Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaski,a ja o glukozie mam same piekne wspomnienia
taki sentyment...juz sie ciesze,ze pychotki po porodzie znowu beda.
Wiecie co,jak bedziecie karmily piersia i trzymaly diete,to ta glukoza bedzie Wam smakowala jak najpyszniejszy tort urodzinowyxpatiiix3, natasza82, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Tak jak przewidziałyście: Mała postanowiła w nocy nadrobić dzień lenia i urządziła mi takie harce, że pół nocy nie spałam!
Jak zaczęła serię kopniaków po żebrach (pierwszy raz) to aż stękałam z bólu...
Ale i tak wolę to niż jak się wogóle nie odzywa
Moja Myszka mała
Widzę, że chyba żadna nie urodziła dziś w nocy - ufff...
Miłego dzionka!
Madlen, jesteś moją bohaterkąÓptimusPrime, Agusia ;), natasza82, Viviana, ewelina_d, Nata, Florentine, Maga31, lkc, xpatiiix3, Madlen222, anusiaa90, e_v_e, Lavendula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati, mówisz-masz:)
ostatnio leżę ja sobie, patrze, a tu brzuch jakiś miękki i mniejszy... mierzę i jednak nie:) 2cm przybyło, jest 102!
Amnezja, moje 102cm też mieszczę w ciuchy sprzed ciąży:) w sensie w bluzki.... Ale ja zawsze albo luźniejsze nosiłam, albo z rozciągliwych dzianin. cieszy mnie to, że nie muszę inwestować
zdjęciem pokoju Hani też się pochwalę, jak tylko przyjdą naklejki i je nakleimymój mąż zakochał się w sówkach i muszą być sówki, nie ma bata;)
mamy już meble, szafę wnękową złożoną, zamówiłam taką bez żadnych gałek i otwieraczy i zamówiłam takie gałki:)
http://www.pretty-home.pl/userdata/gfx/85683dfb5d23debc8737e9c8e5915b53.jpg
i takie sówki:)
http://photos05.redcart.pl/templates/images/thumb/4936/0/0/pl/0/templates/images/products/4936/dd33e18a4278a46210d05c2a78bbb279.jpg
i w ogóle dzień dobry dziewczęta:)
cieszę się, że nocne porody nas ominęły:)
Pati, babci nie słuchaj, miałaś leżeć przecież i nie rodzić!
Optimus, niech twoja głowa zapisuje te przypadki skrupulatnie, i potem rozliczy tego pana z jego zachowania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 09:49
Fidelissa, Amnezja, ÓptimusPrime, Dotty84, Viviana, blue00, Nata, Florentine, Maga31, pinsleepe, Mamadomina, zupaztytki, Milaszka, lkc, Goplana, Agata92, Strupka, anusiaa90, e_v_e lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natasza82 wrote:Agusia a jesz dokłądnie co 2 godziny? kurcze u mnie skakał jak przegapiłam pore jedzenia dłuzej niż półk godziny
Staram się jeść co 2-2,5 godziny, wczoraj miałam przerwę 3,5 h i cukier na kolację 122 więc systematyczność na pewno ma znaczenie, ja zauważyłam, że jak na czczo mam wysoki cukier, to po śniadaniu też jest podwyższony, no nic, muszę go dziś zbijać kolejnymi posiłkami, może placki z cukinii sobie zrobię... dziś mąż wraca bardzo późno, więc mogę się "rozpieszczać" kulinarnie hehenatasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie,Fidelissa,nie Ty,a Pati z tym cukrem
ale ja sie juz dziadem nie przejmuje.Moja wieloletnia zasada what goes around,comes around :-)To tylko kewstia czasu...
Karma is just around the cornerWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 09:43
Fidelissa, natasza82, Goplana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość od FK:Leukocyty w moczu wzrosly do 500.a szyjki nie badali.w pt moja gin stwierdzila ze wynik 58 w ciazy to norma.zal..
A mnie kurde czyści znowu...
Ewelina leże cały czas i ignoruje te komentarze
Ale super brzucholki :***
Ją stawiam tablet pionowo na komodzie i pikawke na czas nastawiam
Fidelissa, lkc lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyTo moja mala sliczna,choc jeszcze nie uczesana
ÓptimusPrime, Dotty84, xpatiiix3, Amnezja, Fidelissa, natasza82, Nata, Marzena27, mada_lena, Florentine, Maga31, Mamadomina, zupaztytki, Rybka Nemo, Milaszka, lkc, caśka, Agata92, Madlen222, Strupka, anusiaa90, e_v_e lubią tę wiadomość
-
Viviana wrote:Sisi ten lek bralam o ustalonej rygorystyczbej godzinie na dobe 4 tabl przez dwa dni. Jednak po ataku kolki dostalam zniwu skurczy i szyjka się rozwarla i potem dostalam znowu na 2 dni. Bardzi pilnują tu godzin brania leku. Ja o nim trochę czytałam ale wiesz muszę ufac lekarzom tym bardziej że dają to każdej dziewczynie ze skurczami czy krótką szyjka. Szyjke po wzięciu mam znowu zamkniętą. Skraca się ale jest ok. Po leku było mi bardzo goraco mialam wypieku na twarzy i uderzenia goraca. Do tego po nim chyba jelitowo bylo mi gorzej. Ale po nim brzuch mięciutki jak nigdy. Zadnych twardnien. Takze obserwuj siebie. Nie czytaj nic u mnie cały szpital to daje więc wiedzą co robią.
A i tak dostałam sterydy na płuca 4 zastrzyki co 12 godzin baaardzo bolesne ale jak tu trafilam ti pierwsze dostalam zastrzyk na cito by szybko mijał czas do kolejnej dawki i szybko ten Adakat. I bralam dopochwowo cos femidal jakus tam i nie mam uczucia klucia abi bólu w szyjce a to tez skraca szyjke moze bierz cos profilaktycznie jeśli by Cię klulo w szyjce.
Dziękuje Viviana... Trochę mnie uspokoilas , ze podają to u Ciebie w szpitalu również.
Mi dal lekarz cale opakowanie tego Adaltu czyli 50 tbl. Ty bralas widzę tylko gora kilka tabletek. Hmmm... No zobaczymy jak się będę dalej po nim czuć jak zwiekszymy dawkę.
A powiedz mi Ty cały czas lezysz? Do kiedy Ci kazali leżeć ?