Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć listopadówki !! U mnie pogoda kiepska zjadłam już śniadanie i chyb a znowu się kładę spać
Madlen dzieciaczki są przecudowne już też bym chciała swoje mieć przy sobieale niech jeszcze siedzi i inne dzieciaczki też niech się nie spieszą aby październik przetrwać i możemy wszystkie rodzić
Madlen222, lkc lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
Dzien dobry i milego dnia
Nocka jak zwykle z okropnym bolem calej miednicy i nog.. od tego brzuch tez boli.. ja nie wiem czemu te noce to taki koszmar i jak juz klasc sie spacjak wstane, rozchodze to jest lepiej..
Maz ma dzis wolne wiec bedziemy nadganiac ze sprzataniem..
Mize w koncu rozlozymy lozeczko?! Choc ciagle mi sie wydaje ze to jeszcze za wczesnie.. chyba poczekam jeszcze do pazdziernikalkc lubi tę wiadomość
-
Witam i ja ;*
FK napisała, że są bakterie w moczu dostała furagine. No i w nocy haftowała, czeka na obchód co i jak dalej.
Ja niezbyt wyspana kawka śniadanie zaliczone idę zaraz się umyć i ogarnąćmam juz dosyć gnicia w łóżku jak to moja babcia mi ciągle wypomina...
Miłegomada_lena, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyOd rana boli mnie podbrzusze,maly chyba sie nizej obsunal bo czuje czkawke przy samej 2
,poza tym strasznie wierzga
Musialam wziasc nospe bo cos mi tu nie gra sczyscilo mnie i przy podcieraniu zauwazylam krew,ale na szczescie nie z pochwy,uffWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 08:31
-
Dzień dobry:) Byłam dzisiaj anty hcv, wapń i ft4 zrobić i jakiś emeryt sie oburzył straszliwie, że bez kolejki wchodzę...pokazałam mu kartkę z wieeeelkiimi drukowanymi literami: KOBIETY CIĘŻARNE PRZYJMOWANE SĄ POZA KOLEJNOŚCIĄ. Zadowolony nie był
W przyszłym tyg jeszcze morfo i mocz, ale to już w innym labo, a dzisiaj tuż pod domem.Wkurza mnie, ze jak się ma skierowanie z jednej przychodni, to nie można obojetnie gdzie tych badań zrobić.
Zimno w Gdańsku, brr.
Nastka, nie wiem czy już pytałam, ale czy u Ciebie takowe chmurki można zamówić? Chętnie zapłacę są cudne.
Laski dzisiaj będę froterować, coby mi się synuś obrócił,ehh
mada_lena, xpatiiix3, lkc, ÓptimusPrime, Marzena27, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Viviana wrote:Hej przebudzilam się bo jest wywolywany poród i trochę slychac.
Moja Mała buszuje ostro w brzuchu. Wyciąga się aż to bolesne. Zabawe ma w nocy.
sisi chcę Cię pocieszyć. U mnie w szpitalu jsk i mnie podaje się Adalat na skurcze. Biore go rowno co kilka godzin brzusio po nim super miękki. Dziewczynom innym tez odpuszcza po tym leku. Nawet akcje z rozwarta szyjka przystopowali dziewczynie na tym leku. Ja bylan zaskoczonona pi co mi daja lek na ciśnienie. Jedynie co bylo mi na początku po nim gorąco i ten czerwony brzuch moglam miec pi nim. Trzymaj się dzielnie. Ile mssz dawek tego leku?
U mnie szyjka ucierpiała po bólach ginowie badali tylko paltacyjnie mówią ze się skraca ale nikt nie robił usg i nie wiem ile ma dokładnie to trochę stresuje bo nie wiem na czym stoję. Może jutro zapytam na obchodzie.
Viviana ja biorę przez pierwsze dwa dni 2x1 żeby zobaczyć reakcje organizmu. Później zwiększyć mam do 3x1 . A Ty jak bierzesz? Mi po nim wyskoczyly wypieki na twarzy, do tego jakieś dretwienie w nodze. Wzielam dopiero jedna tabletkę i faktycznie brzuszek był bardziej miękki.
Poczytalam trochę o tym leku, ale chyba nie ma co czytać - lekarze chyba wiedza co przepisuja żeby nie zaszkodziło dziecku. Ja jakoś przeżyje i będę leżeć ile bede musiala. Ważne zeby z moim Skarbkiem było wszystko ok.
A Ty jak długo juz bierzesz ten Adalat? SA poprawy jeśli chodzi o długość szyjki? Jak długo będą Ci go podawać? Dostalas tez sterydy na plucka maleństwa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 09:03
-
Dziewczyny pochwalcie s brzuszkami heheh ale bym sobie fotek pooglądała, mi zaczął rosnąć widzę to po sobie wydeło mi bebzuna niesamowicie tak jak z Marcelem teraz co 2-3 dni wzrost zauważalny jest i jest 113,5 cm
Mała śpi ja wykapalam się włosy susze i gotowa hehehe dzisiaj wiadomości dostalam ze juz mi po wysyłali rzeczy teraz tylko czekać na moje cudenka przyjdzie safrok i torba Będzina ostatni zamek dopietaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 08:52
Amnezja, lkc, natasza82, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzień dobry
U mnie od rana świeci słońce
Mamadomina,tylko nie szalej,żebyś za wcześnie nie urodziła.
W nocy miałam takie skurcze i twardnienia,że M.bał się,że urodzęChyba zaraz odpalę pralkę i wypiorę rzeczy małego,żeby już była gotowa chociaż część.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Dziewczyny pochwalcie s brzuszkami heheh ale bym sobie fotek pooglądała, mi zaczął rosnąć widzę to po sobie wydeło mi bebzuna niesamowicie tak jak z Marcelem teraz co 2-3 dni wzrost zauważalny jest i jest 113,5 cm
Pati,oddaj kilka cm.Chętnie przygarnęMój brzuch jest taki ogromny,że wszystkie rzeczy sprzed ciąży są na mnie dobre
Trochę widać ale na pewno nie wygląda na tak zaawansowaną ciąże
Może jeszcze urośnie?
-
Agusia ;) wrote:Jak mi się marzy kawka z pączusiem ehh, może na nowy rok pozwolę sobie na jakąś słodkość... rano cukier 92 trochę ponad normę ale to chyba przez rozbudzoną noc ze względu na wyjazd męża, ma to chyba wpływ?
-
nick nieaktualnyTo my dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 09:08
Amnezja, natasza82, Florentine, lkc, Marzena27, xpatiiix3, Fidelissa, Dotty84, zupaztytki, Nata, karmelek, mada_lena, Maga31, Goplana, Milaszka, misiaczk25, Agata92, Madlen222, anusiaa90, e_v_e lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Kiedy my mamy powtórkę krzywej.? 6tyg po porodzie.??
Mi gin mówił, ze 6 tygodni po porodzie pijemy jeszcze raz pyszny koktajl
A właśnie Patii zawsze mam Cię o to zapytać i zapominam czy z Marcelem też miałaś cukrzycę?? Czy teraz Ci wyszła?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 09:08