Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze jak czytam o wszytskich badaniach waszych to aż adrenalina mi się podnosi
tu wAnglii całą ciążą zajmuje się tylko położna i robią tak mało badan że strach ;( byłam co prawda prywatnie u polskiego lekarza ale oprócz obejrzenia mnie nic innego w tym durnym kraju nie może zrobić ;( zaczynam się coraz bardziej stresować. Jutro mam usg to dopytam się wszytskiego,może tym razem Pani będzie rozmowna bardziej.
Piękne te wasze brzuszki)
Polecicie mi jakieś komplety pościeli dla maluszków?lkc, natasza82 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyMaga,ale sasiad...long live komuna! Cale szczescie,ze policjanci czasem sa spoko
:-)Nastepnym razem zadzwon na niego na policje i powiedz,ze uprawia dziwne rosline z Holandii i chwali sie tym na facebooku
(niedawno przeczytalam jakis artykul,ze babka zamiescila na fb zdjevia z olbrzymia konopia z prosba o identyfikacje
)
z pozytywow:jechalam dzis tramwajem,no i jak zawsze z tylu wchodze,bo tam przynajmniej sa miejsca siedzace,ale pech - nie bylo.No to skasowalam bilet i stalam przy kasowniku.Akurat patrze dookola w sumie mlodsze osoby,kilka ok 50;A stanelam akurat przy kobiecie ok 70.Ona patrzy i wstaje mi miejsce ustapic.Taka starsza,trzesie sie cala,mi jej szkoda,to ja,ze nie dziekuje,postoje.Ona nalega,to ja mowie,ze jak sie zmecze,to poprosze,zeby ustapila mi miejsce.Na to ona -umowa stoi.Ja mialam nadzieje,ze ktos wysiadzie,a ja usiade.Ale pech...Nagle po 2 przystankach Pani sie zrywa i do mnie "Nie,ja nie moge na Pania patrzec,Prosze siadac" No tak mi glupio bylo,bo bacia ledwie trzymala sie na nogach.Na szczescie na nastepnym przystanku wysiadla goraca 50-ka za mna i Pani mogla usiasc
What goes around comes around
santoocha, mada_lena, Maga31, Milaszka, Fidelissa, Nata, e_v_e, Amnezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNastka,no ja tez najpierw zdziw,bo nie wiedzialam,o co chodzi,a potem w smiech
Blue,ja bym do szpitala poszla,bo gin to skasuje,a przynajmniej w szpitalu pezyplywy i reszte zbadaja.Jak poprosisz,to moze nawet i szyjke
aha,laski jak palicie w ciazy badz Wasz facet pali,czy ktos w otoczeniu (jak moja jbana sasiadka),pilnujcie lozyska,poniewaz szybciej ulega zwapnieniu.Dowiedzialam sie o tym na szkole...
Maga31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej a ja znów mam dziwne akcje synek jest bardzo nisko główką, czuje go w pipce, a resztą ciałka kręci się niemiłosiernie, czy to możliwe, że już ustawia się do porodu??
Mam się niepokoić czy dzieci tak wbijają nisko główkę, w poniedziałek byłam u gina, to powiedział, że szyjka ładna zamknięta, prawidłowo uformowana i z macicą też wszystko ok. -
nick nieaktualny
-
Optimus ja nie wiem jak ja gole, bo nie gole ale skorzystam z okazji, ze podniósł się ciut brzuchol to i może jakoś dam rade
Pinsleepe a ja wiem z obwodu 75 na 80 przeskoczyłam tylko ale jak zmierzylam teraz to mam 82-83hej i póki co z rozwarcie to ja tylko do kibelka chodze nigdzie się nie ruszam
ale ja muszę wytrzymać jeszcze ile się da najwaznjsze aby mama była i mogę rodzic
miałam 75d teraz 80g
Blue oby tylko przeszlo, :*
Laseczki zaciskamy uda i leżymy jak cus nam boli czyu kłuje, no chyba, zna upartego chcecie rodzić wcześniaki, bo ja to nie.. I juz jestem grzeczna nastraszyli mnie wystarczająco ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 12:48
Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
eforts wrote:http://www.aptekagemini.pl/termometr-rossmax-ha500-bezkontaktowy.html
Fidelissa ja polecam ten albo ten microlife o którym mówiła Mag
konkretnie to mówiłam o tym modelu microlife:
http://allegro.pl/bezdotykowy-termometr-nc100-microlife-nc-100-hit-i4634866602.html
na allegro można je najtaniej znaleźć za około 100 złFidelissa, eforts lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny