Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w nocy byłam głodna to Mała myślałam że mi przez brzuch wyjdzie. Telepal się jak galareta. A po śniadaniu Sloneczko juz śpi. No i brzusio ładnie poszedł do góry także również poznaje uroki kopniakow po zebrach, żołądku i jelitach. Zauważyłam ze jak tak dzidzia skopie jelita to wtedy tak czysci też.
mada_lena, Florentine, Maga31, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Przyznaję sie ze jak jestem w domu to nie noszę stanika a ze jestem Prawie cały czas:))
Myślicie, ze to bardzo żle wpływa na biust?
Teraz jest miękki i nie rośnie tylko sutki prawie czarne...
Nie mam pręgi na brzuszku, a pępek mam rozciągnięty nie wypukły:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 09:52
-
nick nieaktualny
-
no piękne brzuszki, ja wstawię później bo mąż ma na telefonie nowe a nie chce mi się robić :p wyspałam się, po 7 młody już się wiercił, pewnie głodny był ale jeszcze troszkę pospaliśmy :p Optimus współczuję faceta, ale los się odwróci i to on będzie płakał :p lecę się szykować i myć podłogi bo koleżanka ma na kawkę wpaść a podłoga w kuchni się klei nie wiem od czego
mada_lena, lkc lubią tę wiadomość
-
Amnezja wrote:W Salve czas oczekiwania ponad tydzień. Myślałam,że uda się w tym tyg. bo ta lekarka przyjmuje codziennie.Niestety,na razie do wtorku zaciskam nogi
Ja idę na Liściastą do niego, tam też Dudarewicz przyjmuje. Cena myśle, że porównywalna z Salve 120zł. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOptimus, mój podobnie się zachowywał, jak byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem. Ale to najczęściej było wtedy, jak miał inne poważne kłopoty, o których nie chciał ze mną rozmawiać. Trudny to był czas, ale przetrwaliśmy i teraz jest ok. Czasami jeszcze ma takie jazdy, ale już wiem, że trzeba dać na luz, poczekać a po tym, jak się uspokoi spróbować stwierdzić, co się stało. Sam się nie przyzna.... Taki charakter. Ale tak na co dzień, to jest kochany, zajmuje się dziećmi, domem, gotuje... Skarb.
ÓptimusPrime, Goplana lubią tę wiadomość