,to ja mowie,ze jak sie zmecze,to poprosze,zeby ustapila mi miejsce.Na to ona -umowa stoi.Ja mialam nadzieje,ze ktos wysiadzie,a ja usiade.Ale pech...Nagle po 2 przystankach Pani sie zrywa i do mnie "Nie,ja nie moge na Pania patrzec,Prosze siadac" No tak mi glupio bylo,bo bacia ledwie trzymala sie na nogach.Na szczescie na nastepnym przystanku wysiadla goraca 50-ka za mna i Pani mogla usiasc
What goes around comes around
santoocha, mada_lena, Maga31, Milaszka, Fidelissa, Nata, e_v_e, Amnezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNastka,no ja tez najpierw zdziw,bo nie wiedzialam,o co chodzi,a potem w smiech

Blue,ja bym do szpitala poszla,bo gin to skasuje,a przynajmniej w szpitalu pezyplywy i reszte zbadaja.Jak poprosisz,to moze nawet i szyjke
aha,laski jak palicie w ciazy badz Wasz facet pali,czy ktos w otoczeniu (jak moja jbana sasiadka),pilnujcie lozyska,poniewaz szybciej ulega zwapnieniu.Dowiedzialam sie o tym na szkole...
Maga31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej a ja znów mam dziwne akcje synek jest bardzo nisko główką, czuje go w pipce, a resztą ciałka kręci się niemiłosiernie, czy to możliwe, że już ustawia się do porodu??
Mam się niepokoić czy dzieci tak wbijają nisko główkę, w poniedziałek byłam u gina, to powiedział, że szyjka ładna zamknięta, prawidłowo uformowana i z macicą też wszystko ok. -
nick nieaktualny
-
Optimus ja nie wiem jak ja gole, bo nie gole ale skorzystam z okazji, ze podniósł się ciut brzuchol to i może jakoś dam rade

Pinsleepe a ja wiem z obwodu 75 na 80 przeskoczyłam tylko ale jak zmierzylam teraz to mam 82-83
hej i póki co z rozwarcie to ja tylko do kibelka chodze nigdzie się nie ruszam
ale ja muszę wytrzymać jeszcze ile się da najwaznjsze aby mama była i mogę rodzic
miałam 75d teraz 80g
Blue oby tylko przeszlo, :*
Laseczki zaciskamy uda i leżymy jak cus nam boli czyu kłuje, no chyba, zna upartego chcecie rodzić wcześniaki, bo ja to nie.. I juz jestem grzeczna nastraszyli mnie wystarczająco ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 12:48
Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
eforts wrote:http://www.aptekagemini.pl/termometr-rossmax-ha500-bezkontaktowy.html
Fidelissa ja polecam ten albo ten microlife o którym mówiła Mag
konkretnie to mówiłam o tym modelu microlife:
http://allegro.pl/bezdotykowy-termometr-nc100-microlife-nc-100-hit-i4634866602.html
na allegro można je najtaniej znaleźć za około 100 zł
Fidelissa, eforts lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny